Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
A o to chodzi ;)

Ty ją zrozumiałaś?

Saththa napisał(a):
Poniekąd dosłownym :hmmm: w sensie, ze po ale autem i nie dosłownie potem "z" po "po" :lol:

Nieważne :lol:

po ale autem ale nie dosłownie autem a po nie dosłownie ale autem po po z....

:niewiem:

Posted

Po lanym jak już rzekłam :lol: Ja mam taki system: dzwonie zaraz "po", potem za około miesiąc żeby mieli się czas zgrać, a nie jak się dogrywają i akurat skoro dzwonię, to mi powiedzą, że dobrze nie jest i później po roku. O ;)

Posted

Kto chce dostać zawału :razz:

Wczoraj koło 21 zadzwoniła do mnie p. Swissowa, ale mój tel. był w domu i odebrał Damian. Miała dzwonić o 22, ale nie zadzwoniła, nie odbierała też....

Posted

zerduszko napisał(a):
Kto chce dostać zawału :razz:

Wczoraj koło 21 zadzwoniła do mnie p. Swissowa, ale mój tel. był w domu i odebrał Damian. Miała dzwonić o 22, ale nie zadzwoniła, nie odbierała też....

Jakby się coś działo (nie dobrego) to by wydzwaniała raczej hmmm :) do skutku,prawda?:razz:

Posted

Saththa napisał(a):
Jakby się coś działo (nie dobrego) to by wydzwaniała raczej hmmm :) do skutku,prawda?:razz:

Może już nie zdążyła, bo Swiss Panią zjadł na kolację?:diabloti: Swoją drogą mogła Pani coś rzec D. , przecież długo "ojcował" Świśniętemu i pewnie tęskni za nim.;)

Posted

Betbet napisał(a):
zerduszko nie wierze, że Damian nie zapytał co się stało Ty coś na pewno wiesz tylko nas próbujesz przedświatecznie wkopać w dołek jajeczny

no właśnie ja równiez mam podobne wątpliwości :razz: