zerduszko Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Siooooooo, babo! Żadnego powracania :D Zawieszam konta mailowe i wyrzucam kartę z tel. do WC :P Quote
WATACHA Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 zerduszko napisał(a):Jakie kochałaś :mad: Kocham go dalej, oddałam go dla jego dobra, bo go kocham mądrze. A jak coś nie wyjdzie, to się powieszę :eviltong: Ty pisałaś w czasie przeszłym to (nie lubili) i ja tym tropem podążyłam.Zresztą nie napisałam, że nie kochasz ;) Quote
WATACHA Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 zerduszko napisał(a):Siooooooo, babo! Żadnego powracania :D Zawieszam konta mailowe i wyrzucam kartę z tel. do WC :P Tiaaaaak?Pierwsza byś biegła po niego ha,ha,ha Quote
zerduszko Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Piechtolotem do Poznania :D Nie, oni go nie oddadzą. Nie mogą. Ja im powiedziałam, że się mają zdecydować aż "póki śmierć...". A tak z perspektywy, to dręczenie Swissa wycieczkami wszędzie, zostawianiem u mojej mamy, odciąganiem przez Damiana ode mnie jednak mu wyszło na dobre. Zawsze wiedziałam, że się trzeba nad tymczasami znęcać, żeby nowy dom wydawał mu się rajem :lol: A tak serio, to go jednak przygotowywało do zmiany lokum. Quote
wieso Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 o zerduszko jestes spowrotem...jak fajnie....i Swiss ma swoje stado......cudownie.....zerduszko poklony do ziemi........ Quote
brazowa1 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='zerduszko'] Właściwie wszyscy znajomi i rodzina nie lubili Swissa jak słowo. To przykre, ale prawdziwe. A tu taka sympatia. [QUOTE] a za co tak go nie lubili? Quote
zerduszko Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 brazowa1 napisał(a):a za co tak go nie lubili? Za co.... to raczej nie mieli. I tyle. Nie dość, że autyzm to jeszcze potrafił się postawić. A teraz się taki wylewny zrobił :kciuki: Ale ja też bym nie była zbyt wylewna, gdyby ktoś na dzień dobry "skreślał" :mad: Wiecie, piesek to się powinien cieszyć na powitanie, lubić głaskać, bawić itd. Quote
malawaszka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 zerduszko napisał(a): Wiecie, piesek to się powinien cieszyć na powitanie, lubić głaskać, bawić itd. wdzięczny powinien być ot co! :D Quote
wilczy zew Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Zerduszko :buzi: :glaszcze: :Rose: Świśnięty :bigcool: :cunao::cunao: przez ten wiatr mam kłopoty z internetem Quote
zerduszko Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 wilczy zew napisał(a):przez ten wiatr mam kłopoty z internetem A ja nie mam już kłopotów z kompem. Po ostatniej naszej dyskusji o moim TP sam zaczął działać :roll: To przez Swissa było :eviltong: Quote
wilczy zew Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja mam mobilny. Jaki plan przejęcia zastosowali nowi właściciele? Quote
zerduszko Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A wzięli go i poszli, dali mu trochę smaków, ale głównie byli po prostu zdecydowani. Jak to Damian stwierdził, Swiss myślał, ze idzie na spacer :) Uzupełniłam rozliczenie, resztę kasy przeleje na sznaucerowe. Została mi jeszcze smycz i kantarek - co z tym? Obrożę zostawiłam mu, bo nowa państwo kupili o wiele za dużą :P Quote
zerduszko Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Znaczy się co następnego :roll: :eviltong: Kasy się chcę pozbyć, muszę ;) I odeślę :cool3: A reszta będzie za duża na następnego :eviltong: Quote
wilczy zew Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jak tylko będziesz miała wieści o Świśnietym to pisz! Quote
brazowa1 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Nie wiem,co ma Betbet,ale za każdym razem,gdy zrobi psu baner-on znajduje dom. Quote
Betbet Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To przypadek brązowa. zobaczysz, że Nikusia i Czartek nie pójdą... Quote
zerduszko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Nie wiem i nie chcę wiedzieć, żeby złych info nie usłyszeć ;) Ale za to jakie moje suki są grzeczne, jaki spokój :eviltong: Można zostawić talerz z jedzeniem na stoliku i iść do kuchni po sól, a jedzenie będzie dalej na talerzu :D Dziś rano wychodząc z domu stwierdziłam, że mam jeszcze 5 minut, kiedy zawsze byłam 5 spóźniona ;) Luz :p Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 zerduszko napisał(a):Powiem szczerze, że już miałam czarne myśli, że sobie ktoś z nas jajca robi. A jak zadzwoniłam i Pani nie odebrała.... a po drugim telefonie powiedziała, że są pod LM i widzą decatlon, a ich nie było i nie było - to już byłam pewna. ... i jak znam życie to w ciągu tych dwóch godzin zadzwoniłaś kilka razy do M. "Ty kurde nie ma ich" M: "jak to kurde nie ma?!" Z: "no nie ma kurde!" M: "no to du.." :megagrin: :eviltong: a tak serio: kocham Was :p zerduszko napisał(a): ja chciałam iść z nim, bo mnie szukał :-( ale Damian mnie opier... skrzyczał ;) co za gbur!... mimo to myślę, że jednak miał racje ;) zerduszko napisał(a): Kochani - ja wam baaardzo dziękuję za wsparcie. Finansowe, ogłoszeniowe, duchowe - że ten wątek nie opustoszał, jak tylko pies do mnie przyjechał. A szczególnie dziękuję malejwaszce, gdyby nie ona to sznupki siedziałyby po schronach, bo to ona ma na tyle odwagi, żeby powiedzieć: bierzemy ;) Malejwaszce to sie pomnik należy, albo co najmniej kojec, za wszystko co robi... zresztą Ona wie... ;) Ona mówi : bierzemy, ale gdyby nie takie osoby jak Ty - zerduszko, nie dałoby sie tego zorganizować :calus: ja sie nie dziwie, że wyłaś..... ja bym wyła jak norka........ a będą wieści z Nowego Domu? :) oo, już są :grins: zerduszko napisał(a):W podróży aniołek. Poza ogrodem nie będzie spuszczany ze smyczy, tak jak i psiaki państwa. Nafutrowali go jak trzeba, Swiss się cieszy, bo jeść lubi. Chodzi, zwiedza, sunia go przyjęła miło. A Państwo sa nim zachwyceni :) I tyleee, aaaaaaa :loveu: cudnie!!!!!!!! :) :) :) zerduszko napisał(a):wyrzucam kartę z tel. do WC :P nie wyrzuciła :diabloti: Quote
brazowa1 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Noo,Malawaszka i zerduszko są niesamowite. Quote
wieso Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 wilczy zew napisał(a):Co u Świśniętego? wlasnie, co? taka cisza...... Quote
Recommended Posts