zerduszko Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 WATACHA napisał(a):A co mu zrobił, bidulkowi? Nie powiem, bo trafie na listę niepolecanych DT :P A może powinnam :evil_lol: Aaaaaaaaa.... jakiego pana się spodziewam :icon_roc: Quote
WATACHA Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 zerduszko napisał(a):Nie powiem, bo trafie na listę niepolecanych DT :P A może powinnam :evil_lol: Aaaaaaaaa.... jakiego pana się spodziewam :icon_roc: Mów, mów nikomu nie powiemy ;).A z panem może mnie się pomyliło:eggface: Quote
lilo Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 nikt dzisiaj nie był u Świśniętego ?? a on pewnie pazury obgryza razem z Zerduszko... Quote
zerduszko Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 On nic nie wie, a jak coś ogryzają to razem z Damianem ;) Jak zwykle zapowiada się przebojowo, moje auto jeszcze na warsztacie.... Ciotki i wujki ;) macie coś przeciw żeby kilka rzeczy dać gadowi w wyprawce, myślę, że mu to pomoże jak pójdzie ze swoim czymkolwiek, a w sumie kupowane dla niego było. A jak się zapatrujecie na dokładkę drobną do podróży? Quote
zerduszko Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jeśli wierzyć dokumentom, z którymi został oddany do schronu, to Swiss ma dziś urodziny :) A jeśli nie, to można tak przyjmować. Ładny prezent dostanie, swój własny dom :) Quote
lilo Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Chciałam znalezc dla Swissa jakis sliczny tort i znalazlam ten - wydal mi sie najbardziej do Swissa podobny :) Więc sto lat w nowym domu:laola::BIG::new-bday::Rose::gent::klacz: wiem , wiem - nie jest śliczny - ale śmieszny przynajmniej :) Quote
zerduszko Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Właśnie, że jest śliczny, aż sie wzruszyłam. Quote
lilo Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 przestań bo ja się też wzruszyłam jak tak dlużej pomyślałam ... a myślisz że Państwo beda przysyłac wieści o Swissku ?? Quote
zerduszko Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jak nie będą, to będę ich nękać telefonami :evil_lol: A Pani ma melodie do opowiadania o psach, to myślę, ze się nie obrazi jak od czasu do czasu zadzwonię :p Tak mi się z nią fajnie gadało, jak z Panem Gabrysiowym. Widać, ze mają fisiu misiu na punkcie psów, jako i my :multi: Quote
malawaszka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 łoooooo ależ się poskładało - Swiss NAJLEPSZEGO!!!!!!! :laola: Quote
malawaszka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 o której zerduszka jutro wyruszacie???????? bo ja to jutro chyba oczadzieję... nie dość, że Wy jedziecie to jeszcze wyniki Brokatowie :mdleje: aaaaaa tylko spokój może nas uratować :mdleje: Quote
Betbet Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to już jutro aaaaaaaaaaaaaaaaaa (jestem spokojna) chyba bedę wchodzić jutro w pracy na wątek Swissa co 5 minut. Sto lat w nowym domu!!!!! Swisiorku Quote
lika1771 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Super szczescia w nowym domu:loveu: Cioteczki cos mi sie tu nie podoba(albo jestem przewrazliwiona) http://www.dogomania.pl/threads/205635-Psu-grozi-uśpienie-! Quote
zerduszko Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Wyjeżdżamy o 8.30, jak Betbet chce info co 5 minut to możesz do nas dzwonić :P Coś spokojna jestem.... umowę już wypisałam. Nie mogę w to uwierzyć! Quote
malawaszka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 o ja pierdziu tak raniusieńko :lol: :kciuki: Quote
Betbet Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 o rety rety ta dzwon se Betbet...numeru nie mam i uperdliwa bywam, lepiej nie podawać:P Quote
zerduszko Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Wystarczy se znaleźć ogłoszenie Swisska i tam se spisać numer zerduszko ;) Wieczorne potwierdzenie jutrzejszej godziny i miejsca się odbyło. Jeszcze kąpiel nas czeka. Niech mnie ktoś uszczypnie ;) Quote
Recommended Posts