Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WATACHA napisał(a):
A co mu zrobił, bidulkowi?

Nie powiem, bo trafie na listę niepolecanych DT :P A może powinnam :evil_lol:

Aaaaaaaaa.... jakiego pana się spodziewam :icon_roc:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie powiem, bo trafie na listę niepolecanych DT :P A może powinnam :evil_lol:

Aaaaaaaaa.... jakiego pana się spodziewam :icon_roc:

Mów, mów nikomu nie powiemy ;).A z panem może mnie się pomyliło:eggface:

Posted

On nic nie wie, a jak coś ogryzają to razem z Damianem ;) Jak zwykle zapowiada się przebojowo, moje auto jeszcze na warsztacie....

Ciotki i wujki ;) macie coś przeciw żeby kilka rzeczy dać gadowi w wyprawce, myślę, że mu to pomoże jak pójdzie ze swoim czymkolwiek, a w sumie kupowane dla niego było. A jak się zapatrujecie na dokładkę drobną do podróży?

Posted

Jeśli wierzyć dokumentom, z którymi został oddany do schronu, to Swiss ma dziś urodziny :) A jeśli nie, to można tak przyjmować. Ładny prezent dostanie, swój własny dom :)

Posted

Chciałam znalezc dla Swissa jakis sliczny tort i znalazlam ten - wydal mi sie najbardziej do Swissa podobny :) Więc sto lat w nowym domu:laola::BIG::new-bday::Rose::gent::klacz:

wiem , wiem - nie jest śliczny - ale śmieszny przynajmniej :)

Posted

Jak nie będą, to będę ich nękać telefonami :evil_lol: A Pani ma melodie do opowiadania o psach, to myślę, ze się nie obrazi jak od czasu do czasu zadzwonię :p Tak mi się z nią fajnie gadało, jak z Panem Gabrysiowym. Widać, ze mają fisiu misiu na punkcie psów, jako i my :multi:

Posted

o której zerduszka jutro wyruszacie???????? bo ja to jutro chyba oczadzieję... nie dość, że Wy jedziecie to jeszcze wyniki Brokatowie :mdleje: aaaaaa tylko spokój może nas uratować :mdleje:

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to już jutro aaaaaaaaaaaaaaaaaa (jestem spokojna) chyba bedę wchodzić jutro w pracy na wątek Swissa co 5 minut.

Sto lat w nowym domu!!!!! Swisiorku

Posted

Wystarczy se znaleźć ogłoszenie Swisska i tam se spisać numer zerduszko ;)

Wieczorne potwierdzenie jutrzejszej godziny i miejsca się odbyło. Jeszcze kąpiel nas czeka. Niech mnie ktoś uszczypnie ;)