zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jambi napisał(a):a taka sie ona miła wydawała na początku... :roll: A o kim Ty sobie tak pozwalasz pisać? :mad: Tu... :icon_roc: Ps. Jest cos takeigo jak Movie Maker przy Viśśśśście? :roll: Matko, jakam ciemna :lol: Quote
Betbet Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jest skarbenku nasz kochany:P Betbet ma viste, Betbet m movie makera;) Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Powiem,chociaż chciałaś mnie wrobić. Otwórz menu start,tam na dole wszystkie programy i wybierz z listy. Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Juz Ci chciałam napisać, ze masz mnie chyba za kretynkę... ale jest. Jakim cudem ja go tam wcześniej nie widziałam :lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zerduszko napisał(a):Juz Ci chciałam napisać, ze masz mnie chyba za kretynkę... ale jest. Jakim cudem ja go tam wcześniej nie widziałam :lol: :roflt: .................. Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zerduszko napisał(a):Juz Ci chciałam napisać, ze masz mnie chyba za kretynkę... taktownie nic nie powiem... Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Się kurde dzieje, gina programy potem się znajdują też tak mam :) I TZ się wścieka bo musi wstać i mi palcem pokazać bom ja ślepa :D Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='malawaszka']:roflt: .................. O Ty! Za karę filmik z męczonym Swissem. Uwaga mój debiut :P http://www.youtube.com/watch?v=7hhU3Z_6ysk A kolejna porcja mojego kretynizmu jest taka, ze kiedyś sobie wyłączyłam touch pada i nie mam jak zgrywać filmików (mam przez Swiss tylko jeden działający port USB). Ale potem jakoś zainstalowałam nowe sterowniki i działało, a teraz znów nie działa :/ Grrrrrr. I nie umiem zgrac filmików z gadajacym Gwissem :/ Quote
malawaszka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 hahahha debiut reżyserski na 5+ :lol: ale podłe babsko z tego zerduszka nie ma co :lol: tak stresować biednego Swissa :shake: Quote
WATACHA Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Bidny tak się oglądał za Tobą, marzył żeby przybiec do Ciebie Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ale jak się odwracał jak go Męskie Nogi zabierały :) Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zerduszko napisał(a):kiedyś sobie wyłączyłam touch pada To nie możesz go odblokować? Ja się zastanawiam kto pozwolił takiej sadystce wziąć psa! Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Saththa']Ale jak się odwracał jak go Męskie Nogi zabierały :) No to teraz sobie wyobraźcie jak będzie wyglądał piątek. On z Damianem mieszka 4,5 mies., od połowy lutego siedzą razem w domu, spacerują, jak wychodzę do pracy, to śpią razem w łóżku, kolacyjkują sobie, a Swiss i tak z nim nie chce iść. Wiem, że dzięki tymczasom wiele psów w ogóle żyje, ale czasem to.... biedne psy, one przecież nie rozumieją :( [quote name='wilczy zew']To nie możesz go odblokować? A wiesz gdzie się to odblokowuje? Poza tym, to ja go jakoś ożywiłam, a teraz sam zdechł. Quote
malawaszka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zerduszko napisał(a):ale czasem to.... biedne psy, one przecież nie rozumieją :( to jest najgorsze.... i nie będę truła, że nie jest bo kurde sama to przeżywam zawsze :( Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 malawaszka napisał(a):to jest najgorsze.... i nie będę truła, że nie jest bo kurde sama to przeżywam zawsze :( Ehhh szkoda, ze im sie nie da wytłumaczyc pewnych rzeczy ehh Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ale wierzę, że Swiss tam będzie miał lepiej niż u mnie. Serio, serio. Trochę potęskni, ale nową Panią pokocha jeszcze bardziej. To już nie pierwsza zmiana w jego życiu, ja też go przyuczałam do zostawania z moją mamą i dość szybko przestał wyć za mną. Ale ja i tak wyje :( Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zerduszko napisał(a): A wiesz gdzie się to odblokowuje? Poza tym, to ja go jakoś ożywiłam, a teraz sam zdechł. Panel sterowania->mysz. Co do psiaków to masz rację,dlatego biorę ze schronu i dodatkowo to ja jestem ta wspaniała co psiaka zabrała. Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 wilczy zew napisał(a):Panel sterowania->mysz. I co dalej? Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Wchodzisz w to i patrzysz,tam chyba są odchaczone kliknięcia to trzeba zrobić puste. Quote
brazowa1 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 zerduszko napisał(a):Ale ja i tak wyje :( nie wyj,bo zapeszysz,wyc bedzie mozna,jak powiedza,ze go kochaja na amen i jest ich synkiem Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 wilczy zew napisał(a):Wchodzisz w to i patrzysz,tam chyba są odchaczone kliknięcia to trzeba zrobić puste. Ale chyba czy są? Bo ja tam jakiś kliknięć nie widzę ;) Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Włącz blokadę kliknięć-tam masz ptaszka czy puste? Quote
jambi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 zerduszko napisał(a):A o kim Ty sobie tak pozwalasz pisać? :mad: Tu... :icon_roc: eee, tak mi sie wymskło.... ;) zerduszko napisał(a):Uwaga mój debiut :P ale jak to "debiut" ? to kto te wczesniejsze filmiki zgrywał? ... chyba, że ja mam omamy i żadnych filmików nie było.... :hmmmm: Quote
Recommended Posts