Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
a taka sie ona miła wydawała na początku... :roll:

A o kim Ty sobie tak pozwalasz pisać? :mad: Tu... :icon_roc:

Ps. Jest cos takeigo jak Movie Maker przy Viśśśśście? :roll: Matko, jakam ciemna :lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:roflt: ..................
O Ty! Za karę filmik z męczonym Swissem.

Uwaga mój debiut :P

http://www.youtube.com/watch?v=7hhU3Z_6ysk

A kolejna porcja mojego kretynizmu jest taka, ze kiedyś sobie wyłączyłam touch pada i nie mam jak zgrywać filmików (mam przez Swiss tylko jeden działający port USB). Ale potem jakoś zainstalowałam nowe sterowniki i działało, a teraz znów nie działa :/ Grrrrrr. I nie umiem zgrac filmików z gadajacym Gwissem :/

Posted

[quote name='Saththa']Ale jak się odwracał jak go Męskie Nogi zabierały :)
No to teraz sobie wyobraźcie jak będzie wyglądał piątek. On z Damianem mieszka 4,5 mies., od połowy lutego siedzą razem w domu, spacerują, jak wychodzę do pracy, to śpią razem w łóżku, kolacyjkują sobie, a Swiss i tak z nim nie chce iść. Wiem, że dzięki tymczasom wiele psów w ogóle żyje, ale czasem to.... biedne psy, one przecież nie rozumieją :(
[quote name='wilczy zew']To nie możesz go odblokować?
A wiesz gdzie się to odblokowuje? Poza tym, to ja go jakoś ożywiłam, a teraz sam zdechł.

Posted

malawaszka napisał(a):
to jest najgorsze.... i nie będę truła, że nie jest bo kurde sama to przeżywam zawsze :(

Ehhh szkoda, ze im sie nie da wytłumaczyc pewnych rzeczy ehh

Posted

Ale wierzę, że Swiss tam będzie miał lepiej niż u mnie. Serio, serio. Trochę potęskni, ale nową Panią pokocha jeszcze bardziej. To już nie pierwsza zmiana w jego życiu, ja też go przyuczałam do zostawania z moją mamą i dość szybko przestał wyć za mną.

Ale ja i tak wyje :(

Posted

zerduszko napisał(a):

A wiesz gdzie się to odblokowuje? Poza tym, to ja go jakoś ożywiłam, a teraz sam zdechł.

Panel sterowania->mysz.

Co do psiaków to masz rację,dlatego biorę ze schronu i dodatkowo to ja jestem ta wspaniała co psiaka zabrała.

Posted

zerduszko napisał(a):
A o kim Ty sobie tak pozwalasz pisać? :mad: Tu... :icon_roc:

eee, tak mi sie wymskło.... ;)

zerduszko napisał(a):
Uwaga mój debiut :P

ale jak to "debiut" ? to kto te wczesniejsze filmiki zgrywał? ... chyba, że ja mam omamy i żadnych filmików nie było.... :hmmmm: