Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
tapeta piękna, ale ale... czy Ty naprawde to powiedziałaś własnie w ten sposób??? :razz:

Yyyyy, nie wiem o co Ci chodzi, ale tak :lol:
jambi napisał(a):
no właśnie? bo nie kumam... jak go spotkałas na spacerze???

A co Wy myślicie, że ja mogę wyjść z domu na pół soboty i wyjca samego zostawić? Musi być niańka, do której obowiązków należy m.in. wyprowadzanie gada.
jambi napisał(a):
to po śląsku? :p

Szpadaj, lyterówka ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, dajcie spokój chociaż do piątku ;) Ja mam takeigo stresa i odchyły, że sama się z siebie śmieję. Ale mniejsza o to. Najkoszmarniejszy tymczas, to i oddanie łatwe być nie może :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Oszaluję jak nic :D

Nie oszalujesz :) nie martw sie , jeszcze tylko 3 dni - dasz radę - a napewno jak dostaniesz nowe fotki Swissa z nowego domu zwariujesz z radosci :*

Posted

Ładnie, to ja się tu produkuję, a tu się mnie nie czyta...Phi. Przypominam, że dom będzie miał ew. w piątek, a do tego czasu to nic pewnego i nie cieszymy się, tylko zaciskamy.

U jambi zdjęcia z dopraszania się o jedzenie, a ja mam dla Was film ze Swissowymi stękami :lol: Tylko muszę poskładać.

Posted

Normalnie nie pozwalam się obcym ludzio mwyzywać od gupków ale w tym przypadku wybaczam bo faktycznie jestem durna...

Jezusie ale gdzie co jak? dlaczego brązowa nie zadzwoniła od razu i mi nie powiedziała? Ubiję...

Posted

a jakie my obce?!

[quote name='Betbet']A teraz wyjdę na guppa roku ale...eeeee... Swiss ma dom?????????????????????????

nie czyta! nie czyta! no wyjdziesz, wyjdziesz :diabloti:

Posted

Betbet napisał(a):
A teraz wyjdę na guppa roku ale...eeeee... Swiss ma dom?????????????????????????

do końca roku jeszcze trochę czasu,to może jeszcze się ktoś trafić na Twoje miejsce :lol:

zerduszko napisał(a):
a ja mam dla Was film ze Swissowymi stękami :lol: Tylko muszę poskładać.

no dawaj :mad: