zerduszko Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 jambi napisał(a):tapeta piękna, ale ale... czy Ty naprawde to powiedziałaś własnie w ten sposób??? :razz: Yyyyy, nie wiem o co Ci chodzi, ale tak :lol: jambi napisał(a):no właśnie? bo nie kumam... jak go spotkałas na spacerze??? A co Wy myślicie, że ja mogę wyjść z domu na pół soboty i wyjca samego zostawić? Musi być niańka, do której obowiązków należy m.in. wyprowadzanie gada. jambi napisał(a):to po śląsku? :p Szpadaj, lyterówka ;) Quote
lilo Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 zerduszko napisał(a): Szpadaj, lyterówka ;) yyy , to po śląsku ?? Quote
jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 lilo napisał(a):yyy , to po śląsku ?? lilek - nie narażaj sie... mi to juz rybka... zerduszko mi bana nałozyła.... Quote
zerduszko Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 No, dajcie spokój chociaż do piątku ;) Ja mam takeigo stresa i odchyły, że sama się z siebie śmieję. Ale mniejsza o to. Najkoszmarniejszy tymczas, to i oddanie łatwe być nie może :( Quote
lilo Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 a my Cie rozweselic chcemy :) a do piatku już bliziutko - dasz rade:) Quote
Saththa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 zerduszko napisał(a):Oszaluję jak nic :D Ja tam bym oszalała p owyjeżdzie a natenczas cieszyła, ze wciąż ze mną;) Quote
lilo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zerduszko napisał(a):Oszaluję jak nic :D Nie oszalujesz :) nie martw sie , jeszcze tylko 3 dni - dasz radę - a napewno jak dostaniesz nowe fotki Swissa z nowego domu zwariujesz z radosci :* Quote
Betbet Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 A teraz wyjdę na guppa roku ale...eeeee... Swiss ma dom????????????????????????? Quote
lilo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Guuupku Swiss już spakowany na progu siedzi , Zerduszko wyje w ramię TZ-towi a Państwo doczekac się nie mogą... :) Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ładnie, to ja się tu produkuję, a tu się mnie nie czyta...Phi. Przypominam, że dom będzie miał ew. w piątek, a do tego czasu to nic pewnego i nie cieszymy się, tylko zaciskamy. U jambi zdjęcia z dopraszania się o jedzenie, a ja mam dla Was film ze Swissowymi stękami :lol: Tylko muszę poskładać. Quote
lilo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no nie cieszymy sie nie cieszymy , tylko troche przy zaciskaniu :) Quote
Betbet Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Normalnie nie pozwalam się obcym ludzio mwyzywać od gupków ale w tym przypadku wybaczam bo faktycznie jestem durna... Jezusie ale gdzie co jak? dlaczego brązowa nie zadzwoniła od razu i mi nie powiedziała? Ubiję... Quote
jambi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 a jakie my obce?! [quote name='Betbet']A teraz wyjdę na guppa roku ale...eeeee... Swiss ma dom????????????????????????? nie czyta! nie czyta! no wyjdziesz, wyjdziesz :diabloti: Quote
lilo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 o no no , my tu nikogo nie wyzywamy - sama sie wyzywasz a my z grzecznosci przytakujemy !!!! Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Betbet napisał(a):Jezusie ale gdzie co jak? dlaczego brązowa nie zadzwoniła od razu i mi nie powiedziała? Ubiję... Brązowa też pewnie nie czyta, to i pewnie też nie wie ;) Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Filmik...? Super czekam :) Tfu tfu :) :kciuki: Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Betbet napisał(a):A teraz wyjdę na guppa roku ale...eeeee... Swiss ma dom????????????????????????? do końca roku jeszcze trochę czasu,to może jeszcze się ktoś trafić na Twoje miejsce :lol: zerduszko napisał(a):a ja mam dla Was film ze Swissowymi stękami :lol: Tylko muszę poskładać. no dawaj :mad: Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 wilczy zew napisał(a):no dawaj :mad: Poprosiłabyś ładnie, a nie tak z kijem do mnie :P Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Bo po co takie informacje,że masz a nie wstawiasz? No dobra,poprose. Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Buduję napięcie :lol: Muszę to poskładać, a nie umiem. Może sobie na weekend zostawię, bo będę miała LUZ :D Quote
Betbet Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:P :):):* Quote
jambi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 a taka sie ona miła wydawała na początku... :roll: Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ty się jednak prosisz o guza. Za duże napięcie grozi wybuchem. Quote
Recommended Posts