Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, możecie na mnie naskoczyć, ale osobiście uważam, że karna sygnaturka w tym przypadku jest jak najbardziej uzasadniona i pożądana.

Nieładny żart. Ja rozumiem - brązowa brązową, ale ile to razy widzimy takie maile? i co myślimy o ich autorach?

buuuuu...

Druga rzecz, że ja przez osobiste doświadczenia, które wydarzyły się właśnie 1 kwietnia a niekoniecznie były śmieszne inaczej do tego podchodze. (kiedys miałam wypadek, bardzo cięzki i poważny... wszyscy myśleli że to żart primaaprilisowy, a liczył się czas... gdyby to był żart byłby bardzo głupi

Posted

jambi napisał(a):
Dobra, możecie na mnie naskoczyć, ale osobiście uważam, że karna sygnaturka w tym przypadku jest jak najbardziej uzasadniona i pożądana.

i dlatego,kiedy pisze,ze mi głupio,to nie jest kokieteria z mojej strony,tylko tak na serio

mam fajny zart dla szefowej,jak nie bedzie miala poczucia humoru,to mnie wywali z pracy,hehhehehehehhe.

Posted

Nie,Wam na pewno nie albo to bedzie cos niewinnego,jak wtedy,gdy połaczyłysmy głowe niby ostrzyzonego Hopa z innym psem,o zupełnie innej barwie,ze niby tak wygladał pod spodem,pamietasz Betbet?
A zaraz sprawdze,czy moja matka przyjmie trzymiesięcznego labradora po championach.

Posted

brazowa1 napisał(a):
i dlatego,kiedy pisze,ze mi głupio,to nie jest kokieteria z mojej strony,tylko tak na serio

mam fajny zart dla szefowej,jak nie bedzie miala poczucia humoru,to mnie wywali z pracy,hehhehehehehhe.

niedługo będziemy DT dla brązowej szukac jak z szefową przyigra ;)

Posted

Ale mi to wstyd że już w pierwszej chwili nie zaskoczyłam. Swiss a Tobie pancia zrobiła żarcik jakiś? Jeśc nie dała? Czy coś innego skrajnie śmiesznego?:)

Posted

Betbet napisał(a):
brązowa lubi igrać z ogniem;) my jej już wyabczyłyśmy ale pewnie już więcej czegoś takeigo nie zrobi... bazowa nie zrobisz, prawda????????!!!!

przez najbliższy rok na pewno :D

Posted

lilo napisał(a):
niedługo będziemy DT dla brązowej szukac jak z szefową przyigra ;)

gorzej... ona chce zostac sierotą ... :shake: :evil_lol:

brazowa1 napisał(a):
A zaraz sprawdze,czy moja matka przyjmie trzymiesięcznego labradora po championach.

Posted

[quote name='zerduszko']Ranka się zgoiła. Dziś nie było mnie cały dzień w domu, spotkałam Świstka na spacerze, jak mnie zobaczył, to prawie odfrunął :D[/QUOTE]

odfrunął znaczy uciekać od ciebie chciał? :roflt: :diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']Ranka się zgoiła. Dziś nie było mnie cały dzień w domu, spotkałam Świstka na spacerze, jak mnie zobaczył, to prawie odfrunął :D[/QUOTE]

A to on już sam zaczął się wyprowadzać ;)?

Posted

[quote name='zerduszko']Dziś nie było mnie cały dzień w domu, spotkałam Świstka na spacerze, jak mnie zobaczył, to prawie odfrunął :D

Nie martw się to nie pierwszy latający sznauc :megagrin:

dlatego ja wolę psa za schronu a nie DT

Posted

[quote name='wilczy zew']

dlatego ja wolę psa za schronu a nie DT[/QUOTE]

bo nie boisz się wyzwań, a większość naszego cudnego narodu woli jednak wiedzieć na co się piszą - niestety

Posted

Ja tam wolę z DT, chociaż nigdy nie miałam :D Ale biorący psa z DT też muszą mieć charakter i rozum. Jak przyprowadziłam ludzi Timiego do domu, to jak ich zobaczył, to poleciał do mnie się witać. Ale an szczęście ludzie normalni, rozumieli to.

A wczoraj dostałam zapytania z allegro, ile ma gad lat. Rozpisałam się i cisza. Phi.

Posted

[quote name='brazowa1']tez jestem za psem ze schronu-po co rezygnowac z najlepszego? czyli z elementu niespodzianki.[/QUOTE]
O przepraszam, moja Lizka z TDT była niespodzianką. Jajko-niespodzianka, jeden pies + 6 w środku :-(