jambi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dobra, możecie na mnie naskoczyć, ale osobiście uważam, że karna sygnaturka w tym przypadku jest jak najbardziej uzasadniona i pożądana. Nieładny żart. Ja rozumiem - brązowa brązową, ale ile to razy widzimy takie maile? i co myślimy o ich autorach? buuuuu... Druga rzecz, że ja przez osobiste doświadczenia, które wydarzyły się właśnie 1 kwietnia a niekoniecznie były śmieszne inaczej do tego podchodze. (kiedys miałam wypadek, bardzo cięzki i poważny... wszyscy myśleli że to żart primaaprilisowy, a liczył się czas... gdyby to był żart byłby bardzo głupi Quote
brazowa1 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 jambi napisał(a):Dobra, możecie na mnie naskoczyć, ale osobiście uważam, że karna sygnaturka w tym przypadku jest jak najbardziej uzasadniona i pożądana. i dlatego,kiedy pisze,ze mi głupio,to nie jest kokieteria z mojej strony,tylko tak na serio mam fajny zart dla szefowej,jak nie bedzie miala poczucia humoru,to mnie wywali z pracy,hehhehehehehhe. Quote
Betbet Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 brązowa lubi igrać z ogniem;) my jej już wyabczyłyśmy ale pewnie już więcej czegoś takeigo nie zrobi... bazowa nie zrobisz, prawda????????!!!! Quote
brazowa1 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Nie,Wam na pewno nie albo to bedzie cos niewinnego,jak wtedy,gdy połaczyłysmy głowe niby ostrzyzonego Hopa z innym psem,o zupełnie innej barwie,ze niby tak wygladał pod spodem,pamietasz Betbet? A zaraz sprawdze,czy moja matka przyjmie trzymiesięcznego labradora po championach. Quote
lilo Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 brazowa1 napisał(a):i dlatego,kiedy pisze,ze mi głupio,to nie jest kokieteria z mojej strony,tylko tak na serio mam fajny zart dla szefowej,jak nie bedzie miala poczucia humoru,to mnie wywali z pracy,hehhehehehehhe. niedługo będziemy DT dla brązowej szukac jak z szefową przyigra ;) Quote
Betbet Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ale mi to wstyd że już w pierwszej chwili nie zaskoczyłam. Swiss a Tobie pancia zrobiła żarcik jakiś? Jeśc nie dała? Czy coś innego skrajnie śmiesznego?:) Quote
malawaszka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Betbet napisał(a):brązowa lubi igrać z ogniem;) my jej już wyabczyłyśmy ale pewnie już więcej czegoś takeigo nie zrobi... bazowa nie zrobisz, prawda????????!!!! przez najbliższy rok na pewno :D Quote
koosiek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Przepraszam za off :oops::oops: 3 msc szczeniak z Konstancina ma dwa dni, potem na resztę życia zawiśnie na łańcuchu:-(:-(:-( Bardzo, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205236 Quote
jambi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 lilo napisał(a):niedługo będziemy DT dla brązowej szukac jak z szefową przyigra ;) gorzej... ona chce zostac sierotą ... :shake: :evil_lol: brazowa1 napisał(a):A zaraz sprawdze,czy moja matka przyjmie trzymiesięcznego labradora po championach. Quote
zerduszko Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Patrzcie kobity, co mój mąż zrobił po wczorajszej rozmowie pt. "będę za nim płakać, czy musimy go oddawać" :D Quote
lilo Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Niezły złośliwiec z Twojego TZ-ta ... sam pewnie w rękaw będzie chlipał... Quote
Betbet Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 mądralaaaa to Ty wstaw swoje zdjęcie i powiedz że idziesz za Swissem:DDDD Quote
zerduszko Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ranka się zgoiła. Dziś nie było mnie cały dzień w domu, spotkałam Świstka na spacerze, jak mnie zobaczył, to prawie odfrunął :D Quote
malawaszka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='zerduszko']Ranka się zgoiła. Dziś nie było mnie cały dzień w domu, spotkałam Świstka na spacerze, jak mnie zobaczył, to prawie odfrunął :D[/QUOTE] odfrunął znaczy uciekać od ciebie chciał? :roflt: :diabloti: Quote
WATACHA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='zerduszko']Ranka się zgoiła. Dziś nie było mnie cały dzień w domu, spotkałam Świstka na spacerze, jak mnie zobaczył, to prawie odfrunął :D[/QUOTE] A to on już sam zaczął się wyprowadzać ;)? Quote
wilczy zew Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='zerduszko']Dziś nie było mnie cały dzień w domu, spotkałam Świstka na spacerze, jak mnie zobaczył, to prawie odfrunął :D Nie martw się to nie pierwszy latający sznauc :megagrin: dlatego ja wolę psa za schronu a nie DT Quote
malawaszka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='wilczy zew'] dlatego ja wolę psa za schronu a nie DT[/QUOTE] bo nie boisz się wyzwań, a większość naszego cudnego narodu woli jednak wiedzieć na co się piszą - niestety Quote
zerduszko Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ja tam wolę z DT, chociaż nigdy nie miałam :D Ale biorący psa z DT też muszą mieć charakter i rozum. Jak przyprowadziłam ludzi Timiego do domu, to jak ich zobaczył, to poleciał do mnie się witać. Ale an szczęście ludzie normalni, rozumieli to. A wczoraj dostałam zapytania z allegro, ile ma gad lat. Rozpisałam się i cisza. Phi. Quote
brazowa1 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 tez jestem za psem ze schronu-po co rezygnowac z najlepszego? czyli z elementu niespodzianki. Quote
zerduszko Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='brazowa1']tez jestem za psem ze schronu-po co rezygnowac z najlepszego? czyli z elementu niespodzianki.[/QUOTE] O przepraszam, moja Lizka z TDT była niespodzianką. Jajko-niespodzianka, jeden pies + 6 w środku :-( Quote
brazowa1 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 nie,nie,nie jestem za taką niespodzianką. Suka-niespodzianka,ale już wypatroszona. Quote
Recommended Posts