Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jambi']

Napisał Margi
Oczywiście,że wszystkich,tylko nie wiem jak zniosą to moi sąsiedzi bo są nadwrażliwi na szczekanie i imprezowanie.

ja nie szczekam :p

A jak z imperzowaniem ?:)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zerdusiu nie miej stresa , ciesz się - wreszcie Swiss będzie miał to o czym marzył i Ty marzyłaś i my wszyscy, wiem że będzie pusto i smutno bez niego ale nie zostaniesz sama , inne psie serduszka napewno Cię pocieszą - chodzi mi o te co zostaną w domu - a nie nowe nabytki choc Malawaszka napewno już trzyma pod stołem nowego tymczasowicza dla Ciebie :)

Posted

Ja się martwię na razie, że nie uda się dograć transportu. Muszę w czw. do mechanika, wolałabym po tej wizycie jeździć w dalsze trasy. Obawiam się, że Damian nie będzie mógł ze mną jechać, no ogólnie bardzo mam teraz życie pokomplikowane. Wrrrrr :/

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja się martwię na razie, że nie uda się dograć transportu. Muszę w czw. do mechanika, wolałabym po tej wizycie jeździć w dalsze trasy. Obawiam się, że Damian nie będzie mógł ze mną jechać, no ogólnie bardzo mam teraz życie pokomplikowane. Wrrrrr :/

wiesz, że w razie W to ja pojadę z Tobą? co prawda, średnio to po drodze, ale cóż począć :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wiesz, że w razie W to ja pojadę z Tobą? co prawda, średnio to po drodze, ale cóż począć :lol:
Bardzo Ci dziękuję, ale wiesz, ze ja potrzebuję kierowcy :razz: Moja jazda wygląda tak:
[GPS]: za 5000 m wybierz zjazd z autostrady
[ja]: K*&^$, ile to jest 5000 m :hmmmm:
[GPS]: za 500 m trzymaj się prawego pasa
[ja]: K$%^* tu są 4 pasy :comp26: Którym, by tu... oooooo :no-no-no:
[GPS]: za 10000 m wybierz zjazd z autostrady :siara:

Ale jakby co mam zacytowane :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Bardzo Ci dziękuję, ale wiesz, ze ja potrzebuję kierowcy :razz:

no ale że jak ja mam to rozumieć?????:icon_roc: nie wierzysz w moje umiejętności kierownicze czy jak? 8-)

aaa no i ja jeżdżę bez GPSów :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Bardzo Ci dziękuję, ale wiesz, ze ja potrzebuję kierowcy :razz: Moja jazda wygląda tak:
[GPS]: za 5000 m wybierz zjazd z autostrady
[ja]: K*&^$, ile to jest 5000 m :hmmmm:
[GPS]: za 500 m trzymaj się prawego pasa
[ja]: K$%^* tu są 4 pasy :comp26: Którym, by tu... oooooo :no-no-no:
[GPS]: za 10000 m wybierz zjazd z autostrady :siara:

Ale jakby co mam zacytowane :lol:

:roflt: :roflt: no rozbawiłaś mnie :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ano tak, ze jakbyś chciała jechać jako pilot to mi to nic nie daje, boja i tak zginę jak Andzia w d...olnośląskiem ;)

jako pilot nie lubiem bo siem denerwujem :evil_lol:

Posted

no i swietnie Malawaszka prowadzi Zerduszko pilotuje :)

ja nie pomogę do Rybnika mi zupelnie nie po drodze :( bylam tam tylko raz-na żużlu :)

Posted

a wczoraj byłam ale akurat rybniczanie jezdzili u nas no i to tylko sparing to emocji nie ma :) czekamy na ligę :) moze kiedyś znów wpadnę do Rybnika i odwiedzę jakieś futra przy okazji :)

Posted

lilo napisał(a):
a wczoraj byłam ale akurat rybniczanie jezdzili u nas no i to tylko sparing to emocji nie ma :) czekamy na ligę :) moze kiedyś znów wpadnę do Rybnika i odwiedzę jakieś futra przy okazji :)

no ja nie mogę fankę żużla tu mamy :lol: zerduszko Ty też???

Posted

malawaszka napisał(a):
zerduszko Ty też???

Oszalałaś? :shock: Jakoś tak mam, że bierny sport mnie denerwuje :lol:

Co wy z tą sobotą :eviltong: W grę wchodzi środa lub kolejne dni. Jeszcze dokładnie nie wiem.

Posted

lilo napisał(a):
A ja kocham sport , moge na niego patrzec godzinami... :)

A jeszcze na żywca, to jestem ewentualnie w stanie ogarnąć. Ale wlepiania się w tv żłopiąc piwsko? To się powinno inaczej nazywać niż kocham sport, bo kocham sport=uprawiam sport :P

Posted

[quote name='lilo']no i swietnie Malawaszka prowadzi Zerduszko pilotuje :)

buahahahahahaaaaa :roflt: ... nie to żebym sie śmiała z Wasi jako kierowniczki, ale osadzenie zerduszkowej w roli pilota nie wydaje mi sie najlepszym pomysłem... zważywszy na to co napisała wyżej ....

[quote name='zerduszko']Co wy z tą sobotą :eviltong:

no jak? przeciez sama napisałaś:

[quote name='zerduszko']A najgorsze jest to, że Pani chciałą w sobotę odebrać gada, a ja mam już zaplanowany wyjazd :roll: Czekam teraz na telefon, cała w nerwach.

no tosmy myslały, że wszystko rzucasz a Pani gada w sobote odbiera...

my czytamy co Ty piszesz :razz:

Posted

Chyba Swiss będzie najlepiej zorientowany z tego wszystkiego... :) hehehe - to będzie super wyprawa - aż Wam zazdroszczę :) a jak daleko macie jechac ??

A oglądanie sportu to nie tylko wlepianie się w tv i żłopanie piwska, ja w tv oglądam tylko grand prix żużla - resztę na żywo , ligę zawsze jak jeżdżą u nas i czasem na wyjazdach jak akurat mogę jechac - to są niesamowite emocje których osobiście uprawiany sport nigdy nam nie zapewni :)