Saththa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='jambi'] Napisał Margi Oczywiście,że wszystkich,tylko nie wiem jak zniosą to moi sąsiedzi bo są nadwrażliwi na szczekanie i imprezowanie. ja nie szczekam :p A jak z imperzowaniem ?:) Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 a o mnie mówią, że nie czytam :roflt: :turn-l: Quote
zerduszko Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Już Wam nic więcej nie napiszę :/ Jakiego ja mam stresa :( Quote
lilo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Zerdusiu nie miej stresa , ciesz się - wreszcie Swiss będzie miał to o czym marzył i Ty marzyłaś i my wszyscy, wiem że będzie pusto i smutno bez niego ale nie zostaniesz sama , inne psie serduszka napewno Cię pocieszą - chodzi mi o te co zostaną w domu - a nie nowe nabytki choc Malawaszka napewno już trzyma pod stołem nowego tymczasowicza dla Ciebie :) Quote
Margi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 zerduszko napisał(a):Już Wam nic więcej nie napiszę :/ Jakiego ja mam stresa :( :glaszcze: Quote
zerduszko Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ja się martwię na razie, że nie uda się dograć transportu. Muszę w czw. do mechanika, wolałabym po tej wizycie jeździć w dalsze trasy. Obawiam się, że Damian nie będzie mógł ze mną jechać, no ogólnie bardzo mam teraz życie pokomplikowane. Wrrrrr :/ Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 zerduszko napisał(a):Ja się martwię na razie, że nie uda się dograć transportu. Muszę w czw. do mechanika, wolałabym po tej wizycie jeździć w dalsze trasy. Obawiam się, że Damian nie będzie mógł ze mną jechać, no ogólnie bardzo mam teraz życie pokomplikowane. Wrrrrr :/ wiesz, że w razie W to ja pojadę z Tobą? co prawda, średnio to po drodze, ale cóż począć :lol: Quote
zerduszko Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='malawaszka']wiesz, że w razie W to ja pojadę z Tobą? co prawda, średnio to po drodze, ale cóż począć :lol: Bardzo Ci dziękuję, ale wiesz, ze ja potrzebuję kierowcy :razz: Moja jazda wygląda tak: [GPS]: za 5000 m wybierz zjazd z autostrady [ja]: K*&^$, ile to jest 5000 m :hmmmm: [GPS]: za 500 m trzymaj się prawego pasa [ja]: K$%^* tu są 4 pasy :comp26: Którym, by tu... oooooo :no-no-no: [GPS]: za 10000 m wybierz zjazd z autostrady :siara: Ale jakby co mam zacytowane :lol: Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 zerduszko napisał(a):Bardzo Ci dziękuję, ale wiesz, ze ja potrzebuję kierowcy :razz: no ale że jak ja mam to rozumieć?????:icon_roc: nie wierzysz w moje umiejętności kierownicze czy jak? 8-) aaa no i ja jeżdżę bez GPSów :diabloti: :evil_lol: Quote
zerduszko Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ano tak, ze jakbyś chciała jechać jako pilot to mi to nic nie daje, boja i tak zginę jak Andzia w d...olnośląskiem ;) Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='zerduszko']Bardzo Ci dziękuję, ale wiesz, ze ja potrzebuję kierowcy :razz: Moja jazda wygląda tak: [GPS]: za 5000 m wybierz zjazd z autostrady [ja]: K*&^$, ile to jest 5000 m :hmmmm: [GPS]: za 500 m trzymaj się prawego pasa [ja]: K$%^* tu są 4 pasy :comp26: Którym, by tu... oooooo :no-no-no: [GPS]: za 10000 m wybierz zjazd z autostrady :siara: Ale jakby co mam zacytowane :lol: :roflt: :roflt: no rozbawiłaś mnie :lol: Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 zerduszko napisał(a):Ano tak, ze jakbyś chciała jechać jako pilot to mi to nic nie daje, boja i tak zginę jak Andzia w d...olnośląskiem ;) jako pilot nie lubiem bo siem denerwujem :evil_lol: Quote
lilo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 no i swietnie Malawaszka prowadzi Zerduszko pilotuje :) ja nie pomogę do Rybnika mi zupelnie nie po drodze :( bylam tam tylko raz-na żużlu :) Quote
zerduszko Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 malawaszka napisał(a):jako pilot nie lubiem bo siem denerwujem :evil_lol: Ze mną to byś nerwicy dostała ;) Lilo - jak będziesz na żużlu jeszcze, to wiesz :razz: Quote
lilo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 a wczoraj byłam ale akurat rybniczanie jezdzili u nas no i to tylko sparing to emocji nie ma :) czekamy na ligę :) moze kiedyś znów wpadnę do Rybnika i odwiedzę jakieś futra przy okazji :) Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 lilo napisał(a):a wczoraj byłam ale akurat rybniczanie jezdzili u nas no i to tylko sparing to emocji nie ma :) czekamy na ligę :) moze kiedyś znów wpadnę do Rybnika i odwiedzę jakieś futra przy okazji :) no ja nie mogę fankę żużla tu mamy :lol: zerduszko Ty też??? Quote
zerduszko Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 malawaszka napisał(a):zerduszko Ty też??? Oszalałaś? :shock: Jakoś tak mam, że bierny sport mnie denerwuje :lol: Co wy z tą sobotą :eviltong: W grę wchodzi środa lub kolejne dni. Jeszcze dokładnie nie wiem. Quote
lilo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 A ja kocham sport , moge na niego patrzec godzinami... :) Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='lilo']A ja kocham sport , moge na niego patrzec godzinami... :) hahah to tak jak ja :lol: Nowy psiak w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/205212-Opiekun-umar%C5%82-staruszek-do-schroniska-umiera-z-t%C4%99sknoty-POMOCY-dla-kud%C5%82acza!!!! Quote
zerduszko Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 lilo napisał(a):A ja kocham sport , moge na niego patrzec godzinami... :) A jeszcze na żywca, to jestem ewentualnie w stanie ogarnąć. Ale wlepiania się w tv żłopiąc piwsko? To się powinno inaczej nazywać niż kocham sport, bo kocham sport=uprawiam sport :P Quote
jambi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='lilo']no i swietnie Malawaszka prowadzi Zerduszko pilotuje :) buahahahahahaaaaa :roflt: ... nie to żebym sie śmiała z Wasi jako kierowniczki, ale osadzenie zerduszkowej w roli pilota nie wydaje mi sie najlepszym pomysłem... zważywszy na to co napisała wyżej .... [quote name='zerduszko']Co wy z tą sobotą :eviltong: no jak? przeciez sama napisałaś: [quote name='zerduszko']A najgorsze jest to, że Pani chciałą w sobotę odebrać gada, a ja mam już zaplanowany wyjazd :roll: Czekam teraz na telefon, cała w nerwach. no tosmy myslały, że wszystko rzucasz a Pani gada w sobote odbiera... my czytamy co Ty piszesz :razz: Quote
lilo Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Chyba Swiss będzie najlepiej zorientowany z tego wszystkiego... :) hehehe - to będzie super wyprawa - aż Wam zazdroszczę :) a jak daleko macie jechac ?? A oglądanie sportu to nie tylko wlepianie się w tv i żłopanie piwska, ja w tv oglądam tylko grand prix żużla - resztę na żywo , ligę zawsze jak jeżdżą u nas i czasem na wyjazdach jak akurat mogę jechac - to są niesamowite emocje których osobiście uprawiany sport nigdy nam nie zapewni :) Quote
zerduszko Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 No właśnie, Pani chciała, ja nie mogę i to jest najgorsze, czyli nic z tego, nie? Nie wiem kurde, nie wiem :( Quote
Recommended Posts