jambi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 aaaaa czyli wszystko na jak najlepszej drodze! [quote name='zerduszko']Dżambi 3 pkty karne :D tak tak, wiem... po 3 będa cztery Quote
zerduszko Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Wszystko oprócz wizyty, odpuszczam ten temat ;) Quote
zerduszko Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Margi napisał(a):zapraszam na nocleg. Swissa czy nas wszystkich :P Zakupiłam Euthyrox, psze pani dr malawaszko :D Aaaaaaaaaaaaaaa, znalazłam książeczkę :cunao: Quote
lilo Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Wszystkich wszystkich , potem bedzie jak z Jambi co na urodziny zaprosila adresu nie podała i torta zezarla sama a nam zdjecie wrzucila... Quote
Margi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 zerduszko napisał(a):Swissa czy nas wszystkich :P Zakupiłam Euthyrox, psze pani dr malawaszko :D Aaaaaaaaaaaaaaa, znalazłam książeczkę :cunao: Oczywiście,że wszystkich,tylko nie wiem jak zniosą to moi sąsiedzi bo są nadwrażliwi na szczekanie i imprezowanie. Quote
Margi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 WATACHA napisał(a):I trzeba będzie na dworcu kimać ;) Na dworcu nima gdzie,bo w remoncie. Quote
WATACHA Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Margi napisał(a):Na dworcu nima gdzie,bo w remoncie. No na park to jeszcze za zimno :) Quote
malawaszka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ale jazda:cunao: to jak pojedzie Swiss to: :drink1::drink1::drink1: Quote
zerduszko Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dom zwizytowany, jest super :) Tak jak myślałam.... :lying: A najgorsze jest to, że Pani chciałąw sobotę odebrać gada, a ja mam już zaplanowany wyjazd :roll: Czekam teraz na telefon, cała w nerwach. Quote
wieso Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 zerduszko napisał(a):Dom zwizytowany, jest super :) Tak jak myślałam.... :lying: A najgorsze jest to, że Pani chciałąw sobotę odebrać gada, a ja mam już zaplanowany wyjazd :roll: Czekam teraz na telefon, cała w nerwach. a telefon ma byc jeszcze dzisiaj ? dobrze przeczytalam ? DOM ?!?!?! Quote
weszka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 O ja pierdzielę! Weszłam żeby napisać że właśnie przeczytałam Swissowe ogłoszenie w MP a tu takie wieści... Quote
zerduszko Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 wieso napisał(a):a telefon ma byc jeszcze dzisiaj ? Dzisiaj, dzisiaj. Pani też lubi rozmawiać wieczorami. W pracy to człowiek sobie nie pogada porządnie. Z transportem będzie meksyk, bo Pan ma często dyżury weekendowe, a ja z kolei tylko weekendy wolne. Ty ciii, póki nie będzie u siebie ;) Quote
zerduszko Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 weszka napisał(a):O ja pierdzielę! Weszłam żeby napisać że właśnie przeczytałam Swissowe ogłoszenie w MP a tu takie wieści... No - żart jakiś! Teraz dom jak ogłoszenie za taką kasiorę poszło. Masz skana może jak to wygląda? Quote
weszka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Masz ;) i duża wersja do poczytania http://img21.imageshack.us/img21/5553/mojpies.jpg Quote
wieso Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 zerduszko napisał(a):Dzisiaj, dzisiaj. Pani też lubi rozmawiać wieczorami. W pracy to człowiek sobie nie pogada porządnie. Z transportem będzie meksyk, bo Pan ma często dyżury weekendowe, a ja z kolei tylko weekendy wolne. Ty ciii, póki nie będzie u siebie ;) no to tez jestem w nerwach :sadCyber::sadCyber::......eee tam nic nie przeczytalam....ja tylko tak ..... Quote
wilczy zew Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 zerduszko napisał(a): Ty ciii, póki nie będzie u siebie ;) a co boisz się że Świśnięty usłyszy i zabarykaduje się w łazience :-D Quote
lilo Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 nooo niezły numer , tak jak mówiłyśmy trzeba było od razu do Mojego Psa dac :) hehehe to juz dawno by do domu polazł - co on kurde gazety czyta czy co ?? pewnie pożarł zgłoszenie ogłoszenia i mu się czkawką odbiło i postanowił wreszcie iśc do domu :) Quote
Krzysztof+Drops Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Super dla Swiss, będzie w swoim nowym domu.:lol: Będzie mi brakować jego perypetii w DT, zawsze z ciekawością tu zaglądałem:evil_lol: Quote
Saththa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='zerduszko'] Napisał wieso a telefon ma byc jeszcze dzisiaj ? Dzisiaj, dzisiaj. Pani też lubi rozmawiać wieczorami. W pracy to człowiek sobie nie pogada porządnie. Z transportem będzie meksyk, bo Pan ma często dyżury weekendowe, a ja z kolei tylko weekendy wolne. Ty ciii, póki nie będzie u siebie ;) Łoj juz jest jutro czyli dzisiaj było wczoraj czy coś wiadomo? Quote
zerduszko Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 lilo napisał(a):nooo niezły numer , tak jak mówiłyśmy trzeba było od razu do Mojego Psa dac :) hehehe to juz dawno by do domu polazł - co on kurde gazety czyta czy co ?? pewnie pożarł zgłoszenie ogłoszenia i mu się czkawką odbiło i postanowił wreszcie iśc do domu :) Ale wcześniej się nie dało, bo tam ze 2 mies. czeka się na druk. Szkoda, że nie jest później, bo podmienilibyśmy psa. Na razie nic nie wiadomo, będziemy dogrywać transport (ja muszę kombinować urlop, Pan zamienić się na dyżur). Ale pogadałyśmy sobie z Panią :lol: Quote
lilo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 no właśnie , ale nie ma co żałowac wydanej kasy - wązne żeby Swiss miał super domek - a Zerdduszko co tam ciekawego Ci pani powiedziała ?? Quote
jambi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 w sobote??? teraz? 2 kwietnia???? jiiiiiiiiiiiiiiii........!!!!!!!!!!! Margi napisał(a):Oczywiście,że wszystkich,tylko nie wiem jak zniosą to moi sąsiedzi bo są nadwrażliwi na szczekanie i imprezowanie. ja nie szczekam :p lilo napisał(a):Wszystkich wszystkich , potem bedzie jak z Jambi co na urodziny zaprosila adresu nie podała i torta zezarla sama a nam zdjecie wrzucila... no ale zdjęcie było :evil_lol: wilczy zew napisał(a):a co boisz się że Świśnięty usłyszy i zabarykaduje się w łazience :-D :roflt: Quote
Recommended Posts