Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Swissa czy nas wszystkich :P

Zakupiłam Euthyrox, psze pani dr malawaszko :D

Aaaaaaaaaaaaaaa, znalazłam książeczkę :cunao:

Oczywiście,że wszystkich,tylko nie wiem jak zniosą to moi sąsiedzi bo są nadwrażliwi na szczekanie i imprezowanie.

Posted

Dom zwizytowany, jest super :) Tak jak myślałam.... :lying:

A najgorsze jest to, że Pani chciałąw sobotę odebrać gada, a ja mam już zaplanowany wyjazd :roll: Czekam teraz na telefon, cała w nerwach.

Posted

zerduszko napisał(a):
Dom zwizytowany, jest super :) Tak jak myślałam.... :lying:

A najgorsze jest to, że Pani chciałąw sobotę odebrać gada, a ja mam już zaplanowany wyjazd :roll: Czekam teraz na telefon, cała w nerwach.

a telefon ma byc jeszcze dzisiaj ?
dobrze przeczytalam ? DOM ?!?!?!

Posted

wieso napisał(a):

Dzisiaj, dzisiaj. Pani też lubi rozmawiać wieczorami. W pracy to człowiek sobie nie pogada porządnie.

Z transportem będzie meksyk, bo Pan ma często dyżury weekendowe, a ja z kolei tylko weekendy wolne.

Ty ciii, póki nie będzie u siebie ;)

Posted

weszka napisał(a):
O ja pierdzielę! Weszłam żeby napisać że właśnie przeczytałam Swissowe ogłoszenie w MP a tu takie wieści...

No - żart jakiś! Teraz dom jak ogłoszenie za taką kasiorę poszło. Masz skana może jak to wygląda?

Posted

zerduszko napisał(a):
Dzisiaj, dzisiaj. Pani też lubi rozmawiać wieczorami. W pracy to człowiek sobie nie pogada porządnie.

Z transportem będzie meksyk, bo Pan ma często dyżury weekendowe, a ja z kolei tylko weekendy wolne.

no to tez jestem w nerwach :sadCyber::sadCyber::......eee tam nic nie przeczytalam....ja tylko tak .....

Posted

nooo niezły numer , tak jak mówiłyśmy trzeba było od razu do Mojego Psa dac :) hehehe to juz dawno by do domu polazł - co on kurde gazety czyta czy co ?? pewnie pożarł zgłoszenie ogłoszenia i mu się czkawką odbiło i postanowił wreszcie iśc do domu :)

Posted

[quote name='zerduszko']

Napisał wieso

Łoj juz jest jutro czyli dzisiaj było wczoraj czy coś wiadomo?

Posted

lilo napisał(a):
nooo niezły numer , tak jak mówiłyśmy trzeba było od razu do Mojego Psa dac :) hehehe to juz dawno by do domu polazł - co on kurde gazety czyta czy co ?? pewnie pożarł zgłoszenie ogłoszenia i mu się czkawką odbiło i postanowił wreszcie iśc do domu :)

Ale wcześniej się nie dało, bo tam ze 2 mies. czeka się na druk. Szkoda, że nie jest później, bo podmienilibyśmy psa.

Na razie nic nie wiadomo, będziemy dogrywać transport (ja muszę kombinować urlop, Pan zamienić się na dyżur). Ale pogadałyśmy sobie z Panią :lol:

Posted

no właśnie , ale nie ma co żałowac wydanej kasy - wązne żeby Swiss miał super domek - a Zerdduszko co tam ciekawego Ci pani powiedziała ??

Posted

w sobote??? teraz? 2 kwietnia???? jiiiiiiiiiiiiiiii........!!!!!!!!!!!

Margi napisał(a):
Oczywiście,że wszystkich,tylko nie wiem jak zniosą to moi sąsiedzi bo są nadwrażliwi na szczekanie i imprezowanie.

ja nie szczekam :p

lilo napisał(a):
Wszystkich wszystkich , potem bedzie jak z Jambi co na urodziny zaprosila adresu nie podała i torta zezarla sama a nam zdjecie wrzucila...

no ale zdjęcie było :evil_lol:

wilczy zew napisał(a):
a co boisz się że Świśnięty usłyszy i zabarykaduje się w łazience :-D

:roflt: