malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a): :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/187605-KLAN-CZARNYCH-posted-by-JAMBI?p=16558820&viewfull=1#post16558820 hahahah to było DAWNO!!! ja szukałam dzisiejszych wpisów bo tamte to widziałam oglądając historyjkę plażową :grins: lilo napisał(a):hahahaha Malawaszka to taki typ co wpada na chwilę , nie ogląda atrakcji tylko marze po ścianie "tu byłam" i potem się chwali - byłam , widziałam :smile: :smile: i TY brutusie??!! zmówiły się podłe cioteczki - powinnaś jeszcze dopisać, że wstawiam miliony :loveu: i zapraszam do swojej sweetasnej galeryi :grins: CAŁA JA! Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 heheh :) wariatki :) a tak poważnie to przy takiej ilosci postów czasem naprawdę ciężko doczytac dokładnie , zwłaszcza że jak się uczestniczy w watkach wielu zwierzaków to w końcu sie myli wszystko ... ja tak mam z ogloszeniami - czasem nie wiem juz komu obiecałam, czasem mi wątek umknie... teraz to nie wiem z czyjej galeryji ona się nabija... Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 malawaszka napisał(a):hahahah to było DAWNO!!! ja szukałam dzisiejszych wpisów bo tamte to widziałam oglądając historyjkę plażową :grins: Jasneeee :] I TY to olałaś? Komu taki bajur? ;) Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Jasneeee :] I TY to olałaś? Komu taki bajur? ;) ahhh Ty spryciulo :diabloti: rozgryzłaś mnie :errrr: idę sobie na spacer bo poniekąd nie chce mi się pracować :roll: Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 lilo napisał(a): teraz to nie wiem z czyjej galeryji ona się nabija... Wasia? z własnej! :diabloti: malawaszka napisał(a):idę sobie na spacer bo poniekąd nie chce mi się pracować :roll: ot sie czepnęła no, Waszka jedna :eviltong: Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zerduszko gdzies jest , no gdzie ?? napisz cos !! Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Szukamy kogoś na wizytę Bolechowo-Osiedle :mdleje: Tylko cichoooooo, nie zapeszać. W ramach niemyslenia, włączyłam maszynkę i ogoliłabym całego Swissa, gdyby nie padła :-o Bez sprzeciwu ze strony golonego :-o No i już miesiąc nie było nocnego łażenia, pobudzenia, zluzował chłopak. Quote
WATACHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 lilo napisał(a):Zerduszko gdzies jest , no gdzie ?? napisz cos !! Jakąś chwilę temu spotkałam ją u Ciebie w galerii, ale nie wiem gdzie się teraz podziewa :) Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Szukamy kogoś na wizytę Bolechowo-Osiedle :mdleje: Tylko cichoooooo, nie zapeszać. W ramach niemyslenia, włączyłam maszynkę i ogoliłabym całego Swissa, gdyby nie padła :-o Bez sprzeciwu ze strony golonego :-o No i już miesiąc nie było nocnego łażenia, pobudzenia, zluzował chłopak. :lol: nic nie powiem nic :loveu: :kciuki: Quote
WATACHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Szukamy kogoś na wizytę Bolechowo-Osiedle :mdleje: Tylko cichoooooo, nie zapeszać. W ramach niemyslenia, włączyłam maszynkę i ogoliłabym całego Swissa, gdyby nie padła :-o Bez sprzeciwu ze strony golonego :-o No i już miesiąc nie było nocnego łażenia, pobudzenia, zluzował chłopak. Oooooooooooooooooo:-o, albo nawet OOOOOOOOOOOOOOOOO:crazyeye: Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 nie wiem co napisac :kciuki: zeby nie zapeszyc!! Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Margi napisał(a):o kurcze,a czy Swissowi w tym domku będzie napewno dobrze? Jakoś już się przyzwycziłam ,że on Zerduszkowy. Jeśli ten dom jest taki jak mi się wizualizuje, to będzie najszczęśliwszy :smile: Domek jest wolnostojący, jest ogród, las blisko, sunia olbrzymka starsza no i ludzie z sercem i doświadczeniem z takim gagatkiem (odszedł im niedawno). Jak ja słyszę "wzięłam sobie teraz wolne, zeby posiedzieć z nasza sunią, bo ona tęskni za swoim przyjacielem i nie chcę żeby była samotna" to aż się sama do siebie uśmiecham :smile: Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zerduszko , życzę Tobie i Swissowi żeby to był ten dom i trzymam mega kciuki - brzmi super :) Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Czekamy na wyniki wizyty, mnie już brzuch boli :( Quote
wilczy zew Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Czekamy na wyniki wizyty, mnie już brzuch boli :( :glaszcze: kiedy będzie wynik Quote
Margi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Czekamy na wyniki wizyty, mnie już brzuch boli :( mnie chyba też Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 he wszystkie cioteczki bedą z bolacymi brzuchami czekac na wizytę :) Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Czy ja mogę opitolić Swissa sama, bo szkoda kasy skoro moja maszynka chodzi. Tylko to nie będzie perfekcyjnie. Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A pitol pitol :) i tak jest śliczny :) ale się tu normalnie podniecająco na wątku zrobiło :) Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jakie pytanie :evil_lol: widziałas Julkę? to jest dopiero perfekcja :roflt: Quote
wilczy zew Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jak maszynka działa to tnij,przecież na wystawę nie jedzie :lol: Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 malawaszka napisał(a):jakie pytanie :evil_lol: widziałas Julkę? to jest dopiero perfekcja :roflt: Z bliska nie było foty, poka. Zrobie Swissa na raty, to się nie zeźli. Dał mi bez problemu tylnie łapy wyczesać i przyciąć. On oszalał? :lol: Szybko idzie, sztywne kudły moja maszynka szybko ciacha :) Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 nie ma foty z bliska - nie robiłam bo wstyd haha a Julka już w domu ale sporo niedoróbek bo robiłam ją wieczorem przy kiepskim świetle i potem za dnia wyyyszłooo :mdleje: :lol: Quote
Recommended Posts