Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):

hahahah to było DAWNO!!! ja szukałam dzisiejszych wpisów bo tamte to widziałam oglądając historyjkę plażową :grins:

lilo napisał(a):
hahahaha Malawaszka to taki typ co wpada na chwilę , nie ogląda atrakcji tylko marze po ścianie "tu byłam" i potem się chwali - byłam , widziałam :smile: :smile:

i TY brutusie??!! zmówiły się podłe cioteczki - powinnaś jeszcze dopisać, że wstawiam miliony :loveu: i zapraszam do swojej sweetasnej galeryi :grins: CAŁA JA!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheh :) wariatki :) a tak poważnie to przy takiej ilosci postów czasem naprawdę ciężko doczytac dokładnie , zwłaszcza że jak się uczestniczy w watkach wielu zwierzaków to w końcu sie myli wszystko ... ja tak mam z ogloszeniami - czasem nie wiem juz komu obiecałam, czasem mi wątek umknie...

teraz to nie wiem z czyjej galeryji ona się nabija...

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahah to było DAWNO!!! ja szukałam dzisiejszych wpisów bo tamte to widziałam oglądając historyjkę plażową :grins:

Jasneeee :] I TY to olałaś? Komu taki bajur? ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Jasneeee :] I TY to olałaś? Komu taki bajur? ;)

ahhh Ty spryciulo :diabloti: rozgryzłaś mnie :errrr:

idę sobie na spacer bo poniekąd nie chce mi się pracować :roll:

Posted

lilo napisał(a):
teraz to nie wiem z czyjej galeryji ona się nabija...

Wasia? z własnej! :diabloti:

malawaszka napisał(a):
idę sobie na spacer bo poniekąd nie chce mi się pracować :roll:

ot sie czepnęła no, Waszka jedna :eviltong:

Posted

Szukamy kogoś na wizytę Bolechowo-Osiedle :mdleje:

Tylko cichoooooo, nie zapeszać.

W ramach niemyslenia, włączyłam maszynkę i ogoliłabym całego Swissa, gdyby nie padła :-o Bez sprzeciwu ze strony golonego :-o No i już miesiąc nie było nocnego łażenia, pobudzenia, zluzował chłopak.

Posted

lilo napisał(a):
Zerduszko gdzies jest , no gdzie ?? napisz cos !!

Jakąś chwilę temu spotkałam ją u Ciebie w galerii, ale nie wiem gdzie się teraz podziewa :)

Posted

zerduszko napisał(a):

W ramach niemyslenia, włączyłam maszynkę i ogoliłabym całego Swissa, gdyby nie padła :-o Bez sprzeciwu ze strony golonego :-o No i już miesiąc nie było nocnego łażenia, pobudzenia, zluzował chłopak.

:lol: nic nie powiem nic :loveu: :kciuki:

Posted

zerduszko napisał(a):

Oooooooooooooooooo:-o, albo nawet OOOOOOOOOOOOOOOOO:crazyeye:

Posted

Margi napisał(a):
o kurcze,a czy Swissowi w tym domku będzie napewno dobrze?
Jakoś już się przyzwycziłam ,że on Zerduszkowy.

Jeśli ten dom jest taki jak mi się wizualizuje, to będzie najszczęśliwszy :smile: Domek jest wolnostojący, jest ogród, las blisko, sunia olbrzymka starsza no i ludzie z sercem i doświadczeniem z takim gagatkiem (odszedł im niedawno). Jak ja słyszę "wzięłam sobie teraz wolne, zeby posiedzieć z nasza sunią, bo ona tęskni za swoim przyjacielem i nie chcę żeby była samotna" to aż się sama do siebie uśmiecham :smile:

Posted

malawaszka napisał(a):
jakie pytanie :evil_lol: widziałas Julkę? to jest dopiero perfekcja :roflt:

Z bliska nie było foty, poka.

Zrobie Swissa na raty, to się nie zeźli. Dał mi bez problemu tylnie łapy wyczesać i przyciąć. On oszalał? :lol: Szybko idzie, sztywne kudły moja maszynka szybko ciacha :)