Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny jest , naprawdę wyjątkowy - nie rozumiem czemu nikt go nie chce... gorsze z charakteru , brzydsze zwierzaki domy znajdywały... mam nadzieję że Swiss też niedługo znajdzie bo zasługuje na swojego ludzia...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
Piękny jest , naprawdę wyjątkowy - nie rozumiem czemu nikt go nie chce... gorsze z charakteru , brzydsze zwierzaki domy znajdywały... mam nadzieję że Swiss też niedługo znajdzie bo zasługuje na swojego ludzia...

Bo on stary, wredny i wyjus jednocześnie. Za dużo się zebrało i trzeba poszukać kogoś wybitnie wyjątkowego, a takich mało. Ale dziś to ze 3 osoby się nim zachwycały jaki cudny :) Ale co z tego, jak z tych zachwytów NIC nie wynika. Tak naprawdę świadomie, to nawet ja bym się na niego nie zdecydowała (ale to z powodu wycia tylko).

Podeślij mi ta listę ogłoszeniową, to zacznę mu już odnawiać :)

Posted

Ma :) Ona ciągle zawraca mu gitarę, interesuje się nim tylko jak coś chce, a wieczorami chodzą sobie do sypialni pospać ;) On znosi to wszystko, bo jest młoda, zgrabna i energiczna :eviltong:

Posted

i Ty chcesz ten szczęsliwy związek popsuć???? :mad:

oo, widze że z Toba na spacer tez chodza czasem męskie nogi :) a u mnie to sie dziwiła :evil_lol:

zerduszko napisał(a):

Posted

jambi napisał(a):
i Ty chcesz ten szczęsliwy związek popsuć???? :mad:

Kurcze, masz racje nie powinnam! Oddam żonę gratis ;) Będę miała w końcu czyste ściany, jeden wyciera brodę, a druga flika smarami :mad: Ostatnio mąż zjadł "wyroby" żony :evil_lol: i wytarł mi się w umalowaną ścianę :angryy:
jambi napisał(a):
oo, widze że z Toba na spacer tez chodza czasem męskie nogi :) a u mnie to sie dziwiła :evil_lol:

Tia :] Chodzą raz na ruski rok, a i to trzeba "poprosić" ;)

Posted

no i co? jak ich oddasz to myslisz że lepiej będzie? no, ścianom pewnie będzie lepiej, ale Tobie?

zerduszko napisał(a):

to tak jak u mnie ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Kurcze, masz racje nie powinnam! Oddam żonę gratis ;) Będę miała w końcu czyste ściany, jeden wyciera brodę, a druga flika smarami :mad: Ostatnio mąż zjadł "wyroby" żony :evil_lol: i wytarł mi się w umalowaną ścianę :angryy:

hahahaha a myślałam, ze żona jest Liz a tu widzę o związek międzygatunkowy chodzi :D

hahah skądś to znam - trzeba poprosić żeby męskie nogi poszły, a potem jeszcze pilnować, zeby za szybko ni obierały azymutu "dom" :D

Posted

lilo napisał(a):
Zerduszko ja mu odnawiam ogłoszenia to co przychodzi na maila do mnie to ma poodnawiane

Ale to wszystkie? Niektóre, to tylko można przedłużyć i wtedy one są, ale nie wskakują na górę. Podeślij mi listę tak czy siak. Niektóre to na pewno nie da się odnowić.

Jambi - mi to będzie pewnie gorzej, ale nogom, sąsiadom, rodzinie, kanapom itd. to będzie o wiele lepiej :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Jambi - mi to będzie pewnie gorzej, ale nogom, sąsiadom, rodzinie, kanapom itd. to będzie o wiele lepiej :)

no to zachowaj się jak świnia - bądź egoistką

ja tez myslałam, że to o Liz chodzi.... ... nie sądziłam, że miłością Swissa okaże się Jadźka...

Posted

Zerduszko moge Ci podesłac ale ja mam taka ogolna liste tylko tzn. na jakich portalach Swiss ma ogłoszenia - nie mam linków bezposrednio do jego ogloszenia - wystarczy ??

Posted

jambi napisał(a):
ja tez myslałam, że to o Liz chodzi.... ... nie sądziłam, że miłością Swissa okaże się Jadźka...

Nie czytacie baby, a Waszka to wcale nie czyta :mad:

Jadwiga to ma urok, czar i śmiałość. Ona się wprowadza do łóżka Swissowi i kropka, gorzej bo ona do się do niego tuli, mordę mu myje ;) A on, na początku to był zdegustowany, a teraz się pogodził :) Wyjścia nie miał :eviltong: Lizka czasem próbuje go namówić na zabawę, ale on nie chce, więc Liz odpuszcza :shake: Nie ma charakteru ta moja suczyna. Sadie to by go wysłała w kosmos :diabloti:

Lilo - tak, o taki ogólny mi chodzi. A pamiętasz co odnawiałaś niedawno?

Posted

Wysłałam Ci na maila listę do ja wszystko sobie w excelu notuje - nie pamietam gdzie odswiezałam - napewno ale.gratka bo to dzis rano przyszlo na maila :) ale nie bylo tego za wiele tylko kilka ogloszen...

Posted

malawaszka napisał(a):
że dżambi nei czyta to powszechnie wiadomo od dawna, ale ze waszka nie czyta to pierwsze słyszę i FOCH jak stąd do SOPOTU O! :obrazic:

Taaa... a jak Ci ostatnio pisałam na gg, jak zastałam małżeństwo w sypialni i zauważyłam jakieś plamy na łóżku :eviltong: to o kim pisałam? Foch, foch ;)

Idź Ty lepiej do geleryji Dżambi i poczytaj co tam pisze o Tobie :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):
Jadwiga to ma urok, czar i śmiałość. Ona się wprowadza do łóżka Swissowi i kropka,

ja zawsze myślałam, że jak sie baba chłopu pcha do łóżka to to sie inaczej nazywa niż "urok i czar"....

malawaszka napisał(a):
że dżambi nei czyta to powszechnie wiadomo od dawna, ale ze waszka nie czyta to pierwsze słyszę i FOCH jak stąd do SOPOTU O! :obrazic:

noooooo po takim czymś to Twój foch przy moim fochu to ledwie foszątko ... phi! :obrazic: foch jak stąd do Brudzowic!

Posted

hahahaha Malawaszka to taki typ co wpada na chwilę , nie ogląda atrakcji tylko marze po ścianie "tu byłam" i potem się chwali - byłam , widziałam :) :)

Posted

lilo napisał(a):
hahahaha Malawaszka to taki typ co wpada na chwilę , nie ogląda atrakcji tylko marze po ścianie "tu byłam" i potem się chwali - byłam , widziałam :) :)

:roflt:

lilek... punktujesz :roflt: