lilo Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Piękny jest , naprawdę wyjątkowy - nie rozumiem czemu nikt go nie chce... gorsze z charakteru , brzydsze zwierzaki domy znajdywały... mam nadzieję że Swiss też niedługo znajdzie bo zasługuje na swojego ludzia... Quote
zerduszko Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 lilo napisał(a):Piękny jest , naprawdę wyjątkowy - nie rozumiem czemu nikt go nie chce... gorsze z charakteru , brzydsze zwierzaki domy znajdywały... mam nadzieję że Swiss też niedługo znajdzie bo zasługuje na swojego ludzia... Bo on stary, wredny i wyjus jednocześnie. Za dużo się zebrało i trzeba poszukać kogoś wybitnie wyjątkowego, a takich mało. Ale dziś to ze 3 osoby się nim zachwycały jaki cudny :) Ale co z tego, jak z tych zachwytów NIC nie wynika. Tak naprawdę świadomie, to nawet ja bym się na niego nie zdecydowała (ale to z powodu wycia tylko). Podeślij mi ta listę ogłoszeniową, to zacznę mu już odnawiać :) Quote
malawaszka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Swiss dostał 41 zł z bazarku lilo :Rose: Quote
zerduszko Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='malawaszka']Swiss dostał 41 zł z bazarku lilo :Rose: Swiss dziękuje :) Będzie miał na prezent dla swojej żony :diabloti: Quote
wilczy zew Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Super psiapsiul :loveu: zerduszko napisał(a):Będzie miał na prezent dla swojej żony :diabloti: to on ma żonę :crazyeye: Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ma :) Ona ciągle zawraca mu gitarę, interesuje się nim tylko jak coś chce, a wieczorami chodzą sobie do sypialni pospać ;) On znosi to wszystko, bo jest młoda, zgrabna i energiczna :eviltong: Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 i Ty chcesz ten szczęsliwy związek popsuć???? :mad: oo, widze że z Toba na spacer tez chodza czasem męskie nogi :) a u mnie to sie dziwiła :evil_lol: zerduszko napisał(a):http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Swiss/DSC_0031.jpg http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Swiss/DSC_0034.jpg http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Swiss/DSC_0024.jpg http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Swiss/DSC_0025.jpg Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jambi napisał(a):i Ty chcesz ten szczęsliwy związek popsuć???? :mad: Kurcze, masz racje nie powinnam! Oddam żonę gratis ;) Będę miała w końcu czyste ściany, jeden wyciera brodę, a druga flika smarami :mad: Ostatnio mąż zjadł "wyroby" żony :evil_lol: i wytarł mi się w umalowaną ścianę :angryy: jambi napisał(a):oo, widze że z Toba na spacer tez chodza czasem męskie nogi :) a u mnie to sie dziwiła :evil_lol: Tia :] Chodzą raz na ruski rok, a i to trzeba "poprosić" ;) Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zerduszko ja mu odnawiam ogłoszenia to co przychodzi na maila do mnie to ma poodnawiane Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no i co? jak ich oddasz to myslisz że lepiej będzie? no, ścianom pewnie będzie lepiej, ale Tobie? zerduszko napisał(a):Tia :] Chodzą raz na ruski rok, a i to trzeba "poprosić" ;) to tak jak u mnie ;) Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Kurcze, masz racje nie powinnam! Oddam żonę gratis ;) Będę miała w końcu czyste ściany, jeden wyciera brodę, a druga flika smarami :mad: Ostatnio mąż zjadł "wyroby" żony :evil_lol: i wytarł mi się w umalowaną ścianę :angryy: hahahaha a myślałam, ze żona jest Liz a tu widzę o związek międzygatunkowy chodzi :D Tia :] Chodzą raz na ruski rok, a i to trzeba "poprosić" ;) hahah skądś to znam - trzeba poprosić żeby męskie nogi poszły, a potem jeszcze pilnować, zeby za szybko ni obierały azymutu "dom" :D Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 lilo napisał(a):Zerduszko ja mu odnawiam ogłoszenia to co przychodzi na maila do mnie to ma poodnawiane Ale to wszystkie? Niektóre, to tylko można przedłużyć i wtedy one są, ale nie wskakują na górę. Podeślij mi listę tak czy siak. Niektóre to na pewno nie da się odnowić. Jambi - mi to będzie pewnie gorzej, ale nogom, sąsiadom, rodzinie, kanapom itd. to będzie o wiele lepiej :) Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Jambi - mi to będzie pewnie gorzej, ale nogom, sąsiadom, rodzinie, kanapom itd. to będzie o wiele lepiej :) no to zachowaj się jak świnia - bądź egoistką ja tez myslałam, że to o Liz chodzi.... ... nie sądziłam, że miłością Swissa okaże się Jadźka... Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zerduszko moge Ci podesłac ale ja mam taka ogolna liste tylko tzn. na jakich portalach Swiss ma ogłoszenia - nie mam linków bezposrednio do jego ogloszenia - wystarczy ?? Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jambi napisał(a):ja tez myslałam, że to o Liz chodzi.... ... nie sądziłam, że miłością Swissa okaże się Jadźka... Nie czytacie baby, a Waszka to wcale nie czyta :mad: Jadwiga to ma urok, czar i śmiałość. Ona się wprowadza do łóżka Swissowi i kropka, gorzej bo ona do się do niego tuli, mordę mu myje ;) A on, na początku to był zdegustowany, a teraz się pogodził :) Wyjścia nie miał :eviltong: Lizka czasem próbuje go namówić na zabawę, ale on nie chce, więc Liz odpuszcza :shake: Nie ma charakteru ta moja suczyna. Sadie to by go wysłała w kosmos :diabloti: Lilo - tak, o taki ogólny mi chodzi. A pamiętasz co odnawiałaś niedawno? Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 że dżambi nei czyta to powszechnie wiadomo od dawna, ale ze waszka nie czyta to pierwsze słyszę i FOCH jak stąd do SOPOTU O! :obrazic: Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Wysłałam Ci na maila listę do ja wszystko sobie w excelu notuje - nie pamietam gdzie odswiezałam - napewno ale.gratka bo to dzis rano przyszlo na maila :) ale nie bylo tego za wiele tylko kilka ogloszen... Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 malawaszka napisał(a):że dżambi nei czyta to powszechnie wiadomo od dawna, ale ze waszka nie czyta to pierwsze słyszę i FOCH jak stąd do SOPOTU O! :obrazic: Taaa... a jak Ci ostatnio pisałam na gg, jak zastałam małżeństwo w sypialni i zauważyłam jakieś plamy na łóżku :eviltong: to o kim pisałam? Foch, foch ;) Idź Ty lepiej do geleryji Dżambi i poczytaj co tam pisze o Tobie :eviltong: Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Jadwiga to ma urok, czar i śmiałość. Ona się wprowadza do łóżka Swissowi i kropka, ja zawsze myślałam, że jak sie baba chłopu pcha do łóżka to to sie inaczej nazywa niż "urok i czar".... malawaszka napisał(a):że dżambi nei czyta to powszechnie wiadomo od dawna, ale ze waszka nie czyta to pierwsze słyszę i FOCH jak stąd do SOPOTU O! :obrazic: noooooo po takim czymś to Twój foch przy moim fochu to ledwie foszątko ... phi! :obrazic: foch jak stąd do Brudzowic! Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 malawaszka napisał(a):byłam, nic nie znalazłam :shake: bo nie czytasz :diabloti: i to jest właśnie dowód! howgh! Quote
lilo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 hahahaha Malawaszka to taki typ co wpada na chwilę , nie ogląda atrakcji tylko marze po ścianie "tu byłam" i potem się chwali - byłam , widziałam :) :) Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 lilo napisał(a):hahahaha Malawaszka to taki typ co wpada na chwilę , nie ogląda atrakcji tylko marze po ścianie "tu byłam" i potem się chwali - byłam , widziałam :) :) :roflt: lilek... punktujesz :roflt: Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jambi napisał(a):ja zawsze myślałam, że jak sie baba chłopu pcha do łóżka to to sie inaczej nazywa niż "urok i czar".... To jak się nazywam ja w takim razie, młodociane dziecko majętnemu staruchowi "wyswatałam" ;) malawaszka napisał(a):byłam, nic nie znalazłam :shake: :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/187605-KLAN-CZARNYCH-posted-by-JAMBI?p=16558820&viewfull=1#post16558820 Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):To jak się nazywam ja w takim razie, młodociane dziecko majętnemu staruchowi "wyswatałam" ;) swatka? :grins: Quote
Recommended Posts