WATACHA Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zerduszko napisał(a):Ale przecież on coś robi - wyje :D Ale jak się "wciągnie" to nie będzie miał czasu na wycie.Mąż mnie prosił 15 min żebym mu paróweczki wstawiła.A ja "zaraz...zaraz...tylko doczytam", no i sam sobie wstawił. Quote
zerduszko Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 U mnie to wygląda zupełnie tak samo :lol: Właśnie jestem w sklepie, a potem tankuje samochód ;) No to zakładamy konto Swissowi ;) A może jak będę wychodziła, to go wypuszczę, żeby się wybiegał?? Quote
jambi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 WATACHA napisał(a):Ale jak się "wciągnie" to nie będzie miał czasu na wycie.Mąż mnie prosił 15 min żebym mu paróweczki wstawiła.A ja "zaraz...zaraz...tylko doczytam", no i sam sobie wstawił. o, i widzisz, każdego sie da wychować, konsekwencja i jeszcze raz kosekwencja - zawsze to powtarzam :evil_lol: zerduszko napisał(a):U mnie to wygląda zupełnie tak samo :lol: Właśnie jestem w sklepie, a potem tankuje samochód ;) No to zakładamy konto Swissowi ;) A może jak będę wychodziła, to go wypuszczę, żeby się wybiegał?? ale kogo? Damiana? Quote
Betbet Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jambi napisał(a): ale kogo? Damiana? eheeeee.....eheheheh....aAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH!!! Quote
zerduszko Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Taaaa, ten to się sam hmmmmm wypuszcza ;) Quote
farmerka63 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zaraz, zaraz...Że niby jak się nie puści to potem wyje ??? O kim Wy właściwie piszecie, bo już nie ogarniam :evil_lol: Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 O Damianie ze sie sam wypuszcza i o Swissie ze sie nie wypuszcza , Swiss wyje jak sie go nie wypusci i Damian tez pewnie wyje jak sie go nie wypusci :) ja to tak rozumiem :) A swoją drogą to Damian to jest piękne imie i jest na mojej top liście imion dla przyszłego dziecka - zakładając oczywiście że chłopak będzie :) ale to daleka przyszłosc :) Quote
farmerka63 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Znam jednego Damiana co jest ekologicznym rolnikiem i piecze cudowne chleby w piecu opalanym drewnem ... Takie popękane , rustykalne razowce na zakwasie - MNIAM Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 a ja bylam na bazarku ktory tworzy zerduszko a ze napisala zeby nie pisac to napisze tutaj - jestes wrednym dinozaurem i o foch :obrazic: jakie ona tam buty wystawila - i to w moim rozmiarze.... masakraaaa Quote
malawaszka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 farmerka63 napisał(a):Znam jednego Damiana co jest ekologicznym rolnikiem i piecze cudowne chleby w piecu opalanym drewnem ... Takie popękane , rustykalne razowce na zakwasie - MNIAM dawaj fote :D tegoż Damiana - najlepiej z chlebkiem :diabloti: Quote
farmerka63 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Że ja jestem wrednym dinozaurem ???? To wcielam się w Tyranozaura i już biegnę pożreć to Zerduszko razem z masakrycznymi butami :diabloti: Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 nieee Zerducho jest :) a mozna cos zakupic u tegoż Damiana ?? Quote
farmerka63 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A Damian jest ożenion... No to sobie chociaż chlebki pooglądajcie ;) http://www.youtube.com/watch?v=UFe3a1cht7I Quote
jambi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 farmerka63 napisał(a):Zaraz, zaraz...Że niby jak się nie puści to potem wyje ??? O kim Wy właściwie piszecie, bo już nie ogarniam :evil_lol: no jak? zerduszko napisała, że go wypuści żeby sie wybiegał, potem napisała, że sie sam wypuszcza, lilo zasugerowała żeby sie nie puszczał, znaczy ma sie trzymać, to wszystko będzie grać, a jak gra to czasem wyje... w sumie to ja tez juz nie ogarniam...:p a co do imienia "Damian" to ja niestety nie pałam do niego zbytnim entuzjazmem... mój szef ma na imie Damian i dzis właśnie doprowadził mnie na skraj załamania nerwowego, przez co nagle doznałam olśnienia, że on to chyba idiota jednak jest... :motz: lilo napisał(a):a ja bylam na bazarku ktory tworzy zerduszko a ze napisala zeby nie pisac to napisze tutaj - jestes wrednym dinozaurem i o foch :obrazic: jakie ona tam buty wystawila - i to w moim rozmiarze.... masakraaaa to za wystawienie butów na bazarze jest sie wrednym dinozaurem? a to Wasia już nieraz wystawiała.... :scared: malawaszka napisał(a):dawaj fote :D tegoż Damiana - najlepiej z chlebkiem :diabloti: ... za to bez portek :evil_lol: a wogóle to w tym wszystkim zgubił nam sie chyba Swiss... :eviltong: Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ojjaaaaa Ty tez jestes dinozaur ;p w sensie farmerka jest :) a za wystawianie bazarkow chwała na ziemi - ale nie za wystawianie takich butów w moim rozmiarze !!!!!!!!!!!11 Quote
jambi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ej, to dajno chociaz linka do tego bazarka cooo? Quote
zerduszko Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Lilo - jak tylko ten bazar skończę, to będę spamować i będziesz mogła pisać do woli. Buty też mi się podobają :D Cudo :) Czyli wieczorem :) [quote name='jambi']a wogóle to w tym wszystkim zgubił nam sie chyba Swiss... :eviltong: Może się nie znajdzie już? :diabloti: Quote
lilo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='jambi']ej, to dajno chociaz linka do tego bazarka cooo? http://www.dogomania.pl/threads/204726-Tworzy-si%C4%99-prosz%C4%99-NIE-pisa%C4%87!!!?daysprune=-1 Miesiac temu szukalam dokladnie takich butow i nigdzie nie znalazlam , kupilam takie tylko w odcieniu nude czyli po polskiemu beżowe :) A Swiss się nie gubi , czasem trzeba ozywic wątek :) Quote
malawaszka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 i że niby pomykacie w takich butach?????? :mdleje: Quote
zerduszko Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 malawaszka napisał(a):i że niby pomykacie w takich butach?????? :mdleje: Ha, ja to nawet z Lizką w takich mogę pomykać :D Ale samą Lizką ;) Quote
jambi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 no to byłam, widziałam, buty faktycznie fajne i nawet numer pasuje :diabloti: ... ale nie dla mnie :shake: ja niestety z racji pewnych ... uwarunkowań... na takie obcasy to sobie moge tylko popatrzeć Quote
malawaszka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jambi napisał(a):no to byłam, widziałam, buty faktycznie fajne i nawet numer pasuje :diabloti: ... ale nie dla mnie :shake: ja niestety z racji pewnych ... uwarunkowań... na takie obcasy to sobie moge tylko popatrzeć \ ja też - ja z racji uwarunkowań psychicznych :D Quote
Recommended Posts