Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale przecież on coś robi - wyje :D

Ale jak się "wciągnie" to nie będzie miał czasu na wycie.Mąż mnie prosił 15 min żebym mu paróweczki wstawiła.A ja "zaraz...zaraz...tylko doczytam", no i sam sobie wstawił.

Posted

U mnie to wygląda zupełnie tak samo :lol: Właśnie jestem w sklepie, a potem tankuje samochód ;)
No to zakładamy konto Swissowi ;) A może jak będę wychodziła, to go wypuszczę, żeby się wybiegał??

Posted

WATACHA napisał(a):
Ale jak się "wciągnie" to nie będzie miał czasu na wycie.Mąż mnie prosił 15 min żebym mu paróweczki wstawiła.A ja "zaraz...zaraz...tylko doczytam", no i sam sobie wstawił.

o, i widzisz, każdego sie da wychować, konsekwencja i jeszcze raz kosekwencja - zawsze to powtarzam :evil_lol:

zerduszko napisał(a):
U mnie to wygląda zupełnie tak samo :lol: Właśnie jestem w sklepie, a potem tankuje samochód ;)
No to zakładamy konto Swissowi ;) A może jak będę wychodziła, to go wypuszczę, żeby się wybiegał??

ale kogo? Damiana?

Posted

O Damianie ze sie sam wypuszcza i o Swissie ze sie nie wypuszcza , Swiss wyje jak sie go nie wypusci i Damian tez pewnie wyje jak sie go nie wypusci :) ja to tak rozumiem :)

A swoją drogą to Damian to jest piękne imie i jest na mojej top liście imion dla przyszłego dziecka - zakładając oczywiście że chłopak będzie :) ale to daleka przyszłosc :)

Posted

a ja bylam na bazarku ktory tworzy zerduszko a ze napisala zeby nie pisac to napisze tutaj - jestes wrednym dinozaurem i o foch :obrazic: jakie ona tam buty wystawila - i to w moim rozmiarze.... masakraaaa

Posted

farmerka63 napisał(a):
Znam jednego Damiana co jest ekologicznym rolnikiem i piecze cudowne chleby w piecu opalanym drewnem ... Takie popękane , rustykalne razowce na zakwasie - MNIAM

dawaj fote :D tegoż Damiana - najlepiej z chlebkiem :diabloti:

Posted

farmerka63 napisał(a):
Zaraz, zaraz...Że niby jak się nie puści to potem wyje ??? O kim Wy właściwie piszecie, bo już nie ogarniam :evil_lol:

no jak? zerduszko napisała, że go wypuści żeby sie wybiegał, potem napisała, że sie sam wypuszcza, lilo zasugerowała żeby sie nie puszczał, znaczy ma sie trzymać, to wszystko będzie grać, a jak gra to czasem wyje... w sumie to ja tez juz nie ogarniam...:p

a co do imienia "Damian" to ja niestety nie pałam do niego zbytnim entuzjazmem... mój szef ma na imie Damian i dzis właśnie doprowadził mnie na skraj załamania nerwowego, przez co nagle doznałam olśnienia, że on to chyba idiota jednak jest... :motz:

lilo napisał(a):
a ja bylam na bazarku ktory tworzy zerduszko a ze napisala zeby nie pisac to napisze tutaj - jestes wrednym dinozaurem i o foch :obrazic: jakie ona tam buty wystawila - i to w moim rozmiarze.... masakraaaa

to za wystawienie butów na bazarze jest sie wrednym dinozaurem?

a to Wasia już nieraz wystawiała.... :scared:

malawaszka napisał(a):
dawaj fote :D tegoż Damiana - najlepiej z chlebkiem :diabloti:

... za to bez portek :evil_lol:

a wogóle to w tym wszystkim zgubił nam sie chyba Swiss... :eviltong:

Posted

ojjaaaaa Ty tez jestes dinozaur ;p w sensie farmerka jest :)

a za wystawianie bazarkow chwała na ziemi - ale nie za wystawianie takich butów w moim rozmiarze !!!!!!!!!!!11

Posted

Lilo - jak tylko ten bazar skończę, to będę spamować i będziesz mogła pisać do woli. Buty też mi się podobają :D Cudo :) Czyli wieczorem :)

[quote name='jambi']a wogóle to w tym wszystkim zgubił nam sie chyba Swiss... :eviltong:
Może się nie znajdzie już? :diabloti:

Posted

no to byłam, widziałam, buty faktycznie fajne i nawet numer pasuje :diabloti: ... ale nie dla mnie :shake: ja niestety z racji pewnych ... uwarunkowań... na takie obcasy to sobie moge tylko popatrzeć

Posted

jambi napisał(a):
no to byłam, widziałam, buty faktycznie fajne i nawet numer pasuje :diabloti: ... ale nie dla mnie :shake: ja niestety z racji pewnych ... uwarunkowań... na takie obcasy to sobie moge tylko popatrzeć

\
ja też - ja z racji uwarunkowań psychicznych :D