Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko podeślij filmiki, mogę pociąć;) poskładać;) o ile mój komputer doomowy nie padnie całkiem pod naporem rzeczy nań wrzuconych;)

i co wy...czytacie coś na telewizorze?:P

zerduszko, weszłam w Twój kanał na youtube..czy Ty masz bojowe chomiki i bojowego królika? padłam ze śmichu oglądając hopsasasy psów przy króliku:D

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczy zew']to może miękką szczotką?
Z nim i pielęgnacją to jest droga przez ciernie. Staram się jak mogę i próbuje rożnych udogodnień, ale uważam, ze teraz już przyszedł czas na grzebień. Na początku atakował mnie bez ostrzeżenia, teraz sporo gada do mnie i rzadko gryzie, także postęp jest spory, ale nie wiem czy da się całkiem wybić awersję do grzebieni, szczotek itd. ;) W moich filmikach na YT jest drugi film z czesania jak go chwyciałam fest za brodę i jest grzeczniejszy :)
[quote name='lilo']to anioł nie pies-co ja bym dała żeby mój był taki grzeczny przy czesaniu:)

Żartujesz, tak? ;)
[quote name='Betbet']zerduszko podeślij filmiki, mogę pociąć;) poskładać;) o ile mój komputer doomowy nie padnie całkiem pod naporem rzeczy nań wrzuconych;)
Prześlij - jasne :D Filmy są po 1-2 h, nie da rady tego przesłać ;) Coś pomyślę :)
[quote name='Betbet']i co wy...czytacie coś na telewizorze?:P
Telegazeta pewnie :p
[quote name='Betbet']zerduszko, weszłam w Twój kanał na youtube..czy Ty masz bojowe chomiki i bojowego królika? padłam ze śmichu oglądając hopsasasy psów przy króliku:D
Nie mam już chomików, królika też nie :-( Królika musiałam uśpić, byłam wykończona psychicznie po chorobie, więc niedługo po wzięłam spokojnego staruszka na tymczas, bo nie miałam siły na pracę nad gówniarzem do wychowania. I przysłałyście mi Swissa :mad:
A królik był wielkim przeciwnikiem psów :eviltong: wszystkie ustawiał mimo iż ważył tylko 1,2 kg. Filmiki są z moimi tymczasami sprzed roku i dwóch, jeszcze taki żywotny był :(

Aaaaaaa, dziś zadzwoniła do mnie pani z MP czy chcę żeby ogłoszenie ukazało się w kwietniowym wydaniu. To chciałam :multi:

Posted

Dzięki Ci raz jeszcze :)

Lizka zawsze jak dostaje jeść, to musi czekać przed drzwiami do sypialni, a ja idę do jej miski i wsypuję żarcie, dopiero jak pozwolę może lecieć do michy (ona musi mieć jakieś zadanie, żeby jadła - podanego na tacy nie tyka). Ostatnio Swiss się interesuje co my tak kombinujemy ;) to dziś został razem z Lizką na siad-zostań. Jak wsypywałam żarcie do miski usłyszałam, ze wstał... ale nie przyszedł. Wychodzę z sypialni a tu Lizka stoi!!! a Swiss siedzi jak zaczarowany :lying::lying::lying: On jest ostatnimi dniami taki grze...., że aż boję się na niego patrzeć, a co dopiero pisać o tym :lol:

Tylko śmierdzi :angryy: Mogę go już kąpać? Dwa tyg. minęły od zabiegu?

Posted

[quote name='malawaszka']możesz wykąpać, a o reszcie się boję cokolwiek napisać[/QUOTE]
Teraz wszyscy czekają na filmik z neigrzecznym Swissem, ja czatuje na okazję... to ta złośliwa gadzina jest grzeczna :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Teraz wszyscy czekają na filmik z neigrzecznym Swissem, ja czatuje na okazję... to ta złośliwa gadzina jest grzeczna :lol:[/QUOTE]
I teraz wychodzisz na kłamczuszka hi,hi

Posted

[quote name='WATACHA']I teraz wychodzisz na kłamczuszka hi,hi[/QUOTE]
Mogę wyjść, bylebym miał w końcu spokój w domu ;)

Ale się cholewka nie zanosi, bo kotka moja chodzi po mieszkaniu i miauka :icon_roc: Ciekawe co to może oznaczać :hmmmm: Oby nic :grins:

Posted

Łaaa...przypomniała mi się pierwsza rujka kotki mojej współlokatorki z czasów studiów. To była totalna masakra. Trzeba było uwazać, kotka była non stop pod nogami, wypinała doopke a głaskanie jej...człowiek czuł sie jakby ją gwałcił:crazyeye:
I to cholerne: miau, miau, miaaaaaaau, miaaaaaaaaaaaaaau, MIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU!
Ceimna noc a tu: miau...miaaaau MIAAAAAAAAAAAAAAU

Posted

Ja już się nie mogę doczekać, jak ten czarci pomiot w końcu da mi się wygłaskać, a ruja to jedyna okazja będzie ;) Dlatego czekam :)

Swiss się popsuł :placz::placz::placz: Dziś go czesałam i jak zwykle zdenerwował się przy przednich łapkach i tylko mnie łapał delikatnie zębami :placz::placz::placz: :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']Ja już się nie mogę doczekać, jak ten czarci pomiot w końcu da mi się wygłaskać, a ruja to jedyna okazja będzie ;) Dlatego czekam :)

Swiss się popsuł :placz::placz::placz: Dziś go czesałam i jak zwykle zdenerwował się przy przednich łapkach i tylko mnie łapał delikatnie zębami :placz::placz::placz: :eviltong:[/QUOTE]

Nagrałaś???!:evil_lol:

Posted

[quote name='WATACHA']Nagrałaś???!:evil_lol:[/QUOTE]
Nie, bo nagranie miał być filmik z niegrzecznym Swissem, to po co miałam nagrywać ;) Pierwszy raz go czesałam po łapach przednich bez kagańca, ha! ;)

Posted

[quote name='zerduszko']
Swiss się popsuł :placz::placz::placz: Dziś go czesałam i jak zwykle zdenerwował się przy przednich łapkach i tylko mnie łapał delikatnie zębami :placz::placz::placz: :eviltong:[/QUOTE]

Ja już się pogubiłam o co chodzi tej kobiecie :-? co ten psiak nie zrobi to niezadowolona :mad:

Posted

[quote name='Betbet']weź go adoptuj sobie:P[/QUOTE]
Gdybym miała dom to Swiss by został u mnie na stałe. Ale mam wkur*****ch sąsiadów i nie mogę. Zasługuje na stabilizacje. I jest wówczas grzeczny. A my pracujemy. Teraz siedzi z nim Damian i Swiss jest jak aniołek.
[quote name='wilczy-zew']a już się pogubiłam o co chodzi tej kobiecie :-? co ten psiak nie zrobi to niezadowolona :mad:[/QUOTE]
To był żart ;) Taki łaskawy gad się z niego zrobił :eviltong: i ja się cieszę :loveu: Dziś normalnie zapomniałam, ze mam problem i poszłam na wiele godzin z Lizką, Damian tez poszedł... taki luz psychiczny nam się zrobił :multi: