Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']A ja myślałam, że jak Waszka jest służbowo kilka km od Rybnika to ma jednak bliżej :eviltong: Poza tym - ja u Waszki byłam, nawet prezenta przywiozłam, czekam na rewizytę :razz:[/QUOTE]

oczywiście! i też będzie z podobnym prezentem :loveu:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agucha']...ale, że co ja?:roll::question::look3:[/QUOTE]
No Ty pisałaś o tym, ze Zuzia szczeka na wychodzących z domu, no i jak nic Swiss się zaraził. Najpierw rzygankiem, potem obszczekiwaniem ;)
[quote name='malawaszka']oczywiście! i też będzie z podobnym prezentem :loveu:[/QUOTE]
Hahahaha, herpesy Jadzi czekają :lol: I mają być tak samo ładne jak moje prezenciki :)

Kobitki Swissowi kończy się karma. Trzeba zastanowić się co kupić. Nie wiem czy jest sens kupować karmy hypoalergiczne, skoro Swiss oprócz karmy musi jeść jeszcze różne "śmieci" :roll: żeby z nim dało się wytrzymać. Na gotowanym był teraz 3 tyg. i nie widziałam różnicy - ale to chyba za krótko?

Posted

no to dumaj i dawaj gdzie płacić - ja w wyborach karmy nie jestem dobra - zawsze miałam z tym problem, a jak on nie ma alergii to nie trzeba specjalnej karmy - tylko już trzeba zamówić zanim sie kskonczy żeby bezsraczkowo go przestawić - czy jego to nie ruszy? :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no to dumaj i dawaj gdzie płacić - ja w wyborach karmy nie jestem dobra - zawsze miałam z tym problem, a jak on nie ma alergii to nie trzeba specjalnej karmy - tylko już trzeba zamówić zanim sie kskonczy żeby bezsraczkowo go przestawić - czy jego to nie ruszy? :lol:[/QUOTE]
Nie dumaj, bo ja się na tym nie znam :/ Nigdy nie miałam psa z alergią - licze na jakieś sugestie. Tego czy swiss ma alergię nie sprawdzimy inaczej jak kupując specjalną karmę - ? A jeśli nie ma alergii, to tak czy siak cos trzeba z ta skóra zrobić chyba...? AAAAAAAAA, nienawidzę tego. Karmy jeszcze jest trochę, także nie ma się co spieszyć. Zdążę go przestawić.

Posted

No dobra żartowałam, nie jestem taka wredna...no chyba, że kogoś nie lubię, ale to od razu widać :).Wcześniej do Jambi miałam blisko to mogłam ją nachodzić, teraz trochę gorzej ale kto wie może też ją nawiedzę pod byle pretekstem ;).No jak już ta Waszka będzie w tej stolycy to może i mnie odwiedzi co bym mogła się odwdzięczyć za zaproszenie do przytulnego kojca.

Posted

wieksze? to oni to będa na bannerach w mieście drukować? Ja zrobiłam takie jakie było tu na forum, większego nie dam rady bo się rozpikseluje i będzie niewyraźne, brzydkie. Musiałabym dostać na maila duży format to wtedy mogłabym przerobić. ale czy jest sens? Jeśli oni to zmniejszą, to nie będzie problemu, ja zmniejszałam do formatu banerka z Rodem i nie straciło na jakości, widziałyście;)

Posted

[quote name='farmerka63']Bezpłatny Dom Tymczasowy - za darmoszkę karmi i pieści tymczasowicza. Jest wspierany finansowo w razie kłopotów - weterynarz , fryzjer.[/QUOTE]
W tym przypadku to pieszczenie jest raczej zbliżone do prądowego :evil_lol: Ale żeby nie było, nagram filmik z pieszczotek Swissowych, póki gad ma dobry humor. W ogóle przymierzam się do nagrania filmiku Swissta w tych lepszych momentach :roll:

Informuję, że ogłoszenie do MP zostało wysłane, ciocia Waszka miała płacić, ukaże się w majowym wydaniu (ono wychodzi w kwietniu?). Podałam adres strony - jak nie gad, to może inny brodaty znajdzie dom :p

Posted

Nie mam pojęcia, bo nie kupowałam nigdy.

Niebawem będziemy się umawiać na badanie hormonów tarczycy. Dowiem się jeszcze co i ile. A z karmą tak jak przypuszczałam: nie ma sensu przestawiać go, jeśli będzie dostawał inne śmieci np. pasztet itd.

Posted

[quote name='Betbet']Teraz ja będę blondynką, ale nie dziwcie się nie mam psa:P Ani nigdy nie czytałam takiej literatury eeee... MP to Mój Pies?:P[/QUOTE]

jaaaa ale jak to?????? jak to NIe MASZ PSA???!!!!!!! jak to jest NIe MIEĆ PSA???!!!! :mdleje: nie kłamczuszkasz nam tu????

tak - MP to mój pies - też nie kupuję :D hahahha

Posted

nic a nic nie kłamczuszkam. Nie mam psa i nigdy nie miałam... Za dzieciaka bo alergia, za dorosłego bo ciągle mieszkam kątem w wynajmowanych pokojach...

Miałam tymczasy!!! Ale nigdy dłużej... tylko chwilkę... nie umiem psa kąpać (już troche umiem, bo trzeba było Stworka, brązowa pokazała), nie umiem karmić (tymczasy karmiłam ale nigdy nie wnikałąm w ilości jakości karm itp), nie wiem jak to jest mieć psa na dłużej w domu.

Posted

kurde rozumiem to , ja chciałabym bardzo wziąsc jakiegos tymczasa bo mam wielki dom i ogródek ale niestety nie swój :( i nie mam takiej możliwości. To najgorsze jak chciałoby się a nie można ... a zanim będę miec swój to Monia wyadoptuje już wszystkie szanuceryyyy

Posted

[quote name='lilo']kurde rozumiem to , ja chciałabym bardzo wziąsc jakiegos tymczasa bo mam wielki dom i ogródek ale niestety nie swój :( i nie mam takiej możliwości. To najgorsze jak chciałoby się a nie można ... a zanim będę miec swój to Monia wyadoptuje już wszystkie szanuceryyyy[/QUOTE]
Nic się nie martw, głupota ludzka nie zna granic!:shake: Znów namnożą:madgo:, powyrzucają:onfire:, domki stałe i tymczasy wciąż będą potrzebne, nie trać nadziei, jak będzie dom to prędko go zapełnisz :evil_lol: