Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie chcę chwalić za wczasu, ale może uda się załatwić transport na środę.

alicjadabkowska napisał(a):
Czesc. Sledze watek od poczatku, moge wesprzec troszke finansowo transport pieska tylko musialby ktos do banku podskoczyc i odebrac pieniazki(western union) bo nie jestem pewna czy moge to zalatwic w inny sposob:)

Byłoby świetnie, a skąd jesteś? Przez paypal się nie da? Ja już tak odbierałam pieniądze od forumowiczów.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie chcę chwalić za wczasu, ale może uda się załatwić transport na środę.

Byłoby świetnie, a skąd jesteś? Przez paypal się nie da? Ja już tak odbierałam pieniądze od forumowiczów.

Ja z blondynkowatych paypal wiem jak dziala w jedna strone;) Mieszkam w niemczech i nawet nie wiem czy tak da rade przeslac. Z konta na konto mozna jak jest swift i bic code ale to dosc dlugo trwa. Spytam jutro znajomego czy moglby w moim imieniu cos podeslac, jesli nie to zostaje tylko western union...:(

Posted

jest western union a dziś się dowiedziałam o jeszcze jednej możliwości money gram sięnazywa - tak mi jedna forumowiczka za bazarkowe rzeczy płaciła - wpłacała za granicą pieniądze chyba na poczcie, podaje mi kod i swoje dane i ja mogę u nas na kazdej poczcie odebrać pieniądze - nie wiem która opcja ma tańsze koszty

Posted

malawaszka napisał(a):
jest western union a dziś się dowiedziałam o jeszcze jednej możliwości money gram sięnazywa - tak mi jedna forumowiczka za bazarkowe rzeczy płaciła - wpłacała za granicą pieniądze chyba na poczcie, podaje mi kod i swoje dane i ja mogę u nas na kazdej poczcie odebrać pieniądze - nie wiem która opcja ma tańsze koszty

Na tej samej zasadzie dziala western union (tylko mozna to odebrac w banku badz na poczcie gdzie jest usluga Western Union), nie wiem ktora opcja jest tansza ale sie dowiem;)

Posted

ciekawa jestem jak to wygląda w kosztach bo jak można oszczędzić to czemu nie :)

konto jest w mBanku - jest tam ez swift i ten drugi chyba też więc to tez mogę podać

wielkie dzięki, ze wspierasz staruszka :Rose:

Posted

alicjadabkowska napisał(a):
Ja z blondynkowatych paypal wiem jak dziala w jedna strone;) Mieszkam w niemczech i nawet nie wiem czy tak da rade przeslac. Z konta na konto mozna jak jest swift i bic code ale to dosc dlugo trwa. Spytam jutro znajomego czy moglby w moim imieniu cos podeslac, jesli nie to zostaje tylko western union...:(

Ja też głupia w tym temacie, ale dałam radę. Ty z konta swojego na paypal, a ja z mojego paypal na swoje konto bankowe. Moze dam Ci namiar na osobę, która przesyłała tak kase i ona Ci podpowie? Odebranie kasy nawet dla mnie było proste ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja też głupia w tym temacie, ale dałam radę. Ty z konta swojego na paypal, a ja z mojego paypal na swoje konto bankowe. Moze dam Ci namiar na osobę, która przesyłała tak kase i ona Ci podpowie? Odebranie kasy nawet dla mnie było proste ;)

Wlasnie ja tez wiem jak odebrac, a jak wplacic juz nie:(
Western Union ma dosc droga oplate zaczyna sie od 10e wiec tanio nie jest, ale pokladam nadzieje w znajomym (nigdy mi jeszcze nie odmowil) ale nie moge powiedziec, ze napewno bo jeszcze z Nim nie porozmawialam, a teraz troszke pozno jest;)
W staruszku jestem zakochana a jedynie troszke finansowo moge mu pomoc:(
Oczywiscie pokazala mi go Watacha

Posted

obroża to nie kłopot,byscie dostali jakąś w schronie. Jutro podjade i zresztą założe mu jakąś na szyje.
Ktos musi psa kupić. Jak kogos znajdziecie,to tylko prosze,aby się ze mną skontaktował.Poinformuje w schr,ze ktoś po psa przyjdzie,wtedy tylko formalnosci i to wszystko.
Jak stoicie czasowo,o której odbior psa miałby być?pamietajcie,że schronisko jest w centrum Sopotu,wszędzie blisko.

Posted

wyslalam pm do zerduszko

koszt transportu wyniesie Was 210zl
130zl za nadywzke, jaka specjalie da niego bedzie robil kierowca, plus polowa dla nas, za "wspolna" trase, czyli wysokosc chojnic- wroclaw.

psiratownicy- kierowca, z Fundacji Psi Ratowniy moze jechac s schronu i wziasc psa na Fundacje, pozniej przepisac go na kogokolwiek- zerduszko.
we Wrocku odbior najchetniej na Bielanach, kolo autostrady bedzie pasowalo, by jemu jechac dalej do domu i Wam, na Sląsk.

odziny tak naprawde wyjda w praniu. pozniej dostane maila z rozpiska planowana godzin.
jutro lub dzis musicie zrobic przelew na konto, jakie tez ja na maila dostane od Psieoratwonika. mui dostac pieniadze za benzyne- 210 plus na wykup ze schronu, chyba,ze na Fundacje bedzie za darmo, bo tak bywa w schronach cywilizowanych :)

wszystko sie uda, nie martwcie sie :)