zerduszko Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 To może na bazarku jaką używkę? Ja mam dwa dla małych psów, jeszcze podróbki i b. dobrze się spisują, także podróbka też moim zdaniem byłaby ok tylko większa. Dziś zrobiłam eksperyment: Swiss przywiązany z kongiem, Lizka w klatce, Jagoda zamknięta. Jak wróciłam Swiss przywiązany, kong w klatce Lizka luzem :lol: Nagrałam ich, ale wyszło aż 51 minut i nie oglądałam jeszcze :lol: Dziś odszedł Swissowi strup z nogi, z kawałkiem nici - musiałam to obciąć. Jeszcze nie widziałam, żeby się tak psu ślimaczyła rana :( Brrrrr. Quote
wilczy zew Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Bo psu się nie ślimaczy :shake: Wiem,że praca i praca,psy nie są dla mnie nowością ale zawsze warto poznać metody innych:lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 no to szukaj na bazarku - ja nie widziałam teraz, ale niewiele przeglądałam paprze mu się rana? kurde... Quote
malawaszka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 halo halo i gdzie wysyłamy ogłoszenie????? Quote
zerduszko Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Taki tekst: Swiss-starszy sznaucer średni do adopcji. Zdrowy, energiczny, uparty,pewny siebie,łakomy, mądry,silnie związujący się z człowiekiem. Tylko dla doświadczonego człowieka-jest charakterny. Mieszka z suczkami i kotami. Nie może zamieszkać z dziećmi. Czysty, nie niszczy, wyje zostawiony sam. Wykastrowany. Kontakt: 519186694 cena ok. 70 zł za jednorazową emisję w Gazecie Wyborczej Katowice bez zdjęcia. Co Wy na to? :roll: Quote
Margi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 dobrze byłoby ze zdjęciem,bo Swiss jest urokliwym facetem. Quote
zerduszko Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie widzę opcji zdjęcia, więc też mi się to średnio podoba - jedyne co Swissa ratuje to wygląd :/ A jak tekst? Może ktoś uzdolniony wymyśli coś chwytliwego? Chociaż może lepiej takie suche fakty? Waszka Swiss ma być w dzienniku zachodnim? Czy jak? Quote
zerduszko Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pamiętam, ze tekst, z którym był ogłaszany Kasztan był dość długi -miał szansę mieć przynajmniej jakiś sens. A to? Może jest jakaś inna gazeta / rubryka w tym moim psie? :lol: Co to się porobiło ;) Quote
malawaszka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 myśl kobieto mysl - może jednak spróbujemy w MP? z tym mikro tekstem który zaproponowała Betbet? intrygujący - zainteresuje tylko kogoś inteligentnego, a takiego kogoś szukamy dla Swissa? Quote
zerduszko Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 W myśleniu to ja najlepsza nie jestem ;) Może jest jakiś inny chętny do zadecydowania? To nie jest 10 zł żebym sobie tak szastać tym mogła :/ i chciała. Quote
lilo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ja myślę że zdjęcie w tym przypadku to priorytet, powinno się rzucic w oczy, bo wygląd to największy atut jaki ma Swiss. A sam pusty opis nie sprawi że ktoś go pokocha a na to liczymy :) że jakiś niespełna rozumu samobójca pokocha Swissa i uwolni Zerduszko od tej toksycznej psiej miłości :) Zerduszko ankiete zrób :) Quote
zerduszko Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 No to Lilo zaczynaj - jaki masz pomysł / zdanie nt ogłoszenia w moim psie? Swiss to dobry chłopak, ale jednak trzebaby mu chłopa. Na kobiece... ekhm... dni jest bardzo wrażliwy i wybitnie rozdrażniony wówczas! Quote
lilo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Patrzyłam jeszcze na inne wydawnictwa ale za wiele ich nie ma np. Przyjaciel Pies - nakład ok. 30 tysiecy - reklama 15 zł za linijkę + zdjecie 50 zł Quote
zerduszko Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Nie ma co mędrkować, Mój pies chyba będzie najlepszy. Tekst chyba też... ten intrygujący. Hyyyy? ;> Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jestem ZA! teraz wybierz zdjęcie :diabloti: ja byłabym za takim zdjęciem domowym z kotkiem :loveu: nie mam na myśli konkretnego bo z wybraniem jednego zdjecia mam zawsze problem :D Quote
lilo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 świetna decyzja , a mówiłaś że kiepkso Ci to idzie :) Quote
zerduszko Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 malawaszka napisał(a):jestem ZA! teraz wybierz zdjęcie :diabloti: ja byłabym za takim zdjęciem domowym z kotkiem :loveu: nie mam na myśli konkretnego bo z wybraniem jednego zdjecia mam zawsze problem :D Rozumiem, ze mam zrobić nowe zdjęcie z kotkiem? bo kurde nie mam ładnego zdjęcia kotek + Swiss z ładnym Swissem :shake: <najpierw musiałabym mieć kotka :evil_lol: > Może jakiś fotomontaż :eviltong: Aaaa, ja nie chce decydować :placz: Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 zrób nowe ładne słoneczne i wstaw + wstaw w jednym miejscu te które masz najładniejsze i wybierzemy - czas ucieka! :D Quote
wilczy zew Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Penie,że pomożemy wybrać :lol: Ja wybierając psa też patrzyłam na zdjęcie aby mieć jakieś wyobrażenie o źwierzu :hmmmm: Quote
zerduszko Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='malawaszka']zrób nowe ładne słoneczne i wstaw + wstaw w jednym miejscu te które masz najładniejsze i wybierzemy - czas ucieka! :D Zrób ładne zdjęcie Swissowi i Jadźce, w naszym małym kartoniku - jasne :lol: A tak poza tym, to Swiss zarósł bestia, kąpanie tez by mu się przydało, nic tylko trzeba wybrać z tego co jest :eviltong: http://s805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Swiss/ [quote name='wilczy zew']Penie,że pomożemy wybrać :lol: Ja wybierając psa też patrzyłam na zdjęcie aby mieć jakieś wyobrażenie o źwierzu :hmmmm: Noooo, to się ludzie zdziwią jak ich wyobrażenie o Swissie mija się z rzeczywistością :evil_lol: Dawać mi tu szybko propozycję tekstu :mad: bo zaraz i na majowe wydanie się nie załapiemy :shake: Quote
lilo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Nowe ogłoszenia dla Swisska : 1001ogloszen.pl adoos.pl adopcjapsa.pl adpedia.pl ads123.pl animalia.pl aloge.pl aukcjezwierzat.pl Mnie podobają się numerki 20,38,40,42,59 Quote
zerduszko Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 O kurde - ale mu łapy obrosły :) Nie będzie ciocia Waszka w okolicy, coby maszynką chłopaka przejechać :razz: Ja lubię to http://s805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Swiss/?action=view¤t=Ssssspacer075.jpg Albo :D po prostu to czarne przerobione - czarny charakter zasługuje na dobrą oprawę? :eviltong: Quote
Recommended Posts