Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha! Swiss jest jeszcze baaardzo wkurzony, bo nie może spać w klatce. Miejsca sobie znaleźć nie umie. W nocy spał na smyczy, a ja smycz w ręce, bo łaził i łaził, i łaził ;) Wczoraj już obczaił jak wejść do klatki, ale nie umiał się obrócić. A jak chciałam mu pomoc, to mnie tylko opyskował. Teraz udało mu się ułożyć, zobaczymy kto go wyjmie :lol: Nie mam zdrowia do niego, co za osobliwość.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Swiss niestety jest bardzo niegrzeczny, rozumiem, że zabieg, kołnierz itd. ale daje nam nieźle w kość i nie daje gałganowi rady. Miałam bardzo fajny tel. o niego... ale tam jest inny samiec. Mają dzwonić jeszcze. Niby. Chociaż miałam ochotę powiedzieć ratuj się kobieto....

Posted

Zerduszko a może jak się Państwo nie zdecyduja na Swissa podeślij im innych którzy lepiej dogadują się z psiakami.
Ale mam nadzieję że Państwo spróbują poznac Swissa i dadzą mu sznasę. Trzeba trzymac mądre kciuki ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
a skąd ten domek? jest szansa zapoznać chłopaków wcześniej?

Busko-Zdrój, 200 km. Pewnie i do Ciebie zadzwonią, bo mają się jeszcze rozglądać. Ze Swissem to nie tyle byłby problem przy pierwszym kontakcie, bo jak wiesz on sypia z innym samcem u mnie czasem i jest luz. Ale jak to Swiss różne kwiatki mogą wyjść później....

Posted

zerduszko napisał(a):
Teraz mnie zaskoczyłaś :lol: Konkretnie nie pytałam, ale na 99% dom. Aaaaa, jakaś zakręcona byłam, 3 razy pytałam o jakiego psa dzwonią.

hahahaha to tak jak ja byłam zszokowana jak mi o Brokata zadzwonili :lol:

Posted

ktos deklarował allegro jak ostatnio ja płaciłam zaraz poszukam kto to , a jak nie to ja po 10 zapłacę bo wtedy wypłata TZ-ta przychodzi :P

Posted

Margi napisał(a):
O Swissku prawie będziemy się bić o to allegro.:evil_lol:
To ja zapłacę za następne.

o znalazłam :) Margi chciała zapłacic :)

Posted

Ja mu tak cały czas odnawiam raz wyróżnione raz zwykłe. To chyba dobry patent. Trzeba teraz pomyśleć co z ogłoszeniem w gazecie, kasa jest i szkoda ją trzymać. Łapa też się ładnie goi, dzięki radom Waszki niezastąpionej ;)

Posted

wow nie wiem o które rady chodzi ale się cieszę :D o te żeby nie panikować???? :evil_lol:

no to mysleć mysleć co z tym ogłoszeniem bo jak zdecydujemy się jednak na Mojego Psa to nie ma na co czekać bo to i tak ukaże się dopiero pewnie w majowym wydaniu w kwietniu :D

Posted

Nie, babo! Zeby rivanolem mu przykładać. Ładnie przyschło. A brodawa jakby co czeka jakbyśmy zmienili zdanie i chcieli przebadać.

Z tym moi psem to jest tak: moim zdaniem ogłoszenia tak są średnio skuteczne, gazetę kupują ludzie mający już psy, średnio zaangażowani w bezdomniaki. A biorąc pod uwagę ile można napisać za jaką cenę... no nie wiem. Może inna gazeta? nie psia?

Posted

może być nie psia - Dziennik Polski załatwi dla Swissa tamb - tylko musi przyjść jego kolejka
ja dawałam jeszcze do gazety krakowskiej - odzew był różny, raz był raz go nie było :roll:
masz telegazetę? bo weszka dawała kiedyś średniaki do telegazety i było kilka telefonów - zdaje się, że nawet jeden staruch do domu poszedł dzięki temu, ja nie mam telegazety :shock: