Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja myślałem że on jest agresywny. A to rozkapryszony męski szowinista:lol: Swiss, potrzebuje po prostu męskiego opiekuna i towarzystwa i będzie wszystko w porządku.
Nie trzeba mu żadnych behawiorystów:lol:. Jest gotowy( i nauczony wszystkiego) by zamieszkać z facetem.

Jak ktoś zrobi ogłoszenie do Mój Pies. To wpłace w pon. wieczorem 140 zł na paypal malawaszka. Może tam go ktoś dojrzy.

A Rod S. ma więcej wspólnego ze Swissem : też jest żwawy jak na swoje 66 lat.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krzysztof+Drops napisał(a):
A ja myślałem że on jest agresywny. A to rozkapryszony męski szowinista:lol: Swiss, potrzebuje po prostu męskiego opiekuna i towarzystwa i będzie wszystko w porządku.
Nie trzeba mu żadnych behawiorystów:lol:. Jest gotowy( i nauczony wszystkiego) by zamieszkać z facetem.

hahaha może tak go ogłaszajmy co? :lol: hahha dobry tekst! zrobimy z zerduszko to ogłoszenie do MP

Posted

Krzysztof+Drops napisał(a):

Jak ktoś zrobi ogłoszenie do Mój Pies. To wpłace w pon. wieczorem 140 zł na paypal malawaszka. Może tam go ktoś dojrzy.

A Rod S. ma więcej wspólnego ze Swissem : też jest żwawy jak na swoje 66 lat.

Hahaha, masz rację - on za dużo mieszkał z babą i taka histeryca się z neigo zrobiła. A każdemu psu jest czasem potrzebne to luźne podejście facetów (które tak nas, kobiety doprowadza do szału :eviltong:).

Nie wiem cyz juz o tym pisałam, ale jak on tak atakował Damian i kazałam wyraźnie psa reprymendować, to efekt był żaden. A jak Damian lekceważąco mu powiedział "I czego się drzesz" i zajął swoją robotą, to się <tfu, tfu, tfu> uspokoiło :roll: A dziś widziałam jak się panowie bawią:hmmmm: Ale i tak się cieszył jak mnie zobaczył, aż podskakiwał :loveu:

Swiss ewidentnie nie zna pizzy, orzeszków i chipsów, ale myślę, że by polubił. Oczywiście jako zakąskę do piwa :evil_lol: No mieszkał biedak z babą, to i męskie menu mu obce.

Dzięki za wsparcie :Rose:

Posted

[quote name='zerduszko']Swiss zapatrzył się na Damiana: zaczął spać po fefnaście godzin i uspokoił się :eviltong: Póki trzymał ze mną, to był wredny, rozdarty, uzależniony od słodyczy i wiecznie miotający się bez celu :lol:

:hmmmm: wiecie jak mówią... pies upodabnia się do człowieka... :evil_lol:

[quote name='zerduszko'] (dla Jambi, Swiss Damianowi :evil_lol:)

:eviltong:

Posted

jambi napisał(a):
:hmmmm: wiecie jak mówią... pies upodabnia się do człowieka... :evil_lol:
:

Musze sobie poszukać jakeigo DT. Sobie i Liz.

Kupiłam kubrak na bazarku, jak przypuszczałam na Swissa za mały, ale jest super - ma kożuszek odpinany. Szkoda, ze większych nie było.

Posted

Na piątek umówiłam Swissa na wycinanie brodawki. Niestety ślimaczy się to i nie ma na co czekać. Koszt ok. 150 zł. Trzeba będzie podać odwracalnego głupiego jasia i znieczulenie miejscowe.

A co do ogłoszenia w MP, to trzeba napisać strasznie krótki tekst, nie wiem jak Swissa ubrać w tak mało słów ;) Może jakaś inna gazeta?

Posted

Betbet napisał(a):
Tkst do MP: JEst jak Rod Stewart: oryginalny, niemłody,nie do zdarcia,z charakterkiem. Koniec

O, Matko, cudne! Nic dodać, nic ująć :klacz::Cool!:

Posted

na różne sposoby próbuję się skontaktować z Rodem... ale myślę, że to dużo trudniejsze niż z Mobim. By the way znajoma miała numer do Mobiego, zna go osobiście, miała od niego wejściówki na Openera:P To umiałabym załatwić, ale Swiss nie jest podobny do Mobiego!;)