Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
to deprecha Ciotko...

no CIOTKO mi powie :obrazic: brrrr nienawidzę tego dogoCioeczkowania :shock:

ale wracając do tematu - to szukamy transportu szybko szybko! zanim deprecha się rozhula! może jednak ktoś od Was jedzie na wystawę do Kielc?

Posted

brazowa1 napisał(a):
do kielc,tak? i to jest ostatni przystanek,tak?
a ile tam sie jedzie?

nie nie - szukamy z Sopotu gdziekolwiek na Śląsk - o Kielcach pisałam bo jest wystawa teraz w niedzielę i na pewno będą ludzie jechać - wystawcom odległości nie straszne :mdleje: a przystanek końcowy Swissa jest w Rybniku, ale oby tylko dotarł tu gdzieś na południe to już ja go przejmę i do Rybnika zawiozę chyba, że zerduszko będzie mogła po niego przyjechać, ale no tu to już nie problem - tylko trzeba go na południe ściągnąć jakoś - szukamy transportu na forum jeepów też :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie nie - szukamy z Sopotu gdziekolwiek na Śląsk - o Kielcach pisałam bo jest wystawa teraz w niedzielę i na pewno będą ludzie jechać - wystawcom odległości nie straszne :mdleje: a przystanek końcowy Swissa jest w Rybniku, ale oby tylko dotarł tu gdzieś na południe to już ja go przejmę i do Rybnika zawiozę chyba, że zerduszko będzie mogła po niego przyjechać, ale no tu to już nie problem - tylko trzeba go na południe ściągnąć jakoś - szukamy transportu na forum jeepów też :roll:

Póki nie naprawie samochodu, to daleko nie wyjeżdżam. Toyotką to MAX! 200 km możemy podjechać, a najlepiej do 100 bo w firmie ostro ostatnio :shake:

Posted

uda się,jakoś to czujecie prawda?

to jeszcze raz;transport moze by cdo: łodzi,Krakowa,Rybnika,Warszawy,tak? po kolei do kogo,z kim sie kontaktowac w sprawie poszczególnych miast? Rozumiem,że tam,gdzie by trafił,w tych poszczególnych miastach,to wszyscy znajomi,z Dogo,sprawdzeni,nie ma jakis nowych osób.
Czy np Warszawa to w jakims szczególnym terminie ma być?
Jakaś rozpiska jest potrzebna,wkleję na pierwsza strone i porobie mu tez ogłoszenia w tym kierunku.

Posted

wszędzie gdzie ja mogę dojechać czyli: Łódź, Kielce, Częstochowa, Śląsk Górny - to obojętne w jakim terminie, jeśli chodzi o Warszawę to tam mogłabym jechać jakby mi ojciec samochód pożyczył i tu nigdy nie wiem kiedy bo on ma różnie zajęcia - więc jakby była jakaś opcja, że do Warszawy podwózka to trzeba by zorganizować ew. przetrzymanie psa, ale to byśmy musiały załatwić jeśli byłby taki transport bo pewnie byłoby o nim wiadomo ciut wcześniej co? Z Warszawy weekendami (niektórymi) jeździ Figu i wozi psiaki - woziła nam już sznupy więc to osoba sprawdzona i byłoby idealnie jakby to się zgrało z nią

Posted

odpowiedzialam na transportwym

moja sunia jedzie z dolnego slaska do Chojnic- pomorskie. prawdopodobnie w nadchodzacy wtorek
kierowca wraca tutaj do domu

do wrocka sadze,ze moglby dowiezc. o ile nie jedzie nawet dokladnie tamtedy. bo nad morze jedzie przez poznan i zielona gore

lapiecie sie? za podzial kosztow

Posted

a w srode? 1-2 dni mozemy przesunac

budrysek jezdzi wroclaw slask. brat ingrud 44. piszcie tam

ja place calosc 350zl
musicie zaplacic roznice za 50gr za 1 km chojnice- sopot
i potem mi czesc oddac za wysokosc chojnic do wrocka.

mam watek tez na transportowym. patrzcie tam dokladnie