malawaszka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 brazowa1 napisał(a):to deprecha Ciotko... no CIOTKO mi powie :obrazic: brrrr nienawidzę tego dogoCioeczkowania :shock: ale wracając do tematu - to szukamy transportu szybko szybko! zanim deprecha się rozhula! może jednak ktoś od Was jedzie na wystawę do Kielc? Quote
brazowa1 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 nie...z moich znajomych kundel maja... PS Malawaszko,nie chcesz byc nasza Ciotką? Ciotunią? Ciotuchną tez nie???? Quote
malawaszka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 i cioteczką też nie :shock: te słowa budzą we mnie mordercze instynkty :evil_lol: transportu szukamy :helo: Quote
brazowa1 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 do kielc,tak? i to jest ostatni przystanek,tak? a ile tam sie jedzie? Quote
WATACHA Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 z Sopotu do Kielc 493 km ok 9 godzin, trasa optymalna Quote
malawaszka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 brazowa1 napisał(a):do kielc,tak? i to jest ostatni przystanek,tak? a ile tam sie jedzie? nie nie - szukamy z Sopotu gdziekolwiek na Śląsk - o Kielcach pisałam bo jest wystawa teraz w niedzielę i na pewno będą ludzie jechać - wystawcom odległości nie straszne :mdleje: a przystanek końcowy Swissa jest w Rybniku, ale oby tylko dotarł tu gdzieś na południe to już ja go przejmę i do Rybnika zawiozę chyba, że zerduszko będzie mogła po niego przyjechać, ale no tu to już nie problem - tylko trzeba go na południe ściągnąć jakoś - szukamy transportu na forum jeepów też :roll: Quote
malawaszka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 PODNOSZĘ!!!!!!!!!!!!!! Brązowa możesz wpisać w tytule że szukamy? Quote
zerduszko Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 malawaszka napisał(a):nie nie - szukamy z Sopotu gdziekolwiek na Śląsk - o Kielcach pisałam bo jest wystawa teraz w niedzielę i na pewno będą ludzie jechać - wystawcom odległości nie straszne :mdleje: a przystanek końcowy Swissa jest w Rybniku, ale oby tylko dotarł tu gdzieś na południe to już ja go przejmę i do Rybnika zawiozę chyba, że zerduszko będzie mogła po niego przyjechać, ale no tu to już nie problem - tylko trzeba go na południe ściągnąć jakoś - szukamy transportu na forum jeepów też :roll: Póki nie naprawie samochodu, to daleko nie wyjeżdżam. Toyotką to MAX! 200 km możemy podjechać, a najlepiej do 100 bo w firmie ostro ostatnio :shake: Quote
malawaszka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 choćby rowerem go zawiozę, żeby tylko tutaj dojechał na południe :( albo do Warszawy w dniu kiedy będzie jechała Figu Quote
brazowa1 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 jak to napisac,szukamy transportu na południe,czy okreslić jakies miasto? Quote
malawaszka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ZAPRASZAM na kolejny bazarek dla sznupków: http://www.dogomania.pl/threads/196338-KOSMETYKI-ZABAWKI-zbli%C5%BCa-si%C4%99-MIKO%C5%81AJ-na-sznaucery-do-18.11-g.-20.00 Quote
zerduszko Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 malawaszka napisał(a):napisz na Śląsk i starczy chyba Ale nie tylko... może dalej też damy rade. Pi.... samochody stare. Quote
malawaszka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 no nie tylko to prawda - choćby Łódź i już będzie dobrze, Warszawa nawet Quote
zerduszko Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ty do Łodzi, a ja do Ciebie :) Wrocław czy Kraków też wchodzą w grę. Quote
brazowa1 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 uda się,jakoś to czujecie prawda? to jeszcze raz;transport moze by cdo: łodzi,Krakowa,Rybnika,Warszawy,tak? po kolei do kogo,z kim sie kontaktowac w sprawie poszczególnych miast? Rozumiem,że tam,gdzie by trafił,w tych poszczególnych miastach,to wszyscy znajomi,z Dogo,sprawdzeni,nie ma jakis nowych osób. Czy np Warszawa to w jakims szczególnym terminie ma być? Jakaś rozpiska jest potrzebna,wkleję na pierwsza strone i porobie mu tez ogłoszenia w tym kierunku. Quote
malawaszka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 wszędzie gdzie ja mogę dojechać czyli: Łódź, Kielce, Częstochowa, Śląsk Górny - to obojętne w jakim terminie, jeśli chodzi o Warszawę to tam mogłabym jechać jakby mi ojciec samochód pożyczył i tu nigdy nie wiem kiedy bo on ma różnie zajęcia - więc jakby była jakaś opcja, że do Warszawy podwózka to trzeba by zorganizować ew. przetrzymanie psa, ale to byśmy musiały załatwić jeśli byłby taki transport bo pewnie byłoby o nim wiadomo ciut wcześniej co? Z Warszawy weekendami (niektórymi) jeździ Figu i wozi psiaki - woziła nam już sznupy więc to osoba sprawdzona i byłoby idealnie jakby to się zgrało z nią Quote
malawaszka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 podrzućcie czasem transportowy http://www.dogomania.pl/threads/196363-SZUKAM-transportu-SOPOT-%C5%9Al%C4%85sk-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-i-okolice-na-po%C5%82udniu-Polski-dla-sznaucera-%C5%9Brednie?p=15725606#post15725606 Quote
kora78 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 odpowiedzialam na transportwym moja sunia jedzie z dolnego slaska do Chojnic- pomorskie. prawdopodobnie w nadchodzacy wtorek kierowca wraca tutaj do domu do wrocka sadze,ze moglby dowiezc. o ile nie jedzie nawet dokladnie tamtedy. bo nad morze jedzie przez poznan i zielona gore lapiecie sie? za podzial kosztow Quote
malawaszka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Kora a znasz te koszty? z Chojnic do Sopotu jest 120 km, tylko, że ja we wtorek nie będę miała samochodu do Wrocławia żeby jechać bo mój ojciec wyjeżdża na konferencję :( Quote
kora78 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 a w srode? 1-2 dni mozemy przesunac budrysek jezdzi wroclaw slask. brat ingrud 44. piszcie tam ja place calosc 350zl musicie zaplacic roznice za 50gr za 1 km chojnice- sopot i potem mi czesc oddac za wysokosc chojnic do wrocka. mam watek tez na transportowym. patrzcie tam dokladnie Quote
alicjadabkowska Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Czesc. Sledze watek od poczatku, moge wesprzec troszke finansowo transport pieska tylko musialby ktos do banku podskoczyc i odebrac pieniazki(western union) bo nie jestem pewna czy moge to zalatwic w inny sposob:) Quote
Recommended Posts