zerduszko Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 malawaszka napisał(a):no a co mówił wet na to? Na oko się tego nie da ocenić. Jak się wygoi, to zostawić, a jak nie, to trzeba bedzie wyciąć. I wtedy można będzie badać. To jest bardzo specyficzna brodawka - dłuższa niż szersza i na końcu szersza niż przy skórze - łatwo ją uszkodzić. Teraz już nie liże. W ogóle to muszę Damiana zapytać jak on to robi. Dziś zostali sami, potem Damian wyszedł i jak wróciłam Swiss spał. Zero wycia. Swiss ogólnie jak Damian wychodzi ma to gdzieś, a "za mną" wyje. Co za los! Quote
malawaszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 pewnie Damian ma to w d... i się nie stresuje, a Ty owszem :lol: ale wiem wiem łatwo mi gadać Quote
zerduszko Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A może to Swiss ma Damiana w dpie i się Swiss Damianowymi wyjściami nie stresuje? :lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 no... też być może :evil_lol: lepiej, żeby Damian o takiej opcji nie wiedział :lol: Quote
zerduszko Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Eeeeee, Damian to też ma w :evil_lol: Jakoś sobie panowie nie przypadli do gustu :eviltong: Quote
brazowa1 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 jakos sie Damanowi nie dziwię,jakby mnie przybłeda w moim domu terroryzowała,tez nie byloby to w moim guscie. Quote
zerduszko Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Swiiii-dzinka :megagrin: Szkoda, że nie mam porządnej kokardki :placz: Quote
malawaszka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 hahahaha musimy koniecznie jakiś YorkShop odwiedzić :roflt: Quote
zerduszko Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Różowa jeszcze lepsza. Zaraz mu nową sesję foto zrobię, może jakaś dziewczyna chciałaby pieska do czesania :lol: Quote
Agucha Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='zerduszko']Swiiii-dzinka :megagrin: Szkoda, że nie mam porządnej kokardki :placz: :roflt::roflt::roflt:o żesz Ty w mordę! PADŁAM! :lol::lol::lol: Mam na zbyciu taką różową, z cekinami. Może być? :lol: Może się Swisss' taśny nie obrazi?:cool3: Quote
brazowa1 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 i nos przypudrowac,bo wyglada jak slimak. Quote
WATACHA Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A później się dziwicie, że on niegrzeczny:evil_lol:.Teraz to on dopiero Ci "da popalić", zobaczysz :p.Ale pomijając fakt, że jest chłopcem to ładna z niego dziewczynka. Quote
zerduszko Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Eeeeeeeeeee, trochę burczał przy zakładaniu, ale potem nawet nie próbował ściągać! Widać mu się spodobało. Niby macho ;) Dziś dla odmiany dostał łańcuch, ale okazał się za mały i musieliśmy rozginać kombinerkami. Dopiero się cieszył :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 o jaaaaaa,ale że jak? zaciskowy? Quote
malawaszka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 hahaha zerduszko nie lubi nudy więc musiała sobie zafundować odrobinę adrenaliny :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha zerduszko nie lubi nudy więc musiała sobie zafundować odrobinę adrenaliny :evil_lol: Damian tak samo skwitował i zaproponował mi alternatywne zajęcia :lol: Łańcuszek był półzaciskowy, teraz zrobił się zaciskowy :lol: Quote
zerduszko Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Swiss dziś na spacerku uczestniczył w "socjalizacji" szczeniaczka. 5 psów i akurat Swissa się bidny wystraszył. Ale spisał się dziad, tylko jak go maluszek po mordzie wąchał, to trzepało go choćby prąd :lol: Moja Kluska robi tak samo, co za staruchy wredne ;) Musimy chyba przejść na jakaś karmę dla sportowców, bo Swiss zniknie. Wiosna się zbliża, to będziemy więcej się ruszać, a on już teraz wysuszył talię jak młodziak :) Quote
malawaszka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 wow serio schudł? poka jakieś nowe całościowe foty Quote
Betbet Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Popsułyście mój mózg... Już wiem kogo on mi przypominał! szuakm zdjecia jego łapy żeby wmontować tak jak Rod trzyma;) Tylko net mi w domu kuleje... Quote
WATACHA Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Betbet']Popsułyście mój mózg... Już wiem kogo on mi przypominał! szuakm zdjecia jego łapy żeby wmontować tak jak Rod trzyma;) Tylko net mi w domu kuleje... Hi,hi,hi.Jak bliźniacy. Quote
Betbet Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Oj, chciałam podmienić ale już z łapą, udało mi sie znaleźć ją! A tu cioteczka mnie skomentowała;) Przy okazji zrobiłam mu już banerek, może się przyda... Quote
WATACHA Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Z łapą czy bez i tak świetnie razem wyglądają Quote
Grosziwo Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='zerduszko']Swiiii-dzinka :megagrin: Szkoda, że nie mam porządnej kokardki :placz: Ale masz ślicznego , wyrośniętego Yoreczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agucha Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Agucha'] Może ktoś mi powie dlaczego mi się ze Swissem kojarzy? :lol: Toć to już dawno stwierdzone było ;) Quote
Recommended Posts