Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no a co mówił wet na to?

Na oko się tego nie da ocenić. Jak się wygoi, to zostawić, a jak nie, to trzeba bedzie wyciąć. I wtedy można będzie badać. To jest bardzo specyficzna brodawka - dłuższa niż szersza i na końcu szersza niż przy skórze - łatwo ją uszkodzić. Teraz już nie liże.

W ogóle to muszę Damiana zapytać jak on to robi. Dziś zostali sami, potem Damian wyszedł i jak wróciłam Swiss spał. Zero wycia. Swiss ogólnie jak Damian wychodzi ma to gdzieś, a "za mną" wyje. Co za los!

Posted

[quote name='zerduszko']Swiiii-dzinka :megagrin:

Szkoda, że nie mam porządnej kokardki :placz:
:roflt::roflt::roflt:o żesz Ty w mordę! PADŁAM! :lol::lol::lol:

Mam na zbyciu taką różową, z cekinami. Może być? :lol:
Może się Swisss' taśny nie obrazi?:cool3:

Posted

A później się dziwicie, że on niegrzeczny:evil_lol:.Teraz to on dopiero Ci "da popalić", zobaczysz :p.Ale pomijając fakt, że jest chłopcem to ładna z niego dziewczynka.

Posted

Eeeeeeeeeee, trochę burczał przy zakładaniu, ale potem nawet nie próbował ściągać! Widać mu się spodobało. Niby macho ;) Dziś dla odmiany dostał łańcuch, ale okazał się za mały i musieliśmy rozginać kombinerkami. Dopiero się cieszył :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha zerduszko nie lubi nudy więc musiała sobie zafundować odrobinę adrenaliny :evil_lol:

Damian tak samo skwitował i zaproponował mi alternatywne zajęcia :lol:

Łańcuszek był półzaciskowy, teraz zrobił się zaciskowy :lol:

Posted

Swiss dziś na spacerku uczestniczył w "socjalizacji" szczeniaczka. 5 psów i akurat Swissa się bidny wystraszył. Ale spisał się dziad, tylko jak go maluszek po mordzie wąchał, to trzepało go choćby prąd :lol: Moja Kluska robi tak samo, co za staruchy wredne ;)

Musimy chyba przejść na jakaś karmę dla sportowców, bo Swiss zniknie. Wiosna się zbliża, to będziemy więcej się ruszać, a on już teraz wysuszył talię jak młodziak :)

Posted

[quote name='Betbet']Popsułyście mój mózg... Już wiem kogo on mi przypominał! szuakm zdjecia jego łapy żeby wmontować tak jak Rod trzyma;) Tylko net mi w domu kuleje...

Hi,hi,hi.Jak bliźniacy.

Posted

Oj, chciałam podmienić ale już z łapą, udało mi sie znaleźć ją! A tu cioteczka mnie skomentowała;)

Przy okazji zrobiłam mu już banerek, może się przyda...