Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko ,moge go dac na metamorfozy?

ciagle mam nerwa ze Stworkiem,żeby wszystko bylo OK i w ogóle. Chyba czas odejść z dogomaniackiego młyna,bo mnie adopcje zżerają,nie mam już dystansu. Wy macie?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']Chyba czas odejść z dogomaniackiego młyna,bo mnie adopcje zżerają,nie mam już dystansu. Wy macie?[/QUOTE]

nooo ja mam z tej mojej wsi wszędzie DALEKO!!!! to ogromny dystans :roflt:

Posted

[quote name='brazowa1']zerduszko ,moge go dac na metamorfozy?
[/QUOTE]
Już?! Broda jeszcze nie urosła, nie uspokoił się, no nic się nie zmienił :lol: Daj nam jeszcze trochę czasu na dopracowanie niedociągnięć ;)

Poka Stworka, co on wyprawia? Mnie adopcje nie zżerają, bo nic nie wydałam dawno :placz:

Posted

Stan moich "tymczasów"
- Lidka - od maja 2009
- Jadzia - od czerwca 2010
- Swiss - od listopada 2010
- Izka - od lutego 2011
Zżerają mi zasoby portfela ;) Aż mnie głowa rozbolała co będzie za 2 lata :placz:

Posted

w sumie to nie ma na co patrzeć

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197502-Stworek.-O-psie-który-poznał-głód.?highlight=Stworek[/URL]

wczoraj jechałam z nim SMKmka ze schronu,wybrałam wagon "imprezowy",tam ,gdzie przewozi sie rowery. Pijaczkji paliły,nic nie poczuły.

Posted

Pytanie! :lol: Broi nie powiem, podarł mi pościel, wyje jak zwykle, ale pokorniejszy znacznie. Rozbiegał się ostatnio jak konik :crazyeye: Młody, zdrowy, charakterny - gotowy do adopcji ;) Od dziś odstawiamy wszystko na stawy, zobaczymy....

Posted

Brązowa, ja widzę jak Ty na innych wątkach plwasz na Stworka...!
Kochany jest, mimo smrodu...i mimo tego że ta jego dreptaczka mnie kompletnie rozstrajała...

Posted

Swiss jest miszczem :lol: Susze włosy w łazience, widzę przez uchylone drzwi łażącego Swissa w tą i z powrotem. O tyle to dziwne, że za drzwiami jest koniec pomieszczania ;) z półka na psie smycze, szaliki itp. Wyglądam, a to gadzie.... wyciąga pojedynczo! rzeczy z mojej torebki i zanosi do klatki :lol: Rozbrajający jest :)

No i mamy postęp, jak wyjdę to podobno dopiero po 10 minutach zaczyna wyć :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']

No i mamy postęp, jak wyjdę to podobno dopiero po 10 minutach zaczyna wyć :lol:[/QUOTE]
Albo dajesz mu ciekawsze smaczki, albo popada w demencję :lol:

Ps. Babeczka od Kubusia się odzywała? Jakoś cicho tam na wątku...

Posted

[quote name='Agucha']Albo dajesz mu ciekawsze smaczki, albo popada w demencję :lol:

Ps. Babeczka od Kubusia się odzywała? Jakoś cicho tam na wątku...[/QUOTE]
Zero smaczków właśnie! Jak wychodzę i Damian jest w domu, to zostawiam go "na sucho".

Ps. Nic się nie odzywała.

Aaaaa jeszcze warte wspominania jest nietypowy gust kulinarny Swisssssa. Wiadomo: suche be, mięsko super, słodkie i piwko też.... ale jabłka i marchewki, to jest szaleństwo. Jak się je jabłko, to skuczy jak durny. Co za pies ;)

Posted

[quote name='zerduszko']
Aaaaa jeszcze warte wspominania jest nietypowy gust kulinarny Swisssssa. Wiadomo: suche be, mięsko super, słodkie i piwko też.... ale jabłka i marchewki, to jest szaleństwo. Jak się je jabłko, to skuczy jak durny. Co za pies ;)[/QUOTE]

hahaha Luna też ma świra na jabłka i marchewy