brazowa1 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 zerduszko ,moge go dac na metamorfozy? ciagle mam nerwa ze Stworkiem,żeby wszystko bylo OK i w ogóle. Chyba czas odejść z dogomaniackiego młyna,bo mnie adopcje zżerają,nie mam już dystansu. Wy macie? Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='brazowa1']Chyba czas odejść z dogomaniackiego młyna,bo mnie adopcje zżerają,nie mam już dystansu. Wy macie?[/QUOTE] nooo ja mam z tej mojej wsi wszędzie DALEKO!!!! to ogromny dystans :roflt: Quote
zerduszko Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='brazowa1']zerduszko ,moge go dac na metamorfozy? [/QUOTE] Już?! Broda jeszcze nie urosła, nie uspokoił się, no nic się nie zmienił :lol: Daj nam jeszcze trochę czasu na dopracowanie niedociągnięć ;) Poka Stworka, co on wyprawia? Mnie adopcje nie zżerają, bo nic nie wydałam dawno :placz: Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='zerduszko']Mnie adopcje nie zżerają, bo nic nie wydałam dawno :placz:[/QUOTE] :lol: czas najwyższy to nadrobić - coby i Ciebie coś pozżerało :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Stan moich "tymczasów" - Lidka - od maja 2009 - Jadzia - od czerwca 2010 - Swiss - od listopada 2010 - Izka - od lutego 2011 Zżerają mi zasoby portfela ;) Aż mnie głowa rozbolała co będzie za 2 lata :placz: Quote
brazowa1 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 w sumie to nie ma na co patrzeć [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197502-Stworek.-O-psie-który-poznał-głód.?highlight=Stworek[/URL] wczoraj jechałam z nim SMKmka ze schronu,wybrałam wagon "imprezowy",tam ,gdzie przewozi sie rowery. Pijaczkji paliły,nic nie poczuły. Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 hahahah ja mam lepsze tempo - i też się boję :errrr: Quote
zerduszko Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 A tam lepsze. Pepa, Drops i Dzikus w ciągu 3/4 lat? ;) Ty po prostu więcej bierzesz na stałe :lol: Quote
WATACHA Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Jak tam Swiss...nie nabroił nic ostatnio ;P? Quote
zerduszko Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Pytanie! :lol: Broi nie powiem, podarł mi pościel, wyje jak zwykle, ale pokorniejszy znacznie. Rozbiegał się ostatnio jak konik :crazyeye: Młody, zdrowy, charakterny - gotowy do adopcji ;) Od dziś odstawiamy wszystko na stawy, zobaczymy.... Quote
zerduszko Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To się decyduj, bo ja teraz wysyłam do Józefowa (jeśli to ten) kota, to i Swissa mogę zapakować :diabloti: Quote
WATACHA Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Musiałabym wszystkie sznupy i nie tylko wziąć bo każdego jednego uwielbiam Quote
Betbet Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Brązowa, ja widzę jak Ty na innych wątkach plwasz na Stworka...! Kochany jest, mimo smrodu...i mimo tego że ta jego dreptaczka mnie kompletnie rozstrajała... Quote
malawaszka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 BAZARKI na sznupki i missieekowych!!!! Zapraszam do kupowania, podnoszenia, podziwiania :grins: napracowałam się dziś - oby to była owocna dniówka dla bezdomniaków :) http://www.dogomania.pl/threads/201448-NOWE-GRY-na-PC-filmy-BAJKI-na-DVD-i-VHS-na-tymczasy-u-missieek-do-10.02-g.20.00 http://www.dogomania.pl/threads/201574-GARNITUR-p%C5%82asz-czapki-i-inne-ubrania-na-sznaucery-do-12-lutego-g.20.00 http://www.dogomania.pl/threads/201559-NARTY-bieg%C3%B3wki-dzieci%C4%99ce-kombinezon-i-PLUSZAKI-na-missieekowe-do-12.02-g.20.00 http://www.dogomania.pl/threads/201582-VIVOG-puder-akcesoria-torba-CRUFTS-kosmetyki-zabawki-bi%C5%BCu-na-sznupy-do-12.02-g-20.0 http://www.dogomania.pl/threads/201270-!!-Antyramy-malowane-monopoly-torebeczka-etc.-dla-Pipi-do-08.02-godz.-22.59-!! Quote
zerduszko Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Swiss jest miszczem :lol: Susze włosy w łazience, widzę przez uchylone drzwi łażącego Swissa w tą i z powrotem. O tyle to dziwne, że za drzwiami jest koniec pomieszczania ;) z półka na psie smycze, szaliki itp. Wyglądam, a to gadzie.... wyciąga pojedynczo! rzeczy z mojej torebki i zanosi do klatki :lol: Rozbrajający jest :) No i mamy postęp, jak wyjdę to podobno dopiero po 10 minutach zaczyna wyć :lol: Quote
Agucha Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='zerduszko'] No i mamy postęp, jak wyjdę to podobno dopiero po 10 minutach zaczyna wyć :lol:[/QUOTE] Albo dajesz mu ciekawsze smaczki, albo popada w demencję :lol: Ps. Babeczka od Kubusia się odzywała? Jakoś cicho tam na wątku... Quote
malawaszka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 hahaha pewnie nie chciał zebys wychodziła :lol: Quote
zerduszko Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Agucha']Albo dajesz mu ciekawsze smaczki, albo popada w demencję :lol: Ps. Babeczka od Kubusia się odzywała? Jakoś cicho tam na wątku...[/QUOTE] Zero smaczków właśnie! Jak wychodzę i Damian jest w domu, to zostawiam go "na sucho". Ps. Nic się nie odzywała. Aaaaa jeszcze warte wspominania jest nietypowy gust kulinarny Swisssssa. Wiadomo: suche be, mięsko super, słodkie i piwko też.... ale jabłka i marchewki, to jest szaleństwo. Jak się je jabłko, to skuczy jak durny. Co za pies ;) Quote
Krzysztof+Drops Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Na niego można liczyć, utrzymuje swój poziom rozrabiania Quote
malawaszka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='zerduszko'] Aaaaa jeszcze warte wspominania jest nietypowy gust kulinarny Swisssssa. Wiadomo: suche be, mięsko super, słodkie i piwko też.... ale jabłka i marchewki, to jest szaleństwo. Jak się je jabłko, to skuczy jak durny. Co za pies ;)[/QUOTE] hahaha Luna też ma świra na jabłka i marchewy Quote
zerduszko Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Swiss sobie rozlizał brodawę :( Albo coś tam się dzieje i się liże :( Przyłapany na gorącym :loveu: Quote
malawaszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ale cudne ciepłe foto :loveu: z brodawą do weta :kciuki: Quote
zerduszko Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Brodawę mamy smarować (Vagothyl?) i obserwować. No i nie ma lizać... Mocz ok, dokupiłam UrinoVet. Zapłaciłam w sumie 29 zł. Quote
Recommended Posts