Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma szans, gorzej być nie może :lol: Ciągle do przodu, ale też kilka rzeczy mamy popsutych (np. jak Damian wychodzi z domu, to Swiss ujada). Mają z Lizką taką resztę "kości". Chodzą z tym na zamianę, śpią. Wycyckane, ogólnodostępne, więc mało ważne. I dzis mu dałam tą kość, zaraz chwyciłam i puścił sam. Wiem, ze to banał, ale odbieranie mu jedzenia to nie lada wyczyn dla mnie. Mówię, on jest fajny pies, tylko z nim nie można na siłę :(

Posted

[quote name='zerduszko']Swiss tyż dinozaur, ino on t-rex;)

Dziś jak zjadłam obiad, Swiss wskoczył łapami na stół i dawaj talerz wylizywać. Niewiele myśląc wyjęłam mu spod pyska, kazałam spadać

Myslałam,ze napiszesz,"niewiele mysląc walnełam go w łeb",serio,az sie prosiło o takie dokończenie.

Posted

Szkoda talerza :lol:

Albo z Was takie france :diabloti: albo macie o mnie takie zdanie. Piesek grzecznie czeka aż człowieki zjedzą, chce pomóc i pozmywać, kiedy jego chęć pomocy zostaje odrzucona idzie szukać szczęścia gdzie indziej, a Wy go w łeb chcecie? :shake: Oj baby, baby :shake:

Smutno mi się zrobiło, Jambi taki temat rozpoczęła... :-( Od razu Wam powiem, że ja nie mam sił żeby on u mnie umierał. Musimy mu znaleźć dom. Do lata.

Posted

zerduszko napisał(a):
Smutno mi się zrobiło, Jambi taki temat rozpoczęła... :-( Od razu Wam powiem, że ja nie mam sił żeby on u mnie umierał. Musimy mu znaleźć dom. Do lata.

Zerduszko,to jest cholerstwo,doswiadczenie nas uczy,że takie psy nie maja przyzwoitosci i nawet, gdy sa juz praktycznie martwe - dalej zyją. Jakby na złość.
Swiss sie za TM nie wybiera.

Posted

[quote name='zerduszko']. Mam jakiś dziwny sentyment do psów od Was: Hop, Toyek, Swiss. I same pluszaczki.

no weźźź....Wiem,że w Sopocie same swiry,ale to chyba dlatego,że w innych sie takie pluszaczki usmierca,a juz właszcza takie jak Toy i Hop za młodu.

Posted

Baby potrzebuję rady. Chyba trzeba zmienić to allegro. Dzwonią ludzie szukający młodego psa, mający dzieci. Ja nie jestem w stanie uwierzyć, że ta gadzina ma 14 lat i nie wiem co napisać - a chyba trzeba umieścić tam info o wieku. Niedługo się zaczną sprzeczać ze mną. Nie do tych ludzi co potrzeba to allegro trafia. Ale domu dla staruszka na dożycie też nie szukamy, bo on z typowym staruszkiem to tyle wspólnego co moja Kluska ;) Jestem w kropce.

Posted

faktycznie ludzie mogą sie bać tej 14-stki
jego trzeba dokłądnie obejrzeć, ale nie zęby, jak wygląda jego głowa - u staruszków ta głowa robi sie jakby mniej wypełniona, daje sie wyczuć takie "pustki" pod skórą, szczególnie nad oczami, kurcze ja nie wiem jak to opisać, ja wiem jak to wygląda ale nie umiem napisać

Posted

To przyjedź obejrzeć :) Jemu zwisa podbródek, podbrzusze, na tylnych łapach - jest stary. Ale jest jary. Ja się spodziewałam spokojnego staruszka, a tu dupa :( Nawt to 14 bardziej mi pasowało niż początkowe 10. Mi się wydaje, że taki 14-o latek może mieć większe szanse na dom niż 10-o u pewnej grupy osób. A to bardzo fajna grupa.

Swiss dał nam popalić w nocy. Ja jestem nieprzytomna dziś. Łaził jak Żyd po pustym sklepie, skakał po blatach, stołach i najgorsze, że znów się ostro stawiał drąc mordę na cały regulator. Jak go zamknęłam, to wył. Nie mogłam go uspokoić. Damian był bliski wystawienia nas za drzwi, sąsiedzi też nam dali znać, że mają dość. W końcu z braku laku, potraktowałam go spryskiwaczem, a raczej wodą z niego i poszedł spać. A wszystko moim zdaniem przez ukradzione ciastko. Nakręcił się jak durny, jak na głodzie. Jakim cudem on jest w tak dobrej kondycji, skoro była futrowany ciastkami i pojony piwem :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
kurde niedobrze - a jesteś pewna że nic go nie bolało?????

Beznadziejnie. Zaraz trzeba będzie założyć wątek "zerduszko i jej zwierzaki tracą DS" :evil_lol:
I ten ból ukoiła woda z kranu? Ni, nie, nie :shake: W dupie się mu poprzewracało. Uduszę go.

Posted

wieso napisał(a):
zerduszko on jest uzalezniony od pelni ksiezyca :razz:, hi a wlasnie jest i to duza....:cool3:

No super, nie dość że reaguje na mój cykl, to jeszcze księżyca :shake: Mam mordercze myśli. On mnie wykończy :shock: