Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
OK,z tym nie bedzie kłopotu,tylko te koty sie psów nie boją.

to dobrze :) właśnie o takiego kotka chodzi - kamikadze :lol:

WATACHA napisał(a):
Czy mnie się dobrze zdaje że Ty go do siebie przygarniesz:cool3:?

niedobrze Ci się wydaje, ja mam full house póki co i Dropsowaty nie byłby zadowolony z konkurenta do jego haremu babciowego :lol: ale co ja tu będę... - sama niech się przyznaje ;) bo potem mnie od pepli przezywają :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to dobrze :) właśnie o takiego kotka chodzi - kamikadze :lol:

niedobrze Ci się wydaje, ja mam full house póki co i Dropsowaty nie byłby zadowolony z konkurenta do jego haremu babciowego :lol: ale co ja tu będę... - sama niech się przyznaje ;) bo potem mnie od pepli przezywają :lol:

Hmmmmmmmmmmmmm kto tu kicia jeszcze ma ???Proszę się przyznawać:mad:

Posted

nooo,nie mówmy hop...udało mi sie dzis pogadac z panią z biura.Szanse adopcyjne psa spadły ponizej zera. Pies dostaje leki nasercowe,ma 14 lat i dzis wymacałam mu jakies guzki. Zrobiłam mu zdjecia (ale juz sie kołtuni,wyglada gorzej niz tydzien temu,ma glut zamiast brody),zaraz wrzuce.

Posted

Myślę, że ewentualne wyczuwalne guzy nie muszą być niczym poważnym. Nawet jakby miał umrzeć niedługo, to może warto go taki kawał przetelepać, żeby umarł w domu. To domowy psiak.
Sory za smęcenie, ale taki nastrój mam.... Jakoś czuję, że wszytko będzie ok! :)

A udało się pokazać mu kota?

Posted

Kota pokazałam mu przez kraty na razie-nic,zero reakcji, a dlatego nie pokazałam mu wolnochodzącego,bo przedtem pokazałam koty Rociowi (absolutnie nie moze trafic do domu z kotami) i na cały dzień sie ewakuowały w wyższe rejony.

Posted

a,pies jest wykastrowany. To zrobił właściciel.
Zastanawiam sie skąd to imie Swiss. Był juz u nas basset ze Słowacji,w Starogardzie był amstaff z hodowli belgijskiej,pochodzacy z Holandii,to moze ten ze Szwecji?

Posted

wow to już drugi sredniak, który trafił do schroniska wykastrowany - chyba nam się naród edukuje pod względem kastracji - nie oddawania do schroniska!

a Swiss jest śliczny - zerduszko go odpicuje i będzie jak nowy :loveu: