malawaszka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 rozrzutne zerduszko co wyszukuje staremu psu choroby :turn-l: witaj w świecie dogoszpitali hahaha Quote
zerduszko Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 malawaszka napisał(a):rozrzutne zerduszko co wyszukuje staremu psu choroby :turn-l: witaj w świecie dogoszpitali hahaha Ha... ha... ha... To jest po taniemu: zniżka + tańsze odpowiedniki leków :icon_roc: A zresztą obraziłam się :obrazic: Quote
zerduszko Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Melduję, że w końcu w domu mi nie śmierdzi :) Szampon ziołami pachnie, Swiss też. Nie radował się, że musi siedzieć 5 minut w wannie - czytałam mu etykietki :lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 hahahaha podobały mu się składy szamponów? Quote
zerduszko Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Swissa życie legło w gruzach :( Odkrył, ze nei tylko kot ma lepsze żarcie w misce. Lizka też. Z tej okazji zrobił strajk głodowy. Jak wiadomo dyktatura strajkom się nie poddaje, więc szybko zmiękł :) Dziś odbyło się pierwsze czesanie grzebieniem - bez kaganów itp. Nie ten pies :multi: Grzeczny był, raz jeden warga mu zadrżała, ale jak tylko przestawiłam go z rogu pomieszczenia w okolice drzwi, wyluzował. Do wanny też daje się zapakować bez protestów. Jak ukradnie coś niejadalnego i chce to zjeść, ładnie się wymienia na Smaka. Ma jeszcze swoje napady złości :diabloti: ale pokornieje. Z sikaniem też się uspokoił, mało pije, najchętniej wychodził by 2 x dzień na spacery. Na razie nie reaguje na strzały :multi: Ale sąsiadom daje popalić :shake: Wczoraj byli sprawdzać instalację gazową i marudzili :roll: Musimy mu szybko znaleźć dom, bo jak im cierpliwości braknie, to nie wiem co z nim zrobię :placz: No, to chłopak, pachnący, wyczesany, gotowy do imprezy :lol: Miłej zabawy :) Quote
malawaszka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 foty dawaj!!!!!!!!! ależ się cieszę, że poskromiłaś złośnika :klacz: SZACUN!!!!! Quote
zerduszko Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 malawaszka napisał(a):foty dawaj!!!!!!!!! A jakie koleżanka zamawia? :razz: malawaszka napisał(a):ależ się cieszę, że poskromiłaś złośnika :klacz: SZACUN!!!!! Ma się to coś :eviltong: W NR życzymy Swissowi nowego, super domu :) A cioci zerduszko :diabloti: świętego spokoju :multi: Quote
malawaszka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ależ mi zeszło na zastanawianiu się co to NR :splat: super zabawa się szykuje hahaha - tampony w nosie i heja :lol: Quote
brazowa1 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Ładnie pieseczek naprawiony,to co,do domku z dziecmi,juz jak najbardziej? Quote
zerduszko Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='brazowa1']Ładnie pieseczek naprawiony,to co,do domku z dziecmi,juz jak najbardziej? Taaaaaaaa, jak ktoś chce mieć straszak na dzieci :evil_lol: Swiss w ogóle nie bał się wystrzałów :multi: Miał misję "żarcie" i tylko chodził, sznupał i próbował coś ukraść :lol: A teraz foto - oto Swiss pogromca samców wszelkiego gatunku :diabloti: Widzicie mistrza drugiego planu :lol: A moja dziewczyny ciągle toczą boje, która pierwsza wepcha się Swissowi do łóżka. Nawet jak któraś chce się wcisnąć na trzeciego, to on ją goni. Porządniś :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ale fajny :loveu: (nie pakuj :diabloti: ) Quote
brazowa1 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Usmiecha się!!!!! I jakby zmalał. Quote
zerduszko Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Nowe foty dla najwierniejszych fanek Swissa :) Nie chce pozować, wrrrrr Quote
WATACHA Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ale zmiana.Cudny, ale ma jakiś taki diabelski błysk w oku :).I taki troszkę kotlecik :) Quote
Agucha Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 zerduszko napisał(a):Ale masz oko :) Też się dziś szlajałam po lesie z psiutami ;) Około 13-14 to było :cool3: Quote
malawaszka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Swiss/Ssssspacer026.jpg aaaa aż mi się łezka w oku zakręciła bo jak bibi tu wygląda :loveu: Quote
zerduszko Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 WATACHA napisał(a):I taki troszkę kotlecik :) Proszę mi tu jego figury nie krytykować. Schudł już pół kilo, talię ma, jak na te lata... pogadamy za pinćdziesią lat kobitki ;) Agucha napisał(a):Też się dziś szlajałam po lesie z psiutami ;) Około 13-14 to było :cool3: To się minęłyśmy, ja przed 14 wyszłam z domu. Quote
brazowa1 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Pieknie wyglada,jeszcze jak mu broda odrosnie-to cud miód. a jak jego klikanie? Quote
zerduszko Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Wszyscy czekamy na brodę z utęsknieniem :) Jak tak patrzę na te zdjęcia, to nawet mi się podoba ;) Klikać już nie klikamy, potrafi już współpracować i to mi wystarczy. Moim zdaniem na tą chwilę nie jest to dla niego wskazane. Ćwiczymy siady, wracanie na wołanie, mijanie obcych - a do tego kliker zbędny. Quote
Margi Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Jak mnie cieszy,że mój ulubieniec zrobił takie postępy.:lol: Pychol uśmiechnięty. Zaraz napewno domek sie znajdzie.;) Quote
Recommended Posts