Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
rozrzutne zerduszko co wyszukuje staremu psu choroby :turn-l:

witaj w świecie dogoszpitali hahaha

Ha... ha... ha... To jest po taniemu: zniżka + tańsze odpowiedniki leków :icon_roc:

A zresztą obraziłam się :obrazic:

Posted

Swissa życie legło w gruzach :( Odkrył, ze nei tylko kot ma lepsze żarcie w misce. Lizka też. Z tej okazji zrobił strajk głodowy. Jak wiadomo dyktatura strajkom się nie poddaje, więc szybko zmiękł :)

Dziś odbyło się pierwsze czesanie grzebieniem - bez kaganów itp. Nie ten pies :multi: Grzeczny był, raz jeden warga mu zadrżała, ale jak tylko przestawiłam go z rogu pomieszczenia w okolice drzwi, wyluzował. Do wanny też daje się zapakować bez protestów. Jak ukradnie coś niejadalnego i chce to zjeść, ładnie się wymienia na Smaka. Ma jeszcze swoje napady złości :diabloti: ale pokornieje. Z sikaniem też się uspokoił, mało pije, najchętniej wychodził by 2 x dzień na spacery. Na razie nie reaguje na strzały :multi: Ale sąsiadom daje popalić :shake: Wczoraj byli sprawdzać instalację gazową i marudzili :roll: Musimy mu szybko znaleźć dom, bo jak im cierpliwości braknie, to nie wiem co z nim zrobię :placz:

No, to chłopak, pachnący, wyczesany, gotowy do imprezy :lol: Miłej zabawy :)

Posted

malawaszka napisał(a):
foty dawaj!!!!!!!!!

A jakie koleżanka zamawia? :razz:
malawaszka napisał(a):
ależ się cieszę, że poskromiłaś złośnika :klacz: SZACUN!!!!!

Ma się to coś :eviltong:

W NR życzymy Swissowi nowego, super domu :)
A cioci zerduszko :diabloti: świętego spokoju :multi:

Posted

[quote name='brazowa1']Ładnie pieseczek naprawiony,to co,do domku z dziecmi,juz jak najbardziej?
Taaaaaaaa, jak ktoś chce mieć straszak na dzieci :evil_lol:

Swiss w ogóle nie bał się wystrzałów :multi: Miał misję "żarcie" i tylko chodził, sznupał i próbował coś ukraść :lol:

A teraz foto - oto Swiss pogromca samców wszelkiego gatunku :diabloti:

Widzicie mistrza drugiego planu :lol:

A moja dziewczyny ciągle toczą boje, która pierwsza wepcha się Swissowi do łóżka. Nawet jak któraś chce się wcisnąć na trzeciego, to on ją goni. Porządniś :eviltong:

Posted

WATACHA napisał(a):
I taki troszkę kotlecik :)

Proszę mi tu jego figury nie krytykować. Schudł już pół kilo, talię ma, jak na te lata... pogadamy za pinćdziesią lat kobitki ;)
Agucha napisał(a):
Też się dziś szlajałam po lesie z psiutami ;)
Około 13-14 to było :cool3:

To się minęłyśmy, ja przed 14 wyszłam z domu.

Posted

Wszyscy czekamy na brodę z utęsknieniem :) Jak tak patrzę na te zdjęcia, to nawet mi się podoba ;)
Klikać już nie klikamy, potrafi już współpracować i to mi wystarczy. Moim zdaniem na tą chwilę nie jest to dla niego wskazane. Ćwiczymy siady, wracanie na wołanie, mijanie obcych - a do tego kliker zbędny.