malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zerduszko napisał(a):Też tak mi się wydaje, nawet miałam podejrzaną :razz: Może ktoś mnie sprawdza czy wydam Swissa każdemu chętnemu. To od razu odpowiem - wydam, a nawet dopłacę :evil_lol: Ja jeszcze nigdy nie miałam nic do wydania przed świętami. Teraz mam dwa czterołapy i już się dałam nabrać :lol: Pani chce poznać kota i odebrać w CZWARTEK :razz: Dopiero po godzinie wpadłam na to, że kot może być prezentem :roll: I teraz nie wiem co, bo babka wydaje się być w miarę :roll: nie wierzę, że to żarty - takie mamy społeczeństwo niestety i nei ma się co oszukiwac, że żarty/pomyłki/czy inne takie... :shake: Quote
zerduszko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No i Pani mi nie odpisała, a taki fajny domek sie zapowiadał :lol: Dwoi mi się w okach? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 boszz żeby moje kundle tak chciały pooglądac kotecki.... Quote
wieso Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='zerduszko']No i Pani mi nie odpisała, a taki fajny domek sie zapowiadał :lol: Dwoi mi się w okach? :crazyeye: on nie wierzy wlasnym OKOM :) nadal Was podgladam :p Quote
Betbet Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No OKOM on nie wierzy jak nic...no ni ten teges Quote
zerduszko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 malawaszka napisał(a):boszz żeby moje kundle tak chciały pooglądac kotecki.... Chciałabym powiedzieć, że to moja zasługa :p Ale jakby on mi jeszcze dziewczyny ganiał, to dostał by kopa w dpsko i bilet na księżyc ;) Fajnie, że ktoś zagląda :razz: Zginął mi kliker :placz: Chociaż wczoraj mi był mało potrzebny, bo jedynie klik w dpsko się temu gadowi należał. Szykowałam się z nimi na spacer, a Damian wychodził do komórki i to diable siwe koniecznie zapragnęło iść z nim. Pierwszy raz taka akcja, zawsze daje wyjść. Ja już siwa, bo jak on bez kagańca, smyczy ucieknie na klatkę, to diabli wiedzą co zrobi. Damian mu blokuje wyjście, a ja próbuję odciągnąć - wściekł się jak durny, drze ryja - a jest 23, ogania się zębami, próbuje uciec. Cyrk. :mad: Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 nachwaliłaś jednak za dużo wcześniej! co za gadzina no! a ja myslałam, ze mieszkając w domu na wsi będę miała spokój z sasiadowym marudzeniem że psy szczekają i co? dziś się rozszczekały bo był wróg publiczny nr 2 za oknem i zaraz miałam miły telefon od siostry :errrr: Quote
brazowa1 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Zerduszko,prezent,jak prezent,to niekoniecznie tak musi być. Tzn czasem jakies osoby wykorzystuja powiązanie swiąteczne,niekoniecznie ze złymi zamiarami,bo to : "taki dobry czas",a i rodzina łaskawszym okiem patrzy na nowego domownika,gdy jest obżarta i nic jej się nie chce. Likwidacja tego wątku hotelowego,to zanada. Co to zmieni. Gadaja o tym,ze to dla dobra psów,aby zwiększyc bezpłatne domy tymczasowe,aaakuuuurat. problem w tym,ze admin z tego kasy nie ma,a przeciez mógłby. Malawaszko,powiedz siostrze,ze tam złodziej był i psy go spłoszyły. Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 a ja tak z innej beczki ;) zerduszko, tak o swojej kocinie źle mówiłaś, a ona widze serdeczna jednostka - samotnego kotecka do lona psytuliła :lol: Quote
zerduszko Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):nachwaliłaś jednak za dużo wcześniej! co za gadzina no! No, ale jakieś akcje pt. ja Wam tu pokaże by Swiss, to właściwie codziennie mamy. Ale już nie jest tak, że się z nim szarpię jak durna i nie umiem go nijak uspokoić. Dużo więcej warczy, niż próbuje dziabać. On już zawsze będzie taki i nie ma co cudów wymagać. Tylko teraz już wie, że awanturowanie mu nic nie da, że jak się uspokoi, to w czambo nie dostanie, a wręcz przeciwnie. Ufa nam coraz bardziej. Chętnie też współpracuje, nawet pasztecik z ręki potrafi już zlizać :razz: Z Damianem już friend. Lepiej jest bez dwóch zdań, ale jeszcze dużo czasu mu trzeba. A najśmieszniejszy jest rano jak wyczekuje na konga, uszko czy innego gryzaka. Ja w łazience, a on zza winkla w kuchni tylko głowę wystawia i czeka :razz: Co jakiś czas poskuczy pod lodówką, ale jak tylko usłyszy, że wychodzę, to szybko wystawia głowę i jak idę w jego stronę, to cały w skowronkach :p brazowa1 napisał(a):Zerduszko,prezent,jak prezent,to niekoniecznie tak musi być. Tzn czasem jakies osoby wykorzystuja powiązanie swiąteczne,niekoniecznie ze złymi zamiarami,bo to : "taki dobry czas",a i rodzina łaskawszym okiem patrzy na nowego domownika,gdy jest obżarta i nic jej się nie chce. Też tak robię :lol: dlatego mam wyrozumiałość ;) Zresztą mojej siostrze też kupowałam zwierzaki na "prezent" ;) Okazja była tylko pretekstem. Jambi - moja koteczka jak Swiss: do zwierzaków cudna, do ludzi okropna. Oddam w pakiecie :lol: A zostawię sibie moją kochaną Lidkę i Ziutkę :loveu: Z kotami też zabawa... Mój kot Jadzia nie korzysta z nakaloryferowego hamaka. Ale jak tylko zobaczyła tam Zuzę, to nagle zapragnęła korzystać. Zuza z kolei nie chce jeść swojego jedzenia, mokrego też, tylko z ciocia Jadzią suche :crazyeye: Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 czyli Swiss zaczyna przywykać ;) zerduszko... [quote name='zerduszko'] nie korzysta z nakaloryferowego hamaka ... tego się nie da wymówić... Quote
zerduszko Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='jambi']czyli Swiss zaczyna przywykać Taaa, raczej nas już aż tak nie przeraża ;) [quote name='jambi']... tego się nie da wymówić... Napisać też nie :lol: I dalej nie jestem pewna czy dobrze napisałam ;) Dodatkowo mam wadę wymowy i jak jest r i l w jednym wyrazie to wymiękam.Lablador i plarka to moje najulubieńsze wyrazy ;) Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 zerduszko napisał(a):Taaa, raczej nas już aż tak nie przeraża ;) Napisać też nie :lol: I dalej nie jestem pewna czy dobrze napisałam ;) Dodatkowo mam wadę wymowy i jak jest r i l w jednym wyrazie to wymiękam.Lablador i plarka to moje najulubieńsze wyrazy ;) dobra, zmieniam poglą - to Wy zaczynacie przywykać :megagrin: czyli latlerek tez w to wchodzi? ja tam sie tego nie podejmuję kolejny raz próbowac wymiawiać, rozumiem, że chodzi o hamak na grzejnik? aa, zerduszko, śniłaś mi się dzisiaj... na oczy Cie nie widziałam, ale sniłas mi sie dzisiaj :roflt: Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 jambi napisał(a):aa, zerduszko, śniłaś mi się dzisiaj... na oczy Cie nie widziałam, ale sniłas mi sie dzisiaj :roflt: hahah i jak wyglądała????? :lol: Quote
zerduszko Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 jambi napisał(a):czyli latlerek tez w to wchodzi? ja tam sie tego nie podejmuję kolejny raz próbowac wymiawiać, rozumiem, że chodzi o hamak na grzejnik? Pinczer miniaturowy? ;) Tak, tak - chodzi o hamak na grzejnik :) jambi napisał(a):aa, zerduszko, śniłaś mi się dzisiaj... na oczy Cie nie widziałam, ale sniłas mi sie dzisiaj :roflt: Nie wiem jak to interpretować, ale mam nadzieję, ze sen był przyzwoity :evil_lol: A czy to może był sen proroczy, ze ja Ci Swissa przywożę, ewentualnie komuś innemu i Ty mi pomagasz poruszać się po wielkim mieście? ;) Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):hahah i jak wyglądała????? :lol: a Ty sie tak nie ciesz bo Ty tez tam byłaś w tym śnie... przyzwoity był; ogólnie to śniło mi sie kilka osób, ale rozpoznałam tylko Was 2, ale na pierwszym planie była Kamila... kurde, ja nie wiem, jak wygląda, ale mi się śniła z ciemnymi, półdługimi włosami, ogólnie nawet ciekawa, sympatyczna z pyska znaczy ;) i w sumie niepamiętam juz o co tam chodziło, ale tak sie obudziłam z myslą o zerduszko... i podkreślam, przyzwoity był! żadnych scen ps. i nie było nic o poruszaniu się w wielkim mieście, raczej statycznie to było Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 jambi napisał(a):ogólnie nawet ciekawa, sympatyczna z pyska znaczy ;) oj to zupełnie nie prawdziwa Ci się przyśniła :roflt: a ja???? a ja??? szczupła byłam???? może to sen proroczy :errrr: :scared: Quote
Margi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Cioteczki skupiły się na kociaczkach,a czy która zwróciła uwagę jaką Swiss ma teraz fajną,błyszczącą sierść :lol: Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Margi napisał(a):Cioteczki skupiły się na kociaczkach,a czy która zwróciła uwagę jaką Swiss ma teraz fajną,błyszczącą sierść :lol: na kociaczkach ??? :roflt: malawaszka napisał(a):a ja???? a ja??? szczupła byłam???? może to sen proroczy :errrr: jambi napisał(a):Kamila... kurde, ja nie wiem, jak wygląda, ale mi się śniła z ciemnymi, półdługimi włosami, ogólnie nawet ciekawa kociaki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 hahahahaha mraaauuuuuuuuuuuu :evil_lol: Quote
Margi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ha ha ha przecież wy tez jesteście jak kociaczki. :evil_lol: Quote
zerduszko Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):oj to zupełnie nie prawdziwa Ci się przyśniła :roflt: Za karę dostaniesz prezent od cioci zerduszko :diabloti: Życzyć proszę nam domku dla Swissa jak najszybciej :razz: Dziękujemy za życzenia :) Quote
wieso Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 sorry,sorry no oczywiscie zyczymy....najszybciej jak mozna.... Quote
Romas Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A wiesz Kamila , że ja też mam wadę wymowy i nie mogę wymówić labrador. Strasznei mnie to irytuje, że ciągle się potykam na tym słowie . JA miłośnik psów .Wygląda jakbym nie wiedziała jak się wymawia nazwę tej rasy . Widze, że Swiss pokonany :-) Ogolne wrażenie z czytania tego wątku , że on nie jest prawdziwym agresorem tylko jest bardzo zagubiony. Owszem gryzie i trzeba nauczyć się z nim postepować ale to nie ten typ psa który chce przejąć dowodzenie w domu i w tym celu idzie na całość. Fajna dla niego byłaby jakas spokojna osoba, z zasadami, taka która lubi wychodzić na spacerki, gadać do psa, uczyć go ale nie koniecznie widzieć w nim zastępcze dziecko i wpuszczać do wspólnego łóżka. Zanoszę więc prośby do Losu o taki właśnie dom dla Swissa :-) Quote
Recommended Posts