Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wielka szkoda.
psa dostała pod opieke sąsiadka,miał u niej zostać-na pewno tak obiecała,skoro był u niej. Oczywiscie szybko po oklepaniu grobu o obietnicy zapomniala i stwierdziła,ze pies to za ciężki obowiązek. A cóz taki Swiss! spokojniutko idzie,na smyczy nie ciągnie,grzeczny,cichy,czysty.
Własnie ta jego czystość mnie martwi. Ma dwa wyjscia na dobę i więcej nie będzie. I albo przemoże sie i zacznie załatwiać w budynku tam,gdzie mieszka i spi,albo podna mu nerki.Bo zawzięcie trzyma siku.

Posted

zerduszko napisał(a):
Skąd ja wiedziałam, że Ty mi zaraz pocieszkę zechcesz "wcisnąć".

nic Ci nie wciskam, ale wiesz, że kazdy sznup u Ciebie ma pełne wsparcie finansowe, karmowe, weterynaryjne itd :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
nic Ci nie wciskam, ale wiesz, że kazdy sznup u Ciebie ma pełne wsparcie finansowe, karmowe, weterynaryjne itd :grins:

A psychiczne? :razz:

Wsio zależy od Jagody i Pana Marudnego :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
jk to nie będzie sensu? będzie będzie!

No nie,lepiej wziąć starego i zadbanego sznaucera,niz starego,zaniedbanego i ledwo zywego, do którego doczepia się chore nerki, wątroba ,zapalenie oczu i pewnie skóry.
Nie żółte fotki,jak spotkam kogos,kto mi go potrzyma do fotek i trafie do schronu nie wieczorem,a za dnia.

Posted

chodzi,kupy ma ładne,nie reaguje na wołanie,gwizdy,ale na komendę siad-tak,czyli jego wbiórcze słyszenie składam na karb stresu i zamkniecia sie w sobie,a nie niedosłyszenia.Widzi. Skóra ładna,pies zadbany.Uszy zdrowe-pozwala sobie oglądać.