brazowa1 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 wielka szkoda. psa dostała pod opieke sąsiadka,miał u niej zostać-na pewno tak obiecała,skoro był u niej. Oczywiscie szybko po oklepaniu grobu o obietnicy zapomniala i stwierdziła,ze pies to za ciężki obowiązek. A cóz taki Swiss! spokojniutko idzie,na smyczy nie ciągnie,grzeczny,cichy,czysty. Własnie ta jego czystość mnie martwi. Ma dwa wyjscia na dobę i więcej nie będzie. I albo przemoże sie i zacznie załatwiać w budynku tam,gdzie mieszka i spi,albo podna mu nerki.Bo zawzięcie trzyma siku. Quote
zerduszko Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Skąd ja wiedziałam, że Ty mi zaraz pocieszkę zechcesz "wcisnąć". Quote
brazowa1 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 to dobry i mądry pies. Jak ktos zna i lubi sredniaki znajdzie w nim dobrego kompana. Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 zerduszko napisał(a):Skąd ja wiedziałam, że Ty mi zaraz pocieszkę zechcesz "wcisnąć". nic Ci nie wciskam, ale wiesz, że kazdy sznup u Ciebie ma pełne wsparcie finansowe, karmowe, weterynaryjne itd :grins: Quote
brazowa1 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Ciotki,jak brac to teraz zanim wynędznieje,bo potem to juz bedzie bez sensu. Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 brazowa1 napisał(a):Ciotki,jak brac to teraz zanim wynędznieje,bo potem to juz bedzie bez sensu. jk to nie będzie sensu? będzie będzie! a kiedy te nieżółte fotki? :) Quote
zerduszko Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 malawaszka napisał(a):nic Ci nie wciskam, ale wiesz, że kazdy sznup u Ciebie ma pełne wsparcie finansowe, karmowe, weterynaryjne itd :grins: A psychiczne? :razz: Wsio zależy od Jagody i Pana Marudnego :roll: Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 psychiczne jak najbardziej o ile tylko mi zdrowia psychicznego starczy :lol: Quote
brazowa1 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 malawaszka napisał(a):jk to nie będzie sensu? będzie będzie! No nie,lepiej wziąć starego i zadbanego sznaucera,niz starego,zaniedbanego i ledwo zywego, do którego doczepia się chore nerki, wątroba ,zapalenie oczu i pewnie skóry. Nie żółte fotki,jak spotkam kogos,kto mi go potrzyma do fotek i trafie do schronu nie wieczorem,a za dnia. Quote
Elka_Ka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestację-przyłącz-się-do-nas!!! [SIZE="2"]Wspomóż nas podpisując petycję http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierzĄt_w_kielcach_dyminy.html Quote
madziamn Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kurcze cioteczki az się poryczałam czytając wątek. Trzeba go zabrac ze schronu tylko gdzie???? Quote
zerduszko Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Pewnie nawet jak będzie gdzie, to i tak nie będzie transportu - jak dla Birmana :roll: Quote
malawaszka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 to jeszcze dalej :mdleje: kurcze za duży ten nasz kraj Quote
WATACHA Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A wiadomo cos o zdrowiu pieska no oprócz podeszłego wieku Quote
brazowa1 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 chodzi,kupy ma ładne,nie reaguje na wołanie,gwizdy,ale na komendę siad-tak,czyli jego wbiórcze słyszenie składam na karb stresu i zamkniecia sie w sobie,a nie niedosłyszenia.Widzi. Skóra ładna,pies zadbany.Uszy zdrowe-pozwala sobie oglądać. Quote
malawaszka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 może on nie taki mega staruszek - te ząbki tu nieźle wyglądają Quote
brazowa1 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 a wiecei,że ja się nawet nie zapytałam ile on tam ma? Quote
WATACHA Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A mnie się coś pomerdało że jedenaście, chyba pomyliłam z tym z ogloszenia Quote
malawaszka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 brazowa1 napisał(a):a wiecei,że ja się nawet nie zapytałam ile on tam ma? zapytaj zapytaj i jakby się dało to pokaż mu kotka :) Quote
Recommended Posts