malawaszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 huuraaaa :laola: to ja też spokojnie wreszcie zasnę - wszystkie psiaki bezpieczne (wszystkie które mogliśmy zabrać, bo niestety wiele ich jeszcze zostało) DZIEKUJĘ!!!! Wam wszystkim :loveu: :Rose: Quote
zerduszko Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Margi - kochana dziękuję Ci bardzo :Rose: Ależ jestem szczęśliwa :sweetCyb: To i ja moge isć spać spokojna :) Trochę mnie martwi, że suchej nie je. A gotować sobie umie?? :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 zerduszko napisał(a): Trochę mnie martwi, że suchej nie je. A gotować sobie umie?? :eviltong: :turn-l: HA HA ktoś tu będzie musiał pokochać gotowanko :lol: Quote
Psi Ratownicy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 malawaszka napisał(a):(...) Przemku :Rose: chyba założymy Twój Fun Club w tym dogobabińcu :lol: Nikusiowi zresztą też :lol: mało Was mało Was panowie Fan Club to załóżcie Nikusiowi - ja nie przepadam za Dogomanią :) :) dlatego pilnuje jej nasza Porta Nigra. Udało mi się dobić do domu - jeszcze przekopać się przez pocztę i można iść spać. Powiem Wam, że drogi na południu Polski dużo lepsze niż na północy. Słissowi :) to potrzeba całodniowego trymowania, bo włos w fatalnej kondycji. no i kąpiel koniecznie. Leków, okazało się, żadnych nie dostaje.... Martwi mnie jednak trochę to jego picie.... zatrzymywaliśmy się chyba 5 czy 6 razy i za każdym razem baaaardzo dużo pił. no i też podczas drogi zrobił co należy... Nie karmcie go rano, niech pojedzie na czczo, bo mam wrażenie, że ma chorobę lokomocyjną. Lepiej zniesie drogę z pustym żołądkiem... dobra, jeszcze poczta i lulu . Quote
Nikus Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jaki Fan Club?:crazyeye: przecież ja nic nie zrobiłem:shake:..Przemek szacun-ta trasa to morderstwo..Cioteczki a Wam gratuluję udanej akcji i determinacji przede wszystkim:) Swiss- teraz będzie już tylko lepiej:multi: Quote
Margi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Witamy po przespanej nocy. Spaliśmy raczej dobrze.Swiss chrapie i sapie. Teraz jest spokojny i zwiedza dom, nie usiedzi w miejscu i cały czas drepcze. Pobiegliśmy na spacerek i zaraz był komplet spraw załatwiony. Psiak ma kłopoty ze schodami.Musieliśmy bardzo powoli schodzić,bo się potykał. Niestety za późno przeczytałam żeby go nie karmić i jest nakarmiony. Nie umie jeść z ręki. Jest bardzo żarłoczny jadłby i jadł.Na szczęście nie dużo dostał. Dobrą wiadomością jest to,że zupełnie nie reaguje na koty,Mój mały 2,5 miesięczny kociak zwiał mi podszedł do Swissa w trakcie jedzenia.Ten zupełnie nie zareagował i jadł dalej. Quote
Margi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No i muszę dodać,że Swiss nie sypia w łóżku.Nie wchodzi na kanapy.Zupełnie nie ma takich zapędów. Quote
Nikus Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Margi napisał(a):No i muszę dodać,że Swiss nie sypia w łóżku.Nie wchodzi na kanapy.Zupełnie nie ma takich zapędów. jeszcze nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Myślę,że nie będzie miał.Jemu chyba już za ciężko wskakiwać na kanapę. Faktycznie Swiss bardzo dużo pije.Trzeba mu zrobić badanie na cukier. Chociaż może to wynikać z nawyku schroniskowego,że trzeba szybko i dużo pić bo zaraz nie będzie. Ucieka przed awanturującymi się psami,tak jakby się bał. Quote
zerduszko Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 A może dużo pije ze stresu? Oby! bo zaraz nam Waszka zdiagnozuje Cushinga u niego ;) Wieści o kotach i łóżka bardzo mnie cieszą ;) Mam nadzieję, że korzysta z posłanek psich, bo u mnie dywanów niet. Ps. Margi - pojechali już? Quote
Margi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jeszcze nie pojechali.Przemek będzie koło 10.00,bo są korki. Swiss korzysta z psiego posłanka,z podłogi też. Quote
Margi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Wydaje mi się,że Swiss źle widzi,bo w domku potrafi o co zaczepić. Quote
malawaszka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 w tym wieku słaby wzrok to niemal norma, o reszcie nie będę pisać nic bo zaraz będziecie się śmiać z moich zapędów a'la Dr House :roflt: Trzymam :kciuki: za drugi etap podróży! a Potem za zerduszko i Swissa :loveu: Quote
Margi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Pojechali, a mnie się przykro zrobiło. Jak szliśmy do samochodu Swiss kulał na przednie łapy,czego rano nie było. Chyba trzeba mu też kupić syropek na stawy. Wydaje mi się,że bardzo dużo siusia jak na to co wypił,ale jest to do obserwacji. Quote
malawaszka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 będziemy badać :mdleje: myslę, że jak przyjdzie arthroflex dla Birmana to połowę wyślę do zerduszko Swissowi - zobaczymy jak chłopakom pomaga - jak będzie im lepiej to potem się znowu kupi, muszę szukać sponsorów :mdleje: Quote
kora78 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 zmiencie tytul na adekwatniejszy do sytuacji :) ciesze sie, ze udala sie cala akcja :) Quote
malawaszka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 racja - Brązowa zmień proszę na coś w stylu - Stary sznaucer Swiss prosi o wsparcie na leczenie Quote
Betbet Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Brązowa ma kłopoty z dostępem do internetu. Quote
kora78 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Betbet, ale masz baner... poruszajacy. az zajrzalam. wczoraj mi mignal tu na watku i wciaz o nim myslalam... ze albo jakas dogomanka sobie zasluzyla, bo kase psom ukradla, albo zbiorka na sterylke :) Quote
malawaszka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 haha też wlazłam w banerek - WARTO!!!!! Quote
Betbet Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Buhehe no troche sie bałam, czy ktoś mi nie zrobi awantury ale w ogromie tych banerków wzruszających jakoś...zbuntowało się wszystko we mnie, że ja tu po prostu ją będę pruć, no! Że nie prośbą a groźbą...hyh... Quote
malawaszka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 i dobrze skoro działa ;) Swiss już z zerduszko - napisała mi very short message: jest boski i śmierdzi :lol: Quote
Recommended Posts