Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

huuraaaa :laola: to ja też spokojnie wreszcie zasnę - wszystkie psiaki bezpieczne (wszystkie które mogliśmy zabrać, bo niestety wiele ich jeszcze zostało)

DZIEKUJĘ!!!! Wam wszystkim :loveu: :Rose:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
(...)

Przemku :Rose: chyba założymy Twój Fun Club w tym dogobabińcu :lol: Nikusiowi zresztą też :lol: mało Was mało Was panowie

Fan Club to załóżcie Nikusiowi - ja nie przepadam za Dogomanią :) :) dlatego pilnuje jej nasza Porta Nigra.

Udało mi się dobić do domu - jeszcze przekopać się przez pocztę i można iść spać. Powiem Wam, że drogi na południu Polski dużo lepsze niż na północy.

Słissowi :) to potrzeba całodniowego trymowania, bo włos w fatalnej kondycji. no i kąpiel koniecznie. Leków, okazało się, żadnych nie dostaje....
Martwi mnie jednak trochę to jego picie.... zatrzymywaliśmy się chyba 5 czy 6 razy i za każdym razem baaaardzo dużo pił. no i też podczas drogi zrobił co należy...

Nie karmcie go rano, niech pojedzie na czczo, bo mam wrażenie, że ma chorobę lokomocyjną. Lepiej zniesie drogę z pustym żołądkiem...

dobra, jeszcze poczta i lulu .

Posted

Jaki Fan Club?:crazyeye: przecież ja nic nie zrobiłem:shake:..Przemek szacun-ta trasa to morderstwo..Cioteczki a Wam gratuluję udanej akcji i determinacji przede wszystkim:)
Swiss- teraz będzie już tylko lepiej:multi:

Posted

Witamy po przespanej nocy.
Spaliśmy raczej dobrze.Swiss chrapie i sapie.
Teraz jest spokojny i zwiedza dom, nie usiedzi w miejscu i cały czas drepcze.
Pobiegliśmy na spacerek i zaraz był komplet spraw załatwiony.
Psiak ma kłopoty ze schodami.Musieliśmy bardzo powoli schodzić,bo się potykał.

Niestety za późno przeczytałam żeby go nie karmić i jest nakarmiony.
Nie umie jeść z ręki.
Jest bardzo żarłoczny jadłby i jadł.Na szczęście nie dużo dostał.

Dobrą wiadomością jest to,że zupełnie nie reaguje na koty,Mój mały 2,5 miesięczny kociak zwiał mi podszedł do Swissa w trakcie jedzenia.Ten zupełnie nie zareagował i jadł dalej.

Posted

Margi napisał(a):
No i muszę dodać,że Swiss nie sypia w łóżku.Nie wchodzi na kanapy.Zupełnie nie ma takich zapędów.

jeszcze nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Myślę,że nie będzie miał.Jemu chyba już za ciężko wskakiwać na kanapę.

Faktycznie Swiss bardzo dużo pije.Trzeba mu zrobić badanie na cukier.
Chociaż może to wynikać z nawyku schroniskowego,że trzeba szybko i dużo pić bo zaraz nie będzie.

Ucieka przed awanturującymi się psami,tak jakby się bał.

Posted

A może dużo pije ze stresu? Oby! bo zaraz nam Waszka zdiagnozuje Cushinga u niego ;)

Wieści o kotach i łóżka bardzo mnie cieszą ;) Mam nadzieję, że korzysta z posłanek psich, bo u mnie dywanów niet.

Ps. Margi - pojechali już?

Posted

w tym wieku słaby wzrok to niemal norma, o reszcie nie będę pisać nic bo zaraz będziecie się śmiać z moich zapędów a'la Dr House :roflt:

Trzymam :kciuki: za drugi etap podróży! a Potem za zerduszko i Swissa :loveu:

Posted

Pojechali, a mnie się przykro zrobiło.

Jak szliśmy do samochodu Swiss kulał na przednie łapy,czego rano nie było.
Chyba trzeba mu też kupić syropek na stawy.

Wydaje mi się,że bardzo dużo siusia jak na to co wypił,ale jest to do obserwacji.

Posted

będziemy badać :mdleje: myslę, że jak przyjdzie arthroflex dla Birmana to połowę wyślę do zerduszko Swissowi - zobaczymy jak chłopakom pomaga - jak będzie im lepiej to potem się znowu kupi, muszę szukać sponsorów :mdleje:

Posted

Betbet, ale masz baner... poruszajacy. az zajrzalam.
wczoraj mi mignal tu na watku i wciaz o nim myslalam...
ze albo jakas dogomanka sobie zasluzyla, bo kase psom ukradla, albo zbiorka na sterylke :)

Posted

Buhehe no troche sie bałam, czy ktoś mi nie zrobi awantury ale w ogromie tych banerków wzruszających jakoś...zbuntowało się wszystko we mnie, że ja tu po prostu ją będę pruć, no! Że nie prośbą a groźbą...hyh...