Saththa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Łoooo to ja trafiłam w takim momencie, ze boję sie cokolwiek napisac i odnieśc do reszty watku. To ja trochę tfu tfu tfu zrobię ostatnio pomogło przy Dorci Wszak nie powstrzymam się zdjęcie bannerkowe- rewelacyjne :D I no się przywitam bo sie nie witałam jeszcze: Witam się:) Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A to Ty ją opitoliłaś :lol: A ja chciałam poznać tego partacza :P Witamy spóźnialską :lol: Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a): Witamy spóźnialską :lol: :oops::oops::oops: no bo ja czasem gapa jestem:oops: Quote
jambi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 lepiej późno niz wcale :eviltong: zerduszko napisał(a):Jeśli ten dom jest taki jak mi się wizualizuje, to będzie najszczęśliwszy :smile: Domek jest wolnostojący, jest ogród, las blisko, sunia olbrzymka starsza no i ludzie z sercem i doświadczeniem z takim gagatkiem (odszedł im niedawno). Jak ja słyszę "wzięłam sobie teraz wolne, zeby posiedzieć z nasza sunią, bo ona tęskni za swoim przyjacielem i nie chcę żeby była samotna" to aż się sama do siebie uśmiecham :smile: czyli że odezwali się Ci Państwo, którzy już wczesniej byli zainteresowani? :) lilo napisał(a):he wszystkie cioteczki bedą z bolacymi brzuchami czekac na wizytę :) no ja to przynajmnije miałam spokojnie przespana noc, bo dopiero dziś sie dowiedziałam :grins: zerduszko napisał(a):Czy ja mogę opitolić Swissa sama, bo szkoda kasy skoro moja maszynka chodzi. Tylko to nie będzie perfekcyjnie. no pitol kobieto !!!! co to kurde wystawa czy szansa na życie?! malawaszka napisał(a):widziałas Julkę? to jest dopiero perfekcja :roflt: no właśnie :megagrin: Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 a tak sobie przemyslalam jeszcze przez bezsenna noc ze jak oni jednak go chca mimo ze mieli obawy na poczatku ze za stary to znaczy ze zakochali sie w nim na amen !! i ze Zerduszko już moze walichę pakowac wielką Swissowi i zakładac łańcuch na drzwi żeby nie wrócił :) Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 jambi napisał(a):czyli że odezwali się Ci Państwo, którzy już wczesniej byli zainteresowani? :) Tak, to Ci. Pani od początku miała obawy, ale mieli się zastanowić. Ja już przestałam w to wierzyć, bo półtorej tyg. się nie odzywali. Lilo, też tak czuję :) Swiss jest bardzo podobny do tego psiaka, który im niedawno odszedł - z wyglądu i charakterku ;) Pewnie każdy to zna, że jak widzi jaką bidę w schronie podobną do swojego psiaka, to serduch 100 razy bardziej ściska z żalu ;) No i ja zastrzegłam, nie ma przerzucania się Swissem, bo on za wrażliwy jest. Mają się zdecydować "na dobre i na złe, i póki śmierć Was nie rozłączy". Albo niech go nie biorą wcale. Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 zerduszko napisał(a): No i ja zastrzegłam, nie ma przerzucania się Swissem, bo on za wrażliwy jest. Mają się zdecydować "na dobre i na złe, i póki śmierć Was nie rozłączy". Albo niech go nie biorą wcale. znaczy się musimy przeredagować umowę :D Quote
jambi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 zerduszko napisał(a):Tak, to Ci. Pani od początku miała obawy, ale mieli się zastanowić. Ja już przestałam w to wierzyć, bo półtorej tyg. się nie odzywali. i bardzo dobrze! niechby to trwało i 2 tygodnie - to tylko dobrze o nich świadczy! Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 jambi napisał(a):i bardzo dobrze! niechby to trwało i 2 tygodnie - to tylko dobrze o nich świadczy! Też mam takie zdanie. Jeśli wszystko pójdzie ok, to też za 2 tyg. dopiero chcieliby go, bo się muszą przygotować, żeby mieć czas przez te pierwsze dni. Nie to co w gorącej wodzie kąpana zerduszko ;) Od początku byłam przeciwna żeby on mieszkał z gówniarzami ;) Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wczoraj wysłałam aktualne zdjęcia, a dziś taki mail ;) Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za zdjęcia Swissa, Psiula jest fantastyczny, wspaniały, cudny, a ten uśmiech !! Juz chcielibyśmy, żeby był z nami.. Moglibyśmy nawet w tą sobotę po niego przyjechać Czekam na wiadomości. Pozdrawiam,D. Szaleństwo? :razz: Mam wyniki: istnieje prawdopodobieństwo, że ma niedoczynność tarczycy :roll: <to zaoszczędziłąm wysyłajac krew do ludzkiego labu...> I teraz co dalej: można mu podawać lek (ale nie w dawce leczniczej) i dalsze postępowanie uzależnić od efektów. Ale może też być tak, że Swiss schudnie i już same kości z niego zostaną (teoretycznie przy nieodczynności powinien tyć). Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. I teraz nie wiem co dalej, co powiedzieć ludziom. Idąc tropem, co bym zrobiła, gdyby to był mój pies, to chyba jednak nie dawałabym mu leków i obserwowałą skórę, a w razie pogorszenia powtórzyła badanie. Biorąc pod uwagę wynik + za mało objawów, stawiałąbym bardzo duży znak zapytania przy tej niedoczynności. Quote
jambi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 mail fantastyczny :) co do dylematu - nie mam zdania Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ja się nie znam ale gdyby był to mój pies zrobiłabym tak jak Zerduszko - obserowowałabym ewentualne objawy. Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 hmmm ja jako lekoman pewnie bym mu dała euthyrox :oops: a to dlatego że jak pisałaś - on się przetłuszcza, a to jest średnio przyjemne, a po uzupełnieniu hormonu to się powinno uspokoić - i bibi się uspokoiło i przestała tak nieprzyjemnie waniać... Quote
Saththa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ooo wiec można rzec ze pierwsze wiesci od Państwa dobre:) A co do dylematu, powtórze p oJambi ja również zdania nie mam. Chociaż jakby mi wet powiedział ze albo tak albo zapytałabym go pewnie o zdanie hmmm Quote
wilczy zew Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wieści z domu świetne! Zaczęłabym od obserwacji a jednocześnie poradziła się dwóch wetów. Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Saththa napisał(a): Chociaż jakby mi wet powiedział ze albo tak albo zapytałabym go pewnie o zdanie hmmm Wet to mi swoje zdanie wyraził, reszta to moje wymysły :lol: Chociaż, moja mama tez ma niedoczynność, też była (za)szczupła i po lekach przytyła. Dobra, Waszka przekonała mnie. Swiss to kretyn :lol: Właśnie jadłam ciastko i się kręcił, a po chwili namysłu poszedł na miejsce, gdzie mu Damian zawsze karze siedzieć podczas kolacji :lol: Urocze bydlątko :) Będę płakać :( Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 nie bucz :) i powiedz tylko słowo a będzie wypełniona luka Twoja :D Quote
wilczy zew Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 malawaszka napisał(a):nie bucz :) i powiedz tylko słowo a będzie wypełniona luka Twoja :D :roflt: (wiem jestem wredna) Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 malawaszka napisał(a):nie bucz :) i powiedz tylko słowo a będzie wypełniona luka Twoja :D Chcę dom gratis :) Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 zerduszko napisał(a):Chcę dom gratis :) wyszły te gratisowe :D Quote
Saththa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mi w sensie chodziło, zapytałabym się co on by wybrał jeśli by chdoziło o jego psa:) Quote
jambi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='zerduszko']Dobra, Waszka przekonała mnie. i tak od razu? .... czy molestowała Cie jakoś poza forumowo ... :diabloti: [quote name='zerduszko']Swiss to kretyn :lol: Właśnie jadłam ciastko i się kręcił, a po chwili namysłu poszedł na miejsce, gdzie mu Damian zawsze karze siedzieć podczas kolacji :lol: Urocze bydlątko :) Damian? [quote name='zerduszko']Będę płakać :( tylko nie okazuj tego, bo sie jeszcze Państwo wzruszeni ogromem Twych łez dla Twojego dobra rozmyślą ;) Quote
zerduszko Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dżambi 3 pkty karne :D Margi - nic nie wiem, ale dostałam nowego maila :) Aaaaa kochana, jak wszystko pójdzie ok, to Swiss będzie miał znów przsiadkę we Wrocławiu :) Quote
Recommended Posts