zerduszko Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Margi napisał(a):Nic tylko całować ten jego czarny nochalek. Jak już o całowaniu, to wczoraj dostąpiłam zaszczytu i zostałam polizana w nos :) Podczas masowania - chiba mu się podoba. Ale powiedzcie mi co z tą broda mam zrobić, ona odrasta taka spedalizowana :/ Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 zerduszko napisał(a): Ale powiedzcie mi co z tą broda mam zrobić, ona odrasta taka spedalizowana :/ buuahahah sama jesteś spedalizowana - zostaw brodę w spokoju! urośnie to oklapnie! Quote
Margi Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 malawaszka napisał(a):buuahahah sama jesteś spedalizowana - zostaw brodę w spokoju! urośnie to oklapnie! Amen :evil_lol: Quote
zerduszko Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Pod moim dachem takie brody nie będzie :lol: Jutro spróbujemy balsamikiem do prostowania, wysuszymy suszarką, a jak nie to prostownica zostanie :lol: sesesese :diabloti: Quote
wilczy zew Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 zerduszko napisał(a):Pod moim dachem takie brody nie będzie :lol: Jutro spróbujemy balsamikiem do prostowania, wysuszymy suszarką, a jak nie to prostownica zostanie :lol: sesesese :diabloti: I jak ten psiak może być normalny :mad: Z jedzeniem świetnie rozegrane :multi: Quote
zerduszko Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 wilczy zew napisał(a):I jak ten psiak może być normalny :mad: Hahaha - jak myślisz, jakby Swiss na to zareagował? :lol: Oczyma wyobraźni widzę ten uśmiech na jego pysku ;) Quote
wilczy zew Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 zerduszko napisał(a): Oczyma wyobraźni widzę ten uśmiech na jego pysku ;) noooo...taki duży,że mu pyska zabraknie :cool3: Quote
Betbet Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 spedalizowana broda to jeden z najlepszych tekstów jakie ostatnio czytałam...:D:D: aaaaaaaaaaaaaaahahah Quote
zerduszko Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dziś byliśmy 2 h w lesie, Swiss się nawet nie "spocił" :) Bardzo ładnie wracał na ogół ;) na wołanie i był mocno skupiony, cały czas oglądał się czy czasem go nie wołam. Nie ejst juz taki autystyczny, zajmuje się swoimi sprawami, a nie łazi za mną, ale też nie oddala się. Jacyś żulersi mieli problem, ale ze Swissem strachu nie ma ;) Normalnych ludzi mijał bardzo ładnie :) No to zdjecia :) Truchcik Siad zostań I dalej siedzi :loveu: Potem przyszedł czas na patole :mad: Quote
malawaszka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 mniód malyna chłopak :loveu: a Ty go tak oczerniasz!!!!!! Quote
zerduszko Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 I więcej patoli... Może sie zaprzyjaźnią w końcu? :hmmmm: I zbiorowy siad zostań :multi: [SIZE="1"]Dla Liz jak widać za blisko :roll: Mały pies w wielkim lesie Quote
zerduszko Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 I powrót biegiem!!! Uwierzcie mi na słowo, ze on biegł tu ;) Tu też, co widać po rozmazanej łapce ;) I znów każą siedzieć :angryy: Jak anioł :diabloti: Quote
zerduszko Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 malawaszka napisał(a):mniód malyna chłopak :loveu: a Ty go tak oczerniasz!!!!!! Ładny jest niezaprzeczalnie, ale gałgan też :) Quote
wilczy zew Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zawsze uważałam,że dobry psiak :loveu: a KTOŚ go ciągle oczernia :mad: Quote
zerduszko Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='wilczy zew']Zawsze uważałam,że dobry psiak :loveu: a KTOŚ go ciągle oczernia :mad: Na zdjeciach to on jest najlepszy, ale puść go luzem, to pierwszy napotkany człowiek ma go u rękawa. Łobuz jest i tyle. Quote
lilo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 on jest fantastyczny , jak model - nawet w ruchu wygląda dostojnie :) chyba nowe ogłoszenia z nowymi fotkami będą bo to trzeba ludziom pokazac :) Quote
malawaszka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 bombowy :klacz: co za niesprawiedliwość, a my dziś nadal brodzimy w śniegu :shake: Quote
wilczy zew Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='zerduszko'] ale puść go luzem, to pierwszy napotkany człowiek ma go u rękawa. przecież sznauc to pies obronny Quote
zerduszko Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='wilczy zew']przecież sznauc to pies obronny Pierwsze słyszę, a nawet jakby to co i przed kim chce bronić? :p Quote
lilo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 a ja zawsze myślałam że to pies stróżujący.... mój jest mało obronny... Quote
zerduszko Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 lilo napisał(a):a ja zawsze myślałam że to pies stróżujący.... mój jest mało obronny... No bo sznaucery są stróżujące. A że niektóre są agresywne, to już inasza inszość ;) Quote
wieso Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 he,he,he robi lepszy siad niz Kredka :).....na egzamin z nim :) Quote
zerduszko Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 wieso napisał(a):he,he,he robi lepszy siad niz Kredka :).....na egzamin z nim :) Ma grację gad, trzeba przyznać :) Jakby był młodszy trochę, to pewnie byśmy jakieś PT mogli zdać z palcem w nosie ;) Byliśmy dziś badać tarczycę, trochę gad się buntował przy pobieraniu krwi, ale za to był zrelaksowany czekając. Kaganiec mu tylko założyłam na czas pobierania :) Duża zmiana, bo na pierwszych wizytach drżał jak osika :( Taki typ, jak nie jest max zestresowanym, to się stawia łobuz. W samochodzie też ładniej się zachowuje, nawet sobie spał. Kupiłam obroże p. kleszczom i zabawkę kongopodobną. Bardzo mu się podoba, pracuje nad nią zaciekle ;) Trzymajcie kciuki, żeby wyniki były dobre :) Uzupełniłam rozliczenie. Quote
lilo Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 trzymamy , cioteczki trzymajcie jeszcze za Brandy do której w końcu zadzwonił telefon :) Quote
Recommended Posts