Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Margi napisał(a):
Nic tylko całować ten jego czarny nochalek.

Jak już o całowaniu, to wczoraj dostąpiłam zaszczytu i zostałam polizana w nos :) Podczas masowania - chiba mu się podoba.

Ale powiedzcie mi co z tą broda mam zrobić, ona odrasta taka spedalizowana :/

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Pod moim dachem takie brody nie będzie :lol: Jutro spróbujemy balsamikiem do prostowania, wysuszymy suszarką, a jak nie to prostownica zostanie :lol: sesesese :diabloti:

I jak ten psiak może być normalny :mad:

Z jedzeniem świetnie rozegrane :multi:

Posted

Dziś byliśmy 2 h w lesie, Swiss się nawet nie "spocił" :) Bardzo ładnie wracał na ogół ;) na wołanie i był mocno skupiony, cały czas oglądał się czy czasem go nie wołam. Nie ejst juz taki autystyczny, zajmuje się swoimi sprawami, a nie łazi za mną, ale też nie oddala się. Jacyś żulersi mieli problem, ale ze Swissem strachu nie ma ;) Normalnych ludzi mijał bardzo ładnie :)

No to zdjecia :)

Truchcik

Siad zostań

I dalej siedzi :loveu:

Potem przyszedł czas na patole :mad:

Posted

[quote name='wilczy zew']Zawsze uważałam,że dobry psiak :loveu: a KTOŚ go ciągle oczernia :mad:
Na zdjeciach to on jest najlepszy, ale puść go luzem, to pierwszy napotkany człowiek ma go u rękawa. Łobuz jest i tyle.

Posted

on jest fantastyczny , jak model - nawet w ruchu wygląda dostojnie :) chyba nowe ogłoszenia z nowymi fotkami będą bo to trzeba ludziom pokazac :)

Posted

lilo napisał(a):
a ja zawsze myślałam że to pies stróżujący.... mój jest mało obronny...

No bo sznaucery są stróżujące. A że niektóre są agresywne, to już inasza inszość ;)

Posted

wieso napisał(a):
he,he,he robi lepszy siad niz Kredka :).....na egzamin z nim :)

Ma grację gad, trzeba przyznać :) Jakby był młodszy trochę, to pewnie byśmy jakieś PT mogli zdać z palcem w nosie ;)

Byliśmy dziś badać tarczycę, trochę gad się buntował przy pobieraniu krwi, ale za to był zrelaksowany czekając. Kaganiec mu tylko założyłam na czas pobierania :) Duża zmiana, bo na pierwszych wizytach drżał jak osika :( Taki typ, jak nie jest max zestresowanym, to się stawia łobuz. W samochodzie też ładniej się zachowuje, nawet sobie spał. Kupiłam obroże p. kleszczom i zabawkę kongopodobną. Bardzo mu się podoba, pracuje nad nią zaciekle ;) Trzymajcie kciuki, żeby wyniki były dobre :)
Uzupełniłam rozliczenie.