Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ach i ja bym wzięła tymczasa :(, ale jeszcze się kiedyś dorobię nie jednego.Ja myślę że zawsze jakiś sznupcio będzie do adopcji, tyle ich jest...niestety.
A jak Swisscik, dziś grzecz(sz)ny był?

Posted

Dzięki za ogłoszenia, tak myślałam, że to Ty bo mi linki poprzychodziły na maila :)
[quote name='lilo']
Będę oczywiście dodawac dalej ale podczas zamieszczania ogłoszeń i wypełniania formularzy naszło mnie jedno trudne pytanie ... jak Zerduszko ma na imię ??:oops:
Kamila. Czemu trudne? :lol:

WATACHA - grzeczny, ma teraz dobre dni. Tym bardziej trzeba tarczycę przebadać, dziwne te wahania nastrojów. Jak dziś spał, to aż mnie dziwna myśl naszła, ze jakby taki był cały czas, to mógłby posiedzieć jeszcze TROCHĘ ;) hahaha

Macie na pocieszę kretyna. Przywołanie nie powala, ale sukces, ze w ogóle wychodzi z kuchni na wołanie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=GUcT1FbZYtM

Posted

ooo to juz wiem :) nie wpadlabym na to , ta tym forum same Ewy , Moniki i Kaski są ;p

A Swisss miód na moje serce , piękny miziasty sznupeczek - nie wiem gdzie ten potwór opisywany na tym wątku:evil_lol:

Strasznie kochana psinka ... takie miziaki zupełnie mi do niego nie pasuja wydawąło mi sie że on taki sztywniak trochę jest:)

Posted

[quote name='WATACHA']Mnie się wydaje, że Zerduszko strasznie go pokochała, nie chce go oddać i dlatego go tak oczernia:megagrin::scared:[/QUOTE]

I chyba masz rację.:scared:

Posted

[quote name='WATACHA']A co on tak burczy śmiesznie?On taki słodki, że nie chce mi się wierzyć że kawał drania z niego.[/QUOTE]
Śmiesznie? Sporo brodatych tak stęka i kwęka przy pieszczotach. Pisałam już, ze Swiss i moja Kluska, to są gaduły. Jak się cieszy stęka, jak się niecierpliwi stęka, jak mu dobrze stęka :evil_lol: Jak nie chce, a musi to marudzi pod nosem ;)
[quote name='malawaszka']taki pieszczoch nie może być takim zbójem jak zerduszko maluje![/QUOTE]
On już dawno miał jechać na kolonie do Ciebie, to może chcesz przetestować czy zbój :eviltong:

No widzicie, co ja z nim mam. Kilka dni aniołek, a zaraz potem diabeł wstępuje w niego :angryy:

Posted

Nie no mój Leo też burczy podczas zabawy, jak mu dokuczam, czasami sam do siebie itp, ale to bardziej warczenie przypomina, a Swiss trochę jak duży miś trochę jak stary dziad.
No to skoro udało Ci się nagrać jak był grzeczny i kochany to teraz dla porównania prosimy o filmik Swiss w wersji "diabeł wcielony".

Posted

[quote name='WATACHA']Nie no mój Leo też burczy podczas zabawy, jak mu dokuczam, czasami sam do siebie itp, ale to bardziej warczenie przypomina, a Swiss trochę jak duży miś trochę jak stary dziad.
No Swiss to wydaje głosy jak stary słoń morki. szkoda, że nie umiem ciąć filmów, to bym zrobiła składankę z tego co go nagrałam jak zostaje sam - ze śmiechu można zejść :lol:
[quote name='WATACHA']No to skoro udało Ci się nagrać jak był grzeczny i kochany to teraz dla porównania prosimy o filmik Swiss w wersji "diabeł wcielony".
Nagranie grzecznego wbrew pozorom jest łatwiejsze ;) Ale pomyślę w przyszłym tygodniu jak sie zeźli :lol:
A tu grzeczny Swiss prawie pozwala czaesac brodę ;) http://www.youtube.com/watch?v=_ENWQUo1XEE

Posted

Nie łapię za nos, tylko za kudły. Jak go nie chwycę za kudły to mnie podgryza tak jak na filmiku. A brody w kagańcu nie poczeszę ;) Poza tym mu takie pieszczotki nie przeszkadzają, lubi to :evil_lol: ale grzebień to ponad jego siły :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']No Swiss to wydaje głosy jak stary słoń morki. szkoda, że nie umiem ciąć filmów, to bym zrobiła składankę z tego co go nagrałam jak zostaje sam - ze śmiechu można zejść :lol:

W Windows jest Windows Movie Maker - dość prosty program, można ciąć i składać filmiki ale muszą być w formacie avi