Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Dzięki! :) To kto chce nr konta? :P

Waszka - a co się opłaca smsem wyróżniać?

ja , ja , mój wcześniejszy post przeskoczył wyżej :/

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filmik promocyjny boski - uśmiałam się :evil_lol:
baner Rod-Swiss - doskonały pomysł!

wiesz co myślę zerduszko? ja myślę, że Ty się juz do gada powoli zaczynasz przyzwyczajać ;)

zerduszko napisał(a):
Damian tak samo skwitował i zaproponował mi alternatywne zajęcia :lol:

a jakież to jeśli wolno spytać :cool3:

Posted

jambi napisał(a):
wiesz co myślę zerduszko? ja myślę, że Ty się juz do gada powoli zaczynasz przyzwyczajać ;)

A mam inne wyjście? :eviltong: Myślisz, że sąsiedzi też się przyzwyczaili? :evil_lol:
jambi napisał(a):
a jakież to jeśli wolno spytać :cool3:

Charakterystyczne dla przykładnej żony, mające na celu zaspokojenie podstawowych potrzeb męża, jako głowy rodziny :evil_lol:

A wczoraj odbyło się gruntowne czesanie i wcinanie kapci, drugi raz odkąd jest u nas. Ale się złościł ;) Straszak aktorzyna.

Posted

zerduszko napisał(a):
A mam inne wyjście? :eviltong: Myślisz, że sąsiedzi też się przyzwyczaili? :evil_lol:.

a mają inne wyjście? ;) a jeśli nawet nie - to tylko kwestia czasu... człowiek potrafi przywyknąc do wszystkiego :eviltong:

zerduszko napisał(a):
Charakterystyczne dla przykładnej żony, mające na celu zaspokojenie podstawowych potrzeb męża, jako głowy rodziny :evil_lol:

obiad ugotowałaś????

zerduszko napisał(a):
Charakterystyczne dla przykładnej żony, mające na celu zaspokojenie podstawowych potrzeb męża, jako głowy rodziny :evil_lol: A wczoraj odbyło się gruntowne czesanie i wcinanie kapci, drugi raz odkąd jest u nas. Ale się złościł ;) Straszak aktorzyna.

ale że Damian?! wiesz... tak to jakoś razem napisałaś...

Posted

jambi napisał(a):
a mają inne wyjście? ;) a jeśli nawet nie - to tylko kwestia czasu... człowiek potrafi przywyknąc do wszystkiego :eviltong:

Mają inne wyjście. Niestety jak się zbuntują, to pozostanie Swissowi podciąć struny chyba. Bo na DS nie liczę.

Ugryzła mnie cholera wstrętna :snipersm:

Dziękujemy za datki :loveu: Będzie na usuniecie kłów i podcięcie strun głowowych :evil_lol:

Zamówiłam festivala, ale on ma jeszcze sporo swojej i teraz mu gotuję cały czas (choć w ogóle nie zasługuje :mad: ). To może niech zje to co ma :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
RACJA!!!! Jedna Pani co adoptowała średniaka ze schroniska w Koszalinie - Oskara - też go kiedyś użarła! trafił jej się gad charakterny jak Swiss, ale gorszy bo młody i silny jak diabli! terroryzować chciał! ale trafił swój na swego :D ugryzła go w nogę zdaje się kiedyś :D

Pomogło chociaż? :lol:

Posted

Krzysztof+Drops napisał(a):

A jak mocno złapał ? Chyba musisz mu się odgryźć;) niech wie jak to miło.

RACJA!!!! Jedna Pani co adoptowała średniaka ze schroniska w Koszalinie - Oskara - też go kiedyś użarła! trafił jej się gad charakterny jak Swiss, ale gorszy bo młody i silny jak diabli! terroryzować chciał! ale trafił swój na swego :D ugryzła go w nogę zdaje się kiedyś :D

Posted

Są takie psy, znajomy miał takiego to toczył z nim walki aż do skutku. :diabloti:
A pies w nowym otoczeniu często próbuje się urządzić po swojemu, psy odczytują bardzo dobrze ludzkie emocje i próbują, na ile mogą sobie pozwolić.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Mocno ugryzł,do krwi?

No jakaś tam krewka poszła :lol: Naskórek się zdarł ;) Swiss nie gryzie mocno, ostatnio mnie strzelił zębami, do rana nie było śladu. Teraz złapał mnie za kciuk i boli :( Ale kurde, trzymał i nie chciał puścić :lmaa:

Był karcer pół godziny, było wycie i przeszło mu :eviltong: Dziś pewnie będzie w nocy szukał szczęście, bo nie zgadniecie o co poszło. Pipeprz... ciasteczka :razz:

Posted

A pies w nowym otoczeniu często próbuje się urządzić po swojemu, psy odczytują bardzo dobrze ludzkie emocje i próbują, na ile mogą sobie pozwolić.

W starym miejscu też podobno taki był. On był źle chowany i takie moje zdanie. Masa pracy, ale nie wiem czy starczy nam czasu.

Aaaaa - doszło 15 zł na allegro. Dzięki :klacz:

Posted

Może nie każdemu się to spodoba:
Ale trzeba go zmusić do uległości(np gdy Cię złapał, łapiesz go mocno za kark i do parteru), ktoś musi być alfa w stadzie.
Gdy jesz ciastko i mu dasz to OK, nie dasz, dla niego musi być też OK.

Posted

Może nie każdemu się to spodoba:
Ale trzeba go zmusić do uległości(np gdy Cię złapał, łapiesz go mocno za kark i do parteru), ktoś musi być alfa w stadzie.
Gdy jesz ciastko i mu dasz to OK, nie dasz, dla niego musi być też OK.

nie wiem czy to dobre w przypadku Swissa... tu chyba lepsze będzie ignorowanie gada... metoda za kark i do parteru to chyba jednak nie to, alfą nie zostajesz stosując przemoc, alfa nie musi stosować przemocy, to beta przy pomocy przemocy próbuje wywalczyć swoje