Margi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Znaczy Swissek zdrowieje. :lol: Moja zaraz po pierwszym zastrzyku tez wyła w kuchni za jedzeniem. Kociakowi nic nie było,więc jest szansa ,że zwierzyniec się nie zarazi. Quote
zerduszko Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Dziewczyny na razie ok, choć Jagoda zasmakowała w Swissowych wydzielinach :mad: Dziś mieliśmy nieoczekiwanych gości w tym dziecko lat 3, bez hamulca do psów :roll: Swiss był bardzo grzeczny, spał w klatce, potem spał! po krótkim wyciu w sypialni. Trochę naszczekał, jak dziecię chciało jego kota "zlać" :evil_lol: Gdyby to było moje dziecko, to bym nie izolowała ich. Ale i tak do dzieci niet ;) No, chociaż raz mi nie narobił wstydu. Quote
Betbet Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Film w TVNie o Swissie: http://tacyjakty.tvn.pl/?show=9f4c34a588409322812a11572ddfb464 Quote
sybil Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Szkoda, że Swiss sam, bez Roda :evil_lol:, ale pewnie naruszyłby "dobra osobiste" bez zezwolenia:lol: Quote
zerduszko Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Lansik to podstawa :loveu: Betbet, jak Ty masz taką fantazję, to może wymyśl całą kampanie promocyjną Swisssa ;) Swiss chyba uważa, że ta "choroba", o najlepsze co go spotkało, bo jest na gotowanym :eviltong: Quote
brazowa1 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Betbet,hehhehehehe,zaskoczyłaa mnie z tym swissem,mysłalam,ze to bedzie reklama jakaś swissmedu,czy coś,hehhehe. Kampania to nie jest problem,kłopotem jest uształtałtowanie ludzi,aby za Chiny go juz nie oddali,optuje za Darrenem Brownem Quote
zerduszko Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Grzeczny, w końcu się nie zlał u mojej mamy :lol: Jakiś dobry dzień ma, bo rano jak go zostawiliśmy samego, to nie wył. Ale z kupą nie całkiem ok :/ Dietka musi być. Quote
zerduszko Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Niestety Swiss nie należy do tych psów, z którymi można się nudzić. Wczoraj jak go zaklatkowałam, trochę jęczał i w ramach poprawy humoru zaczął sobie wylizywać ten pypeć :/ Pewnie jak mnie nie ma w domu, robi to samo. Przydałby mu sie domek, w którym miałby człowieka dla siebie tyle ile potrzebuje. Ciekawe czy te perypetie z kupą, to po chorobowe czy z powodu gotowanego. Quote
Margi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Działaj Zerduszko ja zapłacę mojemu pupilkowi. Quote
zerduszko Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Skończyło mu się allegro, przydałoby się tym razem wystawić wyróżnione. A ja jeszcze poprzednie mam niepopłacone :/ Quote
lilo Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ja zapłace za wyroznione allegro , prosze o numer konta Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 WATACHA napisał(a):A można wyróżniać sms-em? nie allegra nie, ale można inne portale :) Quote
Margi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 O Swissku prawie będziemy się bić o to allegro.:evil_lol: To ja zapłacę za następne. Quote
Margi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Posty przeskoczyły.Zapłacę za allegro. Oszaleć można teraz dubel. Quote
lilo Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 dobra to umawiamy sie ze ja place teraz za allegro i zrobie kilka ogloszen a Ty nastepnym razem , czy Swiss ma gdzies ogloszenia zebym nie dublowala ?? Quote
lilo Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 no masakra , posty skacza. to moze jedna zaplaci za allegro a druga porobi ogloszenia ?? i bedzie sprawiedliwie... ;p Quote
zerduszko Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dzięki! :) To kto chce nr konta? :P Waszka - a co się opłaca smsem wyróżniać? Quote
WATACHA Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 malawaszka napisał(a):nie allegra nie, ale można inne portale :) To ja moge któremuś opłacić sms-em. Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zerduszko napisał(a):Dzięki! :) To kto chce nr konta? :P Waszka - a co się opłaca smsem wyróżniać? moruska albo szerlok nie pamiętam teraz który ma tą opcję, kiedyś wyróżniałam dużo alegratkę, ale coś chyba straciła na popularności i nie wiem czy warto Quote
zerduszko Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 lilo napisał(a):ja , ja , mój wcześniejszy post przeskoczył wyżej :/ Podeślę Ci mój nr konta, aukcję zaraz wystawiam :) Dzięki Wam :Rose: Quote
Recommended Posts