Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaczy Swissek zdrowieje. :lol:
Moja zaraz po pierwszym zastrzyku tez wyła w kuchni za jedzeniem.

Kociakowi nic nie było,więc jest szansa ,że zwierzyniec się nie zarazi.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny na razie ok, choć Jagoda zasmakowała w Swissowych wydzielinach :mad:

Dziś mieliśmy nieoczekiwanych gości w tym dziecko lat 3, bez hamulca do psów :roll: Swiss był bardzo grzeczny, spał w klatce, potem spał! po krótkim wyciu w sypialni. Trochę naszczekał, jak dziecię chciało jego kota "zlać" :evil_lol: Gdyby to było moje dziecko, to bym nie izolowała ich. Ale i tak do dzieci niet ;) No, chociaż raz mi nie narobił wstydu.

Posted

Lansik to podstawa :loveu: Betbet, jak Ty masz taką fantazję, to może wymyśl całą kampanie promocyjną Swisssa ;)

Swiss chyba uważa, że ta "choroba", o najlepsze co go spotkało, bo jest na gotowanym :eviltong:

Posted

Betbet,hehhehehehe,zaskoczyłaa mnie z tym swissem,mysłalam,ze to bedzie reklama jakaś swissmedu,czy coś,hehhehe.

Kampania to nie jest problem,kłopotem jest uształtałtowanie ludzi,aby za Chiny go juz nie oddali,optuje za Darrenem Brownem

Posted

Niestety Swiss nie należy do tych psów, z którymi można się nudzić. Wczoraj jak go zaklatkowałam, trochę jęczał i w ramach poprawy humoru zaczął sobie wylizywać ten pypeć :/ Pewnie jak mnie nie ma w domu, robi to samo. Przydałby mu sie domek, w którym miałby człowieka dla siebie tyle ile potrzebuje.

Ciekawe czy te perypetie z kupą, to po chorobowe czy z powodu gotowanego.

Posted

dobra to umawiamy sie ze ja place teraz za allegro i zrobie kilka ogloszen a Ty nastepnym razem , czy Swiss ma gdzies ogloszenia zebym nie dublowala ??

Posted

zerduszko napisał(a):
Dzięki! :) To kto chce nr konta? :P

Waszka - a co się opłaca smsem wyróżniać?

moruska albo szerlok nie pamiętam teraz który ma tą opcję, kiedyś wyróżniałam dużo alegratkę, ale coś chyba straciła na popularności i nie wiem czy warto