jambi Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 zerduszko napisał(a):Widzicie mistrza drugiego planu :lol: no właśnie na nią pierwszą zwróciłam uwagę :lol: ale ja widzę zerduszko, że odkąd Swiss się pojawił to w Ciebie drugie życie wstąpiło - rozpisałas się moja droga! piszesz i piszesz, i niedługo Galerię założysz ... ;) Quote
zerduszko Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jambi napisał(a):no właśnie na nią pierwszą zwróciłam uwagę :lol: Wstyd się przyznać, ale czasem to dopiero na zdjęciach widzę jaka ona jest "szczęśliwa", gdy poświęcamy uwagę innym psom. jambi napisał(a):ale ja widzę zerduszko, że odkąd Swiss się pojawił to w Ciebie drugie życie wstąpiło - rozpisałas się moja droga! piszesz i piszesz, i niedługo Galerię założysz ... ;) Jak mam o czym to piszę, a że gaduła jestem to i piszę dużo :lol: I właśnie z tego powodu galerii nie ma, bo bym tylko plotkowała, zdjęcia robił - a kto by się Swissem zajął? ;) Quote
jambi Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 zerduszko napisał(a):I właśnie z tego powodu galerii nie ma, bo bym tylko plotkowała, zdjęcia robił - a kto by się Swissem zajął? ;) ho ho... no toś teraz docięła niektórym... Quote
zerduszko Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jambi napisał(a):ho ho... no toś teraz docięła niektórym... Mnie, zerduszko niewinne, posądzać o docinki? :placz: Jakże tak? :placz: Zdradź nam, kto to taki ciągle plotkuje i się psami nie zajmuje :diabloti: Quote
brazowa1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Mialam byc na kawie u wsciekłego Toya. Byłam. Ale nie ma go tam... Quote
zerduszko Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 brazowa1 napisał(a):Mialam byc na kawie u wsciekłego Toya. Byłam. Ale nie ma go tam... Przyjedź w odwiedziny do Swissa, na pewno będzie :evil_lol: Dlaczego ja nie wzięłam Toya :placz: Dziś mu oglądałam skórę i mnie dziad użarł. Ale plus taki, że mnie tylko złapał delikatniusieńko :evil_lol: Takie strachy, to na lachy :eviltong: Wasz-ka a Ty co chcesz?? ;) Quote
malawaszka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 zerduszko napisał(a): Wasz-ka a Ty co chcesz?? ;) :hmmmm: na przykład .... odkurzacz piorący żeby wyprać oszczane kanapy :shock: Quote
zerduszko Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Mówisz masz. Tylko jest gratis do odkurzacza, bez nie dają :eviltong: Quote
zerduszko Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='malawaszka']a kto to jest Toy??!!! Agresor w schronie http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudle-i-pudlowate-w-potrzebie-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-psiak%C3%B3w!?p=15321260&viewfull=1#post15321260 w domu cudo http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudle-i-pudlowate-w-potrzebie-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-psiak%C3%B3w!?p=16037180&viewfull=1#post16037180 Czyli odwrotnie niż Ssssssss ;) Quote
jambi Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 zerduszko napisał(a):Zdradź nam, kto to taki ciągle plotkuje i się psami nie zajmuje :diabloti: zajrzyj do mojej galerii sie dowiesz :grins: malawaszka napisał(a):a kto to jest Toy??!!! taki jeden co go zerduszko nie chciało bo ponoć upierdliwy czy coś...:hmmmm: Quote
zerduszko Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 jambi napisał(a):zajrzyj do mojej galerii sie dowiesz :grins: : Znaczy, że Ty mi sugerujesz, ze ja do Cię piłam :mad: :eviltong: Żarty żartami, ale chyba nasz chłopak się zbytnio zadomowił :mad: Wchodzę do sypialni po pracy, a tam na środku łóżka, łóżka niezasłanego fefnastoma kocami anty psiokocim smrodem skoro tylko Swiss został w pokoju, w pościeli pachnącej leży byk jeden :loveu: Jak mnie zobaczył, to zeskoczył na podłogę, śliska podłogę :shock:<> Znaczy się, że ze stawami lepiej, bo nei dość, że biega, włazi na łózka, to jeszcze skacze :shock: Quote
malawaszka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 hahahaah i w pościelach się wyleguje :loveu: Quote
Margi Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kurcze Zerduszko masz lepsze notowania u Swissa.Ja mu proponowałam spanie w pościeli i nie chciał.:eviltong: Quote
zerduszko Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Margi napisał(a):Kurcze Zerduszko masz lepsze notowania u Swissa.Ja mu proponowałam spanie w pościeli i nie chciał.:eviltong: On bidny nie chciał, bo łapki słabe :shake: Rano jak przychodzi mnie budzić, to tylko dwiema wskakiwał do tej pory. Ale coraz lepiej jest, ostatnio sprężynuje na powitanie :megagrin: Niedługo nam wejdzie na głowę :eviltong: Ps. Takiego smroda chciałaś wpuścić do łóżka :crazyeye: A domku nie ma :( Quote
Margi Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A pewnie,że chciałam go wpuścic do łóżka,bo miał się poczuć jak w domku po tych torturach schroniskowych. :lol: Nos miał być na klamerkę ( oczywiście mój ):evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Już nie. Zresztą nie śmierdział aż tak, po prostu śmierdział jak to po schronisku ;) I już wiem co on robił w łóżku, spał ze mną :lol: Znalazłam moje piżamy, mam chyba mole :lol: A tak je lubiłam :placz: Quote
jambi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='zerduszko']Znalazłam moje piżamy, mam chyba mole :lol: A tak je lubiłam :placz: mole? :crazyeye: :evil_lol: a Swiss faktycznie się zadomawia... masz najlepszy dowód, że już za Toba tęskni... ale spójrz na to z drugiej strony, jak się zajmie piżamami, to nie wyje :p Quote
zerduszko Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 A ta się znów ze mnie śmieje :placz: To, że on (gad) za mną tęskni, to ja wiem od początku. Wychodzę do sklepu (ja), zostaje z wszystkimi domownikami (gad) i co robi (gad)? Wyje, lata do drzwi i wyje (też gad) :angryy: Musimy go szybko wyadoptować bo mi piżam braknie :eviltong: Jeden mi pościel memłał, ten się za piżamy zabrał. Quote
malawaszka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 hahahaha od pewnego czasu przestało mi serce stawać ze strachu co ów gad nawywijał, kogo użarł itd... teraz zaglądam i mam radoszkę :loveu: hahaha nie wyrzucaj tych pomemłanych piżam - zostawiaj mu je jak wychodzisz :lol: Quote
Margi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Widzę,że Swissek pogadał sobie z moją Figą , bo ona właśnie tak robi.Jak wychodzę to ona wyciąga moją piżamę i na niej śpi. :evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 malawaszka napisał(a):hahahaha od pewnego czasu przestało mi serce stawać ze strachu co ów gad nawywijał, kogo użarł itd... teraz zaglądam i mam radoszkę :loveu: hahaha nie wyrzucaj tych pomemłanych piżam - zostawiaj mu je jak wychodzisz :lol: Idź bobo, nie kracz :placz: Dziś przesadził... A z ta piżamą to grubsza sprawa ;) Ale nie będę obrzydzać Wam gada ;) Quote
malawaszka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ojć to ja się już nie odzywam... co nabroił? Quote
Recommended Posts