Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Widzicie mistrza drugiego planu :lol:

no właśnie na nią pierwszą zwróciłam uwagę :lol:

ale ja widzę zerduszko, że odkąd Swiss się pojawił to w Ciebie drugie życie wstąpiło - rozpisałas się moja droga! piszesz i piszesz, i niedługo Galerię założysz ... ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi napisał(a):
no właśnie na nią pierwszą zwróciłam uwagę :lol:

Wstyd się przyznać, ale czasem to dopiero na zdjęciach widzę jaka ona jest "szczęśliwa", gdy poświęcamy uwagę innym psom.
jambi napisał(a):
ale ja widzę zerduszko, że odkąd Swiss się pojawił to w Ciebie drugie życie wstąpiło - rozpisałas się moja droga! piszesz i piszesz, i niedługo Galerię założysz ... ;)

Jak mam o czym to piszę, a że gaduła jestem to i piszę dużo :lol: I właśnie z tego powodu galerii nie ma, bo bym tylko plotkowała, zdjęcia robił - a kto by się Swissem zajął? ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
I właśnie z tego powodu galerii nie ma, bo bym tylko plotkowała, zdjęcia robił - a kto by się Swissem zajął? ;)

ho ho... no toś teraz docięła niektórym...

Posted

jambi napisał(a):
ho ho... no toś teraz docięła niektórym...

Mnie, zerduszko niewinne, posądzać o docinki? :placz: Jakże tak? :placz:

Zdradź nam, kto to taki ciągle plotkuje i się psami nie zajmuje :diabloti:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Mialam byc na kawie u wsciekłego Toya. Byłam. Ale nie ma go tam...

Przyjedź w odwiedziny do Swissa, na pewno będzie :evil_lol: Dlaczego ja nie wzięłam Toya :placz:

Dziś mu oglądałam skórę i mnie dziad użarł. Ale plus taki, że mnie tylko złapał delikatniusieńko :evil_lol: Takie strachy, to na lachy :eviltong:

Wasz-ka a Ty co chcesz?? ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Zdradź nam, kto to taki ciągle plotkuje i się psami nie zajmuje :diabloti:

zajrzyj do mojej galerii sie dowiesz :grins:

malawaszka napisał(a):
a kto to jest Toy??!!!

taki jeden co go zerduszko nie chciało bo ponoć upierdliwy czy coś...:hmmmm:

Posted

jambi napisał(a):
zajrzyj do mojej galerii sie dowiesz :grins:
:

Znaczy, że Ty mi sugerujesz, ze ja do Cię piłam :mad: :eviltong:

Żarty żartami, ale chyba nasz chłopak się zbytnio zadomowił :mad: Wchodzę do sypialni po pracy, a tam na środku łóżka, łóżka niezasłanego fefnastoma kocami anty psiokocim smrodem skoro tylko Swiss został w pokoju, w pościeli pachnącej leży byk jeden :loveu: Jak mnie zobaczył, to zeskoczył na podłogę, śliska podłogę :shock:<> Znaczy się, że ze stawami lepiej, bo nei dość, że biega, włazi na łózka, to jeszcze skacze :shock:

Posted

Margi napisał(a):
Kurcze Zerduszko masz lepsze notowania u Swissa.Ja mu proponowałam spanie w pościeli i nie chciał.:eviltong:

On bidny nie chciał, bo łapki słabe :shake: Rano jak przychodzi mnie budzić, to tylko dwiema wskakiwał do tej pory. Ale coraz lepiej jest, ostatnio sprężynuje na powitanie :megagrin: Niedługo nam wejdzie na głowę :eviltong:
Ps. Takiego smroda chciałaś wpuścić do łóżka :crazyeye:

A domku nie ma :(

Posted

A pewnie,że chciałam go wpuścic do łóżka,bo miał się poczuć jak w domku po tych torturach schroniskowych. :lol:
Nos miał być na klamerkę ( oczywiście mój ):evil_lol:

Posted

Już nie. Zresztą nie śmierdział aż tak, po prostu śmierdział jak to po schronisku ;)

I już wiem co on robił w łóżku, spał ze mną :lol: Znalazłam moje piżamy, mam chyba mole :lol: A tak je lubiłam :placz:

Posted

[quote name='zerduszko']Znalazłam moje piżamy, mam chyba mole :lol: A tak je lubiłam :placz:

mole? :crazyeye:

:evil_lol:

a Swiss faktycznie się zadomawia... masz najlepszy dowód, że już za Toba tęskni... ale spójrz na to z drugiej strony, jak się zajmie piżamami, to nie wyje :p

Posted

A ta się znów ze mnie śmieje :placz:

To, że on (gad) za mną tęskni, to ja wiem od początku. Wychodzę do sklepu (ja), zostaje z wszystkimi domownikami (gad) i co robi (gad)? Wyje, lata do drzwi i wyje (też gad) :angryy: Musimy go szybko wyadoptować bo mi piżam braknie :eviltong: Jeden mi pościel memłał, ten się za piżamy zabrał.

Posted

hahahaha od pewnego czasu przestało mi serce stawać ze strachu co ów gad nawywijał, kogo użarł itd... teraz zaglądam i mam radoszkę :loveu: hahaha nie wyrzucaj tych pomemłanych piżam - zostawiaj mu je jak wychodzisz :lol:

Posted

Widzę,że Swissek pogadał sobie z moją Figą , bo ona właśnie tak robi.Jak wychodzę to ona wyciąga moją piżamę i na niej śpi. :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha od pewnego czasu przestało mi serce stawać ze strachu co ów gad nawywijał, kogo użarł itd... teraz zaglądam i mam radoszkę :loveu: hahaha nie wyrzucaj tych pomemłanych piżam - zostawiaj mu je jak wychodzisz :lol:

Idź bobo, nie kracz :placz: Dziś przesadził...

A z ta piżamą to grubsza sprawa ;) Ale nie będę obrzydzać Wam gada ;)