Nikus Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Margi napisał(a):Z mojej strony to nie problem,chciałam się tylko upewnić. No to widzimy się jutro. to takie fajne dobranoc:) Quote
malawaszka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nikus napisał(a):to takie fajne dobranoc:) DOKŁADNIE!!!! Bardzo FAJNE dobranoc :Rose: tym bardziej fajne, że właśnie dotarł do hotelu drugi nasz podopieczny staruszek sznaucer ze schroniska pod Lublinem :loveu: też było perypetii co nie miara z transportem ale się udało!!!! :loveu: Quote
Psi Ratownicy Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 sorry za offtop, ale tak patrzę, Malawaszka, Ty napisałaś ponad 50 i pół tysiąca postów???? :) Quote
malawaszka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 no jakoś tak się napisało przez 6 lat :lol: bazarkowanie też posty nabija niestety :/ sama nie wiem kiedy one się napisały w takiej ilości :lol: Quote
zerduszko Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Psi Ratownicy napisał(a):Jadę. A w czwartek lecę do Krakowa po psa, więc mógłbym go podrzucić na Śląsk, żeby Nikuś nie musiał jechać. Chyba, że jedzie przy okazji. I już za free. To ja postaram się na czwartek załatwić urlop. Nie ma sensu tego przeciągać, żeby się już nic więcej nie zepsuło. W jakich godzinach jutro mogę zadzwonić żeby dograć odbiór czwartkowy? Już bym tak chciała, żeby on nie siedział w schronie :( Quote
malawaszka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 to już jutro - uf uf uf - idę spać - emocje opadły chwilowo więc padam na pysk :mdleje: Quote
brazowa1 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 czyli rozumiem,ze na razie nie jedzie? Quote
malawaszka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 brazowa1 napisał(a):czyli rozumiem,ze na razie nie jedzie? jedzie - jutro jedzie!!! tak jak miało być tylko ma, ze tak powiem indywidualny transport :) wysłałam Ci 2 smsy - najpierw, że się posypało a potem, że jednak się udało :mdleje: Quote
brazowa1 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 ha,własnie doczytałam. czyli o której bedzie adopcja? tak pi razy oko? Załozyłam psu obroze mojej suki,może przyniesie mu szczęście,pomarańczowa.Na bramie boksu zawiesiłam smycz,łańcuszkowa,tylko taka miałam,to tez dla niego. Niech pamięta zapytac sie o leki,żeby na dwa,trzy dni wziął dla psa. Quote
zerduszko Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Zniosę jajo. Żeby się wsio udało. Teraz już nie wiem czy ktokolwiek wspominał o lekach, za dużo pośredników ;) Quote
malawaszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 no o lekach nie powiedziałam ja :shake: zerduszko daj mi nr do Psiego Ratownika to zadzwonię, albo sms wyślij co? Kurcze ja się boję dzwonić do ludzi o których wiem, że prowadzą teraz Quote
malawaszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Załatwione - Przemek poprosi o leki - dziękuję :Rose: Quote
Margi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Właśnie dzwoniłam do p.Przemka.Jeszcze nie dojechał do Sopotu. Do mnie ma zajechać około godz. 22-23,więc czekamy. Quote
jambi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 czy ja dobrze zrozumiałam, że najpierw do Margi a potem do zerduszko? Quote
Betbet Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ja sama przez Was dzisiaj w nerwach chodzę. Nic nie pisałąm, no bo co pisać jak nie pomoge ale...yyyy nerwy, nerwy no Quote
malawaszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 już jadą z powrotem :) Swiss trochę niespokojny, droga jest okropna - mgły, korki, eh biedny Przemek - oby bezproblemowo dojechali :kciuki: będą późno Quote
zerduszko Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 malawaszka napisał(a):już jadą z powrotem :) Swiss trochę niespokojny, droga jest okropna - mgły, korki, eh biedny Przemek - oby bezproblemowo dojechali :kciuki: będą późno O matko, już wyrwany. Ale mi serducho wali :nerwy: Tak jambi - taki plan :) Quote
malawaszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Betbet napisał(a):Ja sama przez Was dzisiaj w nerwach chodzę. Nic nie pisałąm, no bo co pisać jak nie pomoge ale...yyyy nerwy, nerwy no musisz nam wybaczyć :lol: Quote
Margi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Jak tylko dojadą zaraz napiszę,a teraz gotuję kurczaczka z jarzynkami,żeby bidulek coś zjadł dobrego. Quote
zerduszko Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Wyprzytulaj śmierdziela jak dojedzie :loveu: Quote
malawaszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Margi a jak emocje? bo mnie od wczoraj uszami wychodzą :oops: aaa Margi doszedł kubraczek - na jakiego psa on był kupowany? jest świetny - ciepły i w ogóle wow! ale na mini sznupy za duży, myślałam czy Swissowi by się nie przydał, ale na niego będzie za mały, to na mega chudego sredniaka, albo na jakiegoś psiulka pomiędzy mini i średniakiem Quote
Margi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Wyprzytulam bo ja jestem z tych mamusiek do pieszczenia. Kubraczek był kupowany na średniaka.Moja Figa jest właśnie dość chuda ok 15 kg.Jest po sterylizacji i jakoś nie chce przytyć.Widać tak ma być. Malawaszko daj komu będziesz chciała lub wystaw na bazarek. Nerwy mnie zjadają i od rana ciągle siedzę w........... pewnym miejscu. Nawet wzięłam jutro dzień wolny,żeby się godzinowo dostosować jutro do Przemka. Quote
malawaszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Margi napisał(a): Nerwy mnie zjadają i od rana ciągle siedzę w........... pewnym miejscu. Nawet wzięłam jutro dzień wolny,żeby się godzinowo dostosować jutro do Przemka. hahaha skąd ja to znam :lol: pomierzymy Swissa - jak nie będzie na niego pasować to zrobimy bazarek Quote
Margi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 A jeszcze wam powiem,że w nocy przecieli nam przewód paliwa w samochodzie i gdyby Przemek nie był tak uprzejmy i przywiózł psiaczka prawie pod dom to byłby nowy kłopot. Ale jest dobrze. Quote
Nikus Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ja też cały czas trzymam za Was:thumbs: teraz już musi się udać:lol: Quote
Recommended Posts