Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały problem polega na tym, że to nie ja miałam jechać. Nikus zgodził się wieczorem, ale nie w nocy :shake: Nie wiem czy znajdę kogoś, kto zgodziłby pojechać o tej godzinie. Ja sama się nie podejmę, bo jak mi strzyknie taki kawał od domu, to ciekawe kto mnie ściągnie :roll:

Margi napisał(a):
To gdyby coś to jestem.
Tylko mnie oświećcie to jutro czy w środę ?

W środę. A dałabyś radę go przetrzymać 1 dzień?

Posted

Jeżeli nie będzie innego wyjścia to tak,tylko nie wiem jak zareaguje moja sznaucerzyca,bo w domu nigdy nie było drugiego psa.Za to jest koci osesek.
Jak będzie trzeba to chyba damy radę.

Posted

A miałabyś możliwość go odebrać na Bielanach?

Pytanie jeszcze czy Nikuś bedzie mógł we czwartek. Na razie jeszcze nie wiem o której dokładnie pies będzie we Wrocławiu. Nie mogę siedzieć przy kompie na dodatek :/

Posted

tak,właśnie dlatego napisałam ,że po 18 bo wcześniej mój syn jest na uczelni a tylko on jeździ samochodem ( rozklekotanym ).

Tylko jak już dojdzie co do czego to gdzie na tych Bienanach.
Dla mnie najwygodniej by było gdzieś na parkingu któregoś z marketów,bo tam najłatwiej po nocy trafić.

Jeżeli nie będzie można w czwartek to będziemy jakoś dawać radę dłużej.Ja tylko się martwię o reakcję mojej Figi,bo reszta to naprawdę małe piwo.
Zerduszko wyślę Ci swój nr telefonu,gdyby był potrzebny.

Posted

Margi napisał(a):
Tylko jak już dojdzie co do czego to gdzie na tych Bienanach.
Dla mnie najwygodniej by było gdzieś na parkingu któregoś z marketów,bo tam najłatwiej po nocy trafić.

To już nie ze mną trzeba będzie ustalić. Będę to miała na uwadze jak będę dziś dzwonić.
Margi napisał(a):
Jeżeli nie będzie można w czwartek to będziemy jakoś dawać radę dłużej.Ja tylko się martwię o reakcję mojej Figi,bo reszta to naprawdę małe piwo.

To jest starszy samiec, może nie będzie tak źle. Można to trochę ułatwić psu, ale na tak krótki czas to najlepiej izolować jesli jest bardzo źle. Ja liczę, że on jest dżentelmenem.
Margi napisał(a):
Zerduszko wyślę Ci swój nr telefonu,gdyby był potrzebny.

Tak będzie najlepiej.

Posted

No to może się uda.

Moja Figa na spacerach jest bardzo towarzyska i łagodna,tylko do domu żadnego ludzia nie chce wpuścić,nawet zaprzyjażnionych sąsiadów.Tylko dlatego troszkę się obawiam.W razie czego mam gdzie izolować.

Posted

Acha,wcześniej doczytałam,że psiak bierze leki na serce.Jeżeli tak to leki i karteczkę jak podawać poproszę .Gdyby nie było leku to ewentualnie nazwę coś pokombinujemy.

Posted

zdaje sie bierze effortil,ale jeszcze dokłądnie sprawdze. Myslę,ze nic sie nie stanie,jezeli w schronie poprosicie o dawke na 2 dni,czy ile tam potrzeba.Pies nie ma dusznosci,nie zaobserwowałam równiez kaszlu sercowego.
Poprosiłam o przeniesienie watku na dział ogólny

Posted

na szybko naisz,bo mam milion rzeczy do zrobienia.

transport odwolujemy

dt mojej suni sie rozchorowal i nie moze jutro psa dostac, bo lezy pologiem w lozku. czy odlogiem...
nie wiem, czy sie z psa rozmysla na amen, czy przesuwamy o kilka dni

potem dam watek, by potwierdzic.

przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzwonie do przemka
nie mam nr do zerduszko