jambi Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ale serio? to już DWA lata??? ... szok, jak ten czas leci! Quote
zerduszko Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 No kochane, nadeszła ta straszna pora :( Dziś rano nasz dziadeczek usnął sobie i się już nie obudził :( Do końca był świadomy, na chodzie, miał apatyt - cieszył się życiem. Birmusia bardzo to przeżyła, Państwo też. Ale z takim ciepłem go wspominają... ech nie wiem co bardziej łzy wyciska, żal czy wzruszenie. Do zobaczenia gadzie za TM! Dziękuję wszystkim , którzy pomogli Swissowi i byli tu z nami. Quote
malawaszka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 :-( smutno strasznie, ale kochany staruszek sam usnął... ['] Birmunia moja teraz płacze za Swisskiem :( Quote
Margi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Nie takich wiadomości oczekiwałam.:-( Śpij spokojnie Swissku.:-( Quote
zerduszko Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 To zdjęcie dostałam w Sylwestra, z życzeniami. Pani Dorota mówiła, że chłopak przybrał ładnie i to chyba widać porównując z fotami, które wstawiała Monika. Ostatnie lata życia miał cudne, a i ostatnie chwile najlepsze, jeśli tak można powiedzieć. W weekend pewnie wątek przeczytam :( Quote
Saththa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Strasznie to niesprawiedliwe... Strasznie mi przykro :( Quote
sybil Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Swissiu, niech Ci będzie lekko za TM :-(. Dobrze, że miał szczęśliwe ostatnie lata i łagodnie, we śnie przeszedł na drugą stronę Tęczy ( i tak się poryczałam :-() :candle::candle::candle: Quote
malawaszka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 To są tak niesamowici Ludzie, że klękajcie narody!!! teraz do mnie zadzwoniła Pani Dorota i uryczałam się jak głupia - Ona tak opowiada o tych psiakach, że wymiękam... Birmusia chodzi i szuka Swisska :( zagląda do jego legowiska, wącha... ech Quote
WATACHA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Nawet nie wiem co napisać :( Żegnaj pieseczku :( Quote
zerduszko Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 malawaszka napisał(a):To są tak niesamowici Ludzie, że klękajcie narody!!! teraz do mnie zadzwoniła Pani Dorota i uryczałam się jak głupia - Ona tak opowiada o tych psiakach, że wymiękam... Birmusia chodzi i szuka Swisska :-( zagląda do jego legowiska, wącha... ech Żeby więcej takich ludzi :loveu: Normalnie łza w oku, gula w gardle, ale jak słuchałam Pani Doroty, to jednak uśmiech... że tak można kochać starego, wrednego gada :-( naszego. Porządnie to się uryczałam dopiero sam na sam, na spacerku ;) WATACHA napisał(a):Żegnaj pieseczku :( Żadne żegnaj :nono: Swissek zawsze będzie z nami i będzie czuwał nad adopcjami kolejnych psinek :razz: Quote
Saththa Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 zerduszko napisał(a): Żadne żegnaj :nono: Swissek zawsze będzie z nami i będzie czuwał nad adopcjami kolejnych psinek :razz: Jak Birmuszek :) Quote
malawaszka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Saththa napisał(a):Jak Birmuszek :) odeszło już kilku tych naszych podopiecznych :( Birman, Tutek, Szantusia, Haśko, Balbinka, Fabio :( teraz dołączył do nich Swissek Quote
Saththa Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 malawaszka napisał(a):odeszło już kilku tych naszych podopiecznych :( Birman, Tutek, Szantusia, Haśko, Balbinka, Fabio :( teraz dołączył do nich Swissek ja nie wszystkie kojarze. a Birman był 1 piesem na którego w ogóle sie zadeklarowałam, od którego zaczełam byc hmmm aktywna, stad on taki najbliższy sercu memu jest. Quote
zerduszko Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 malawaszka napisał(a):odeszło już kilku tych naszych podopiecznych :( Birman, Tutek, Szantusia, Haśko, Balbinka, Fabio :( teraz dołączył do nich Swissek A wiesz co z Gabi? Moja pierwsza miłość pieprzna :razz: Quote
malawaszka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 nie wiem - ostatnio nie pisałam do nich i boję się... jeszcze Benji też przeciez nie żyje :( Quote
Recommended Posts