Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

No kochane, nadeszła ta straszna pora :(

Dziś rano nasz dziadeczek usnął sobie i się już nie obudził :( Do końca był świadomy, na chodzie, miał apatyt - cieszył się życiem. Birmusia bardzo to przeżyła, Państwo też. Ale z takim ciepłem go wspominają... ech nie wiem co bardziej łzy wyciska, żal czy wzruszenie.

Do zobaczenia gadzie za TM!

Dziękuję wszystkim , którzy pomogli Swissowi i byli tu z nami.

Posted

To zdjęcie dostałam w Sylwestra, z życzeniami. Pani Dorota mówiła, że chłopak przybrał ładnie i to chyba widać porównując z fotami, które wstawiała Monika. Ostatnie lata życia miał cudne, a i ostatnie chwile najlepsze, jeśli tak można powiedzieć.

W weekend pewnie wątek przeczytam :(

Posted

Swissiu, niech Ci będzie lekko za TM :-(. Dobrze, że miał szczęśliwe ostatnie lata i łagodnie, we śnie przeszedł na drugą stronę Tęczy ( i tak się poryczałam :-() :candle::candle::candle:

Posted

To są tak niesamowici Ludzie, że klękajcie narody!!! teraz do mnie zadzwoniła Pani Dorota i uryczałam się jak głupia - Ona tak opowiada o tych psiakach, że wymiękam... Birmusia chodzi i szuka Swisska :( zagląda do jego legowiska, wącha... ech

Posted

malawaszka napisał(a):
To są tak niesamowici Ludzie, że klękajcie narody!!! teraz do mnie zadzwoniła Pani Dorota i uryczałam się jak głupia - Ona tak opowiada o tych psiakach, że wymiękam... Birmusia chodzi i szuka Swisska :-( zagląda do jego legowiska, wącha... ech

Żeby więcej takich ludzi :loveu: Normalnie łza w oku, gula w gardle, ale jak słuchałam Pani Doroty, to jednak uśmiech... że tak można kochać starego, wrednego gada :-( naszego. Porządnie to się uryczałam dopiero sam na sam, na spacerku ;)
WATACHA napisał(a):
Żegnaj pieseczku :(

Żadne żegnaj :nono: Swissek zawsze będzie z nami i będzie czuwał nad adopcjami kolejnych psinek :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
odeszło już kilku tych naszych podopiecznych :( Birman, Tutek, Szantusia, Haśko, Balbinka, Fabio :( teraz dołączył do nich Swissek

ja nie wszystkie kojarze. a Birman był 1 piesem na którego w ogóle sie zadeklarowałam, od którego zaczełam byc hmmm aktywna, stad on taki najbliższy sercu memu jest.

Posted

malawaszka napisał(a):
odeszło już kilku tych naszych podopiecznych :( Birman, Tutek, Szantusia, Haśko, Balbinka, Fabio :( teraz dołączył do nich Swissek

A wiesz co z Gabi? Moja pierwsza miłość pieprzna :razz: