Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie pisałam jeszcze. Boję się, ze zapeszę. Jak ich będę pytać i pytać, co tam, to w końcu usłyszę to czego bym nie chciała i co? ;)

Bardzo dobrze.Jakby działo sie cos zlego,dzwoniliby po 5 razy dziennie.I tak pewnie przy pierwszym telefonie od nich ,na dzwięk dzwonka dostaniesz zawału.

Posted

Półtorej roku temu wyadoptowałam psa, dzwoniłam co jakiś czas, bo tam było małe dziecko + pies z ulicy.... no cud malina wszystko się układało. Po pół roku się okazało, że pies już daaawno w innym domu, w międzyczasie przeszedł przez schron. Na tyle się te nasze telefoniady zdają. Co mi przypomina, że muszę skontrolować czy szczeniorka wadoptowana w tamtym roku ciachnięta :roll: Kocham to :shake:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Bardzo dobrze.Jakby działo sie cos zlego,dzwoniliby po 5 razy dziennie.I tak pewnie przy pierwszym telefonie od nich ,na dzwięk dzwonka dostaniesz zawału.

jak ja tego nie cierpię :mdleje: jak widzę, że dzwoni do mnie ktoś kto adoptował psa to mam zawał... i mówię ludziom o tym więc jak dzwonią po raz drugi to niektórzy zaczynają od: dzień dobry wszystko jest w porządku :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Półtorej roku temu wyadoptowałam psa, dzwoniłam co jakiś czas, bo tam było małe dziecko + pies z ulicy.... no cud malina wszystko się układało. Po pół roku się okazało, że pies już daaawno w innym domu, w międzyczasie przeszedł przez schron. Na tyle się te nasze telefoniady zdają. :shake:

Sznaucer Bendji też trafił do cudownego, opiekuńczego domku. Szkoda, że na koniec domek okazał się ani cudowny, ani odpowiedzialny :-( Wierzę, że domek Świśniętego będzie go kochał nieustannie

Posted

malawaszka napisał(a):
jak ja tego nie cierpię :mdleje: jak widzę, że dzwoni do mnie ktoś kto adoptował psa to mam zawał... i mówię ludziom o tym więc jak dzwonią po raz drugi to niektórzy zaczynają od: dzień dobry wszystko jest w porządku :lol:

:lol: a to dobre ;)

Posted

malawaszka napisał(a):

zwłaszcza,jak dzwonia np po roku od adopcji,prawda? wtedy wiadomo o co chodzi. Pół biedy,gdy to okres świąteczny,istnieje szansa,że z życzeniami.

Posted

zerduszko napisał(a):
Napisałam maila, jak mi nie odpiszą, znaczy, ze ich zjadł ;)

zerduszko a co Ty tak po nocy lazisz ? niedlugo pelnia moze dlatego.....:)

Posted

zerduszko napisał(a):
Napisałam maila, jak mi nie odpiszą, znaczy, ze ich zjadł ;)

Wow, nie odpisują? Zaczynam się martwić ( o Pańciostwo i domowników :evil_lol::evil_lol: ) Świsiu, zachowuj się i daaaj głooos!;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie ma się co martwić jeszcze, Pani w łikjendy nie zagląda do netu, a i w tygodniu jak jej się przypomni ;)

to po coś cholero pisała tego maila w łikend?
już jest połowa tygodnia... zajrzała może?