Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania102 napisał(a):
Piromanka a jak długo Rambo będzie mógł zostać u Twoich rodziców?

2-3 tygodnie na pewno. Ale jeśli będzie potrzeba to może dłużej. Teraz jest sytuacja awaryjna i musi gdzieś jechać najpóźniej do niedzieli.

Posted

cholera ,zeby w te 2-3 tyg znalazl ds ..bo to tez nie dobre dla psa takie ciagle zmiany .Piromanko ,podziekuj bardzo rodzicom ,ja bede go dalej oglaszac intensywnie ,a yuki porozwiesza plakaty we Wrocku.

Posted

Dziękuję Wam serdecznie!!
Rambo zna moich rodziców, jest zaprzyjaźniony z ich suczką - potrafią się bawić i biegać w śniegu całymi dniami.
Sonia to jeden z niewielu psów, które Rambo akceptuje i lubi.

Posted

yuki napisał(a):
Jak dostać te plakaty ? Ja mogę porozwieszać w swojej okolicy. Może coś to pomoże .....

Yuki podaj na priv e-mail podeslę, polecam się z plakatami jak potrzebujecie dla jakiegoś zwierza, mogę zrobić w przyszły weekend

Posted

Świecie dostałam już od Moni ;) będę w poniedziałek w pracy to podrukuję i rozwieszę w swojej okolicy, a nóż widelec Rambo zostanie wrocławianinem ...

Posted

yuki napisał(a):
Świecie dostałam już od Moni ;) będę w poniedziałek w pracy to podrukuję i rozwieszę w swojej okolicy, a nóż widelec Rambo zostanie wrocławianinem ...

Kasia ,Ty masz teraz niedaleko lecznice na Nasturcjowej (jak na cmentarz sie idzie -na rogu Ostrowskiego) tam w srodku mozna ogloszenia wieszac.Moze tam by ktos go wypatrzyl?

Posted

Kochana nie wiem jeszcze gdzie jest ta ulica ale podejdę i rozwieszę, porozwieszam też przy wejściach do parku niedaleko mnie, tam się kręci masa psiarzy, no może go ktoś ukocha...

Posted

Rachelaa napisał(a):
To prosze o jakiś kontakt, info. Jestem dyspozycyjna poza niedzielą - jadę po Goldena w stronę Mazur więc przeciwny kierunek. Tutaj mogę pomóc nawet jutro.

Wysłałam Ci PW z numerem telefonu.
Jutro byłoby idealnie!
Po stokroć dziękuję.

Posted

mikoada napisał(a):
Super widzę, że szybciutko udało się opanowac sytuację ;) Czy Rambo dzisiaj jedzie do Grójca??

Tak. Dostałam smsa, że dzisiaj po południu Aga może go zawieźć. Nie dzwonię do niej jeszcze, bo za wczesna godzina jak na telefon w sobotę ;-)