Zofija Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kurcze, kto by pomyślał -taki słodki ciapuś Quote
Piromanka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Uszat przebrzydły zaprasza na wątek do Ząbalka: http://www.dogomania.pl/threads/200164-Dziadek-Ząbek-w-schronisku-Jego-szanse-maleją-z-każdym-dniem...Zerknij...?p=16105622#post16105622 Quote
Olena84 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Rambulku moge Cie niestety tylko podrzucic:(. Quote
BUDRYSEK Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Piromanka napisał(a):On i na smyczy i spuszczony niestety rzuca sie na psiaki. Nieważne czy pies czy suka. Zaakceptował na razie tylk dwa - suke mojej mamy oraz malego psiaka (samca). co za bestia! dziewczyny pomozcie coś znalezc dla niego, jak nic nie bedzie to grozi mu schron :( Quote
Zofija Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 BUDRYSEK napisał(a):co za bestia! dziewczyny pomozcie coś znalezc dla niego, jak nic nie bedzie to grozi mu schron :( no a co z tym Hotelikiem u Kasi??? Dzwonił ktoś tam??? Quote
monika083 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 wlasnie ,jakis hotelik domowy najlepiej..przeciez kasa jest .. odnowilam mu allegro wyroznione ,niestety mnie juz nie stac na pokrycie ,odejme to z finansow Ramba. Quote
Piromanka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Słuchajcie, ja we wtorek rano wjeżdżam. Jak nie będzie gdzie go zabrać, zadzwonię do mamy i spróbuję ją namówić na przetrzymanie go chociaż zez 2 tygodnie. Quote
monika083 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Piromanka napisał(a):Słuchajcie, ja we wtorek rano wjeżdżam. Jak nie będzie gdzie go zabrać, zadzwonię do mamy i spróbuję ją namówić na przetrzymanie go chociaż zez 2 tygodnie. ojej ...ciezko ,zero odzewu z ogloszen... Taki fajny psiak. Co tu robic? Quote
Olena84 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Obawiam sie ze z dtmoze byc trudno do tego czasu:( Quote
ŚWIAT Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Komuś jeszcze podesłać plakacik Uszatego? Quote
Zofija Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 zapytać Kasi o miejsce w Hoteliku u niej? ,Mam z nią stały kontakt bo mam u niej 2 psiaki Quote
Zofija Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='ŚWIAT']Komuś jeszcze podesłać plakacik Uszatego? też mogę rozwiesić, poproszę na : zofiakrystyna@poczta.onet.pl Quote
aagataa8 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Spójrzcie na to: http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne!!! Quote
Piromanka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Rambuniem to mało kto się interesuje.... Szkoda... Quote
Zofija Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Dzwoniłam do Kasi Przystał ona ma domowy hotelik. Posłałam jej wątek Rambusia-ma dać znać Quote
Lolalola Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 czyli niewesolo sie dzieje...:(czekamy na odp z tego hoteliku,gdyby co to ja moge tez zadzwonic do yumanji,Ona tez ma hotelik,byla tam moja Lolcia.... Quote
Zofija Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Lolalola napisał(a):czyli niewesolo sie dzieje...:(czekamy na odp z tego hoteliku,gdyby co to ja moge tez zadzwonic do yumanji,Ona tez ma hotelik,byla tam moja Lolcia.... tylko yumanji nie ma domowego, a u kasi piesy są w domu i śpią na łóżkach:) Quote
Lolalola Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Zofija napisał(a):tylko yumanji nie ma domowego, a u kasi piesy są w domu i śpią na łóżkach:) a to przepraszam:) to sie rozumie:) Quote
kasiainat Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Piromanka napisał(a):On i na smyczy i spuszczony niestety rzuca sie na psiaki. Nieważne czy pies czy suka. Zaakceptował na razie tylk dwa - suke mojej mamy oraz malego psiaka (samca). I właśnie z tego powodu ja nie mogę przyjąć Ramba. Wszystkie psiaki u nas są razem, w domu i nie mogę ryzykować, że któryś się mu nie spodoba :shake: zwłaszcza, że jest u nas Noemi po ciężkim zabiegu i szczególnie ona musi mieć teraz spokój. mikoada napisał(a): z tego co wiem to Kasia przyjmuje same sunie bo jej rezydent nie przepada za chłopakami... Mój rezydent dość dobrze toleruje samce, pod warunkiem, że są zdrowe i chętne do zabawy. Nie lubi natomiast psów natarczywych, próbujących zmieniać hierarchię w stadzie :p a takie są najczęściej schorowane staruszki :roll: Może warto byłoby zainwestować w ogłoszenie psiaka np. w Moim Psie - ma ogólnopolski zasięg i zawsze jest duży odzew z tych ogłoszeń . Quote
Lolalola Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ojejck,to poszukiwan ciag dalszy...Ramzio nie rozrabiaj,bo wlasnie fajny dt Ci zwial:(trzeba byc zgodnym pieskiem. Quote
Recommended Posts