Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
On i na smyczy i spuszczony niestety rzuca sie na psiaki. Nieważne czy pies czy suka. Zaakceptował na razie tylk dwa - suke mojej mamy oraz malego psiaka (samca).

co za bestia!

dziewczyny pomozcie coś znalezc dla niego, jak nic nie bedzie to grozi mu schron :(

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
co za bestia!

dziewczyny pomozcie coś znalezc dla niego, jak nic nie bedzie to grozi mu schron :(

no a co z tym Hotelikiem u Kasi??? Dzwonił ktoś tam???

Posted

Piromanka napisał(a):
Słuchajcie, ja we wtorek rano wjeżdżam. Jak nie będzie gdzie go zabrać, zadzwonię do mamy i spróbuję ją namówić na przetrzymanie go chociaż zez 2 tygodnie.

ojej ...ciezko ,zero odzewu z ogloszen... Taki fajny psiak. Co tu robic?

Posted

Lolalola napisał(a):
czyli niewesolo sie dzieje...:(czekamy na odp z tego hoteliku,gdyby co to ja moge tez zadzwonic do yumanji,Ona tez ma hotelik,byla tam moja Lolcia....

tylko yumanji nie ma domowego, a u kasi piesy są w domu i śpią na łóżkach:)

Posted

Piromanka napisał(a):
On i na smyczy i spuszczony niestety rzuca sie na psiaki. Nieważne czy pies czy suka. Zaakceptował na razie tylk dwa - suke mojej mamy oraz malego psiaka (samca).

I właśnie z tego powodu ja nie mogę przyjąć Ramba. Wszystkie psiaki u nas są razem, w domu i nie mogę ryzykować, że któryś się mu nie spodoba :shake: zwłaszcza, że jest u nas Noemi po ciężkim zabiegu i szczególnie ona musi mieć teraz spokój.

mikoada napisał(a):
z tego co wiem to Kasia przyjmuje same sunie bo jej rezydent nie przepada za chłopakami...

Mój rezydent dość dobrze toleruje samce, pod warunkiem, że są zdrowe i chętne do zabawy. Nie lubi natomiast psów natarczywych, próbujących zmieniać hierarchię w stadzie :p a takie są najczęściej schorowane staruszki :roll:

Może warto byłoby zainwestować w ogłoszenie psiaka np. w Moim Psie - ma ogólnopolski zasięg i zawsze jest duży odzew z tych ogłoszeń .