Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co ja tu widze:(co sie to stalo Rambulku???mam nadzieje,ze kropelki pomoga.....co z nastepnym lokum dla Rambulka??wybzccie ciotki,ale nie mam czasu na wertowanie paru stronic wstecz,jakby co,to mam namiar na hotelik.............dobranoc Kochany!!

Posted

Lolalola napisał(a):
co ja tu widze:(co sie to stalo Rambulku???mam nadzieje,ze kropelki pomoga.....co z nastepnym lokum dla Rambulka??wybzccie ciotki,ale nie mam czasu na wertowanie paru stronic wstecz,jakby co,to mam namiar na hotelik.............dobranoc Kochany!!

dzieki Lola ,trzeba cos myslec...
jesli chodzi o oczka ,to Piromanka pisala mi wczoraj ,ze juz duzo lepiej :)

Posted

Secia napisał(a):
ja też nie doczytałam dlaczego Rambo musi opuśćic miejsce w którym przebywa?

Piromanka zmienia mieszkanie i nie moze zabrac ze soba Ramba ,i tak jest juz u niej dluzej niz bylo planowane .Prosze o pomoc w oglaszaniu go ,wszedzie gdzie sie da.

Posted

Rambulowe oczka już praktycznie zdrowe.
I news dnia: Rambo nauczył się jeść chrupki!!!!!

To taki kanapowy piesek do przytulania.... Nie wyobrażam sobie zamknięcia go w boksie z buda... Zapiszczy i zapłacze się na śmierć....

Posted

monika083 napisał(a):
no wlasnie ,on w hoteliku zmarnieje. Szukajmy mu dt ,nawet platnego.

no właśnie, ale są domowe hoteliki, jak na przykład u Kasi Przystał

Posted

Zofija napisał(a):
no właśnie, ale są domowe hoteliki, jak na przykład u Kasi Przystał

Dokładnie i taki byłby dla Rambo najlepszy tylko z tego co wiem to Kasia przyjmuje same sunie bo jej rezydent nie przepada za chłopakami...

Posted

mikoada napisał(a):
Dokładnie i taki byłby dla Rambo najlepszy tylko z tego co wiem to Kasia przyjmuje same sunie bo jej rezydent nie przepada za chłopakami...

zapytajcie jej -Rambo jest łągodny prawda????? Trzeba by go było tylko wysterylizować. A piesy mają się u niej jak pączki w maśle

Posted

Piromanka napisał(a):
Z tą łagodnością Ramba to różnie bywa.... Raczej boję się go bez smyczy puszczać jak są inne psy.......

no co Ty? Myślałam, ze to chodząca kraina łagodności:)

Posted

monika083 napisał(a):
ale warto by go ciachnac. Moj Bruno to rzuca sie gdy jest na smyczy ,a spuszczony jest aniolkiem :)

On i na smyczy i spuszczony niestety rzuca sie na psiaki. Nieważne czy pies czy suka. Zaakceptował na razie tylk dwa - suke mojej mamy oraz malego psiaka (samca).