mikoada Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Kurcze ciotki pamiętajmy, że Rambo niedługo musi znaleźc nowe lokum...:( a z ogłoszeń to chyba jak na razie cisza??? Quote
Ania102 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ogólnie jest cisza adopcyjna:-( Ale może jeszcze ktoś zadzwoni... Quote
Lolalola Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 co ja tu widze:(co sie to stalo Rambulku???mam nadzieje,ze kropelki pomoga.....co z nastepnym lokum dla Rambulka??wybzccie ciotki,ale nie mam czasu na wertowanie paru stronic wstecz,jakby co,to mam namiar na hotelik.............dobranoc Kochany!! Quote
monika083 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Lolalola napisał(a):co ja tu widze:(co sie to stalo Rambulku???mam nadzieje,ze kropelki pomoga.....co z nastepnym lokum dla Rambulka??wybzccie ciotki,ale nie mam czasu na wertowanie paru stronic wstecz,jakby co,to mam namiar na hotelik.............dobranoc Kochany!! dzieki Lola ,trzeba cos myslec... jesli chodzi o oczka ,to Piromanka pisala mi wczoraj ,ze juz duzo lepiej :) Quote
monika083 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Rambul ,cicho u Ciebie ,ciekawe czy ktos dzwonil z ogloszen..na allegro 2 obserwatorow.. Quote
Secia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ja też nie doczytałam dlaczego Rambo musi opuśćic miejsce w którym przebywa? Quote
monika083 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Secia napisał(a):ja też nie doczytałam dlaczego Rambo musi opuśćic miejsce w którym przebywa? Piromanka zmienia mieszkanie i nie moze zabrac ze soba Ramba ,i tak jest juz u niej dluzej niz bylo planowane .Prosze o pomoc w oglaszaniu go ,wszedzie gdzie sie da. Quote
mariamc Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Wykasowałam wszystko, gdzie mam wpłacić. Kurcze, jakiś dom na cito, tylko gdzie? U mnie adopcje stoją jak zaklęte. Quote
ŚWIAT Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Zrobiłam Rambo plakacik A4 i A5, kto chętny proszę o info z adresem mailowym Quote
Piromanka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='ŚWIAT']Zrobiłam Rambo plakacik A4 i A5, kto chętny proszę o info z adresem mailowym Poproszę: arom83@o2.pl Dziękuję bardzo pięknie!!! Quote
ŚWIAT Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Poszło.Zaszczytem było jegomościa Uszatego poznać:) Quote
Piromanka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Rambulowe oczka już praktycznie zdrowe. I news dnia: Rambo nauczył się jeść chrupki!!!!! To taki kanapowy piesek do przytulania.... Nie wyobrażam sobie zamknięcia go w boksie z buda... Zapiszczy i zapłacze się na śmierć.... Quote
monika083 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 no wlasnie ,on w hoteliku zmarnieje. Szukajmy mu dt ,nawet platnego. Quote
Zofija Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 monika083 napisał(a):no wlasnie ,on w hoteliku zmarnieje. Szukajmy mu dt ,nawet platnego. no właśnie, ale są domowe hoteliki, jak na przykład u Kasi Przystał Quote
mikoada Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Zofija napisał(a):no właśnie, ale są domowe hoteliki, jak na przykład u Kasi Przystał Dokładnie i taki byłby dla Rambo najlepszy tylko z tego co wiem to Kasia przyjmuje same sunie bo jej rezydent nie przepada za chłopakami... Quote
Zofija Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 mikoada napisał(a):Dokładnie i taki byłby dla Rambo najlepszy tylko z tego co wiem to Kasia przyjmuje same sunie bo jej rezydent nie przepada za chłopakami... zapytajcie jej -Rambo jest łągodny prawda????? Trzeba by go było tylko wysterylizować. A piesy mają się u niej jak pączki w maśle Quote
Piromanka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Z tą łagodnością Ramba to różnie bywa.... Raczej boję się go bez smyczy puszczać jak są inne psy....... Quote
monika083 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ale warto by go ciachnac. Moj Bruno to rzuca sie gdy jest na smyczy ,a spuszczony jest aniolkiem :) Quote
Zofija Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Piromanka napisał(a):Z tą łagodnością Ramba to różnie bywa.... Raczej boję się go bez smyczy puszczać jak są inne psy....... no co Ty? Myślałam, ze to chodząca kraina łagodności:) Quote
Piromanka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 monika083 napisał(a):ale warto by go ciachnac. Moj Bruno to rzuca sie gdy jest na smyczy ,a spuszczony jest aniolkiem :) On i na smyczy i spuszczony niestety rzuca sie na psiaki. Nieważne czy pies czy suka. Zaakceptował na razie tylk dwa - suke mojej mamy oraz malego psiaka (samca). Quote
Recommended Posts