Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rambusiow przydałoby się wyróżnione allegro. W ogóle to wszystkim pszczyniakom przydałoby się zrobic takie allegro tylko skąd brac na to pieniążki jedno allegro to przynajmniej 12 zł a psiaków mamy pod opieką chyba z 20 jak nie więcej. Może ktoś mogłby zorganizowac jakiś bazarek na wyróżnione allegro dla naszych psiaków???

Posted

ja mu zrobie wyroznione w srode ,teraz jestem poza domem ,net mi strasznie nawala
przed chwila wlasnie oplacilam allegro...116 zl wlasnie za te wyroznione pszczynskie ,jedunie Ania i Porto zasponsorowala szeniakom ,lilith poprosila mnie o wyroznione allegro i zaoferowala oplacenie ,niestety nie dostalam jeszcze pieniedzy.. sama na kasie tez nie spie ,takze Rambulowi jeszcze zrobie na swoj koszt, natomiast kolejnym wylacznie po wczesniejszej wplacie, poniewaz nie wyrabiam juz finansowo,

Posted

Monika, ale może allegro Rambo będzie można zasponsorowac z uzbieranych deklaracji?? Ma troszkę pieniążków w skarbonce.
Niestety wiem o czym mówisz bo ja też co miesiąc płacę trochę pieniędzy za wyróżnione allegro i zwyczajnie mnie na to nie stac dlatego rzuciłam taki pomysł z bazarkiem. Co do osoby, która nie wysłała Ci jeszcze pieniążków może warto do niej napisac PW??

Posted

Rambul ma ostre zapalenie spojówek.
Dostaliśmy receptę na 3 rodzaje kropel do oczek.
Przeciwbólowe/przeciwzapalne, antybiotyk oraz sztuczne łzy.
Mam zakraplać 3 razy dziennie przez 10 dni. A potem wizyta kontrolna.
Mówię Wam,, jego czka wyglądają okropnie....

Posted

Ania102 napisał(a):
Biedak, a bez problemu da sobie te oczka zakroplić? U mnie z tym wielki problem

Bez problemów niestety się nie obeszło...
Dwie osoby potrzebne do przeprowadzenia zabiegu...

Posted

Piromanka napisał(a):
Wizyta kosztowała 40 zł.
Krople razem 46.40 zł

ok, przeleje jutro wieczorkiem lub w srode z samego rana ,juz z domu ,bo jutro wracamy, wezme sie tez za ogloszenia chlopaka.

Posted

monika083 napisał(a):
ok, przeleje jutro wieczorkiem lub w srode z samego rana ,juz z domu ,bo jutro wracamy, wezme sie tez za ogloszenia chlopaka.

Ogłoszeń Rambul ma sporo, ale tego nigdy za wiele...

Posted

.blueberry. napisał(a):
Poszło 140 złotych dla Ramba z bazarku od kolegi Filusia który jest już w nowym domku :)

Super!!! Serdeczne dzięki!!! Akurat przyda mu się na leczenie...