Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Poczytalam sobie.......jezeli przyjmiecie jednorazowa wplate i to chyba taka skromna......... to poprosze o numerek konta.......
Moni ja równiez przybywam do Rambunia na Twoje zaproszenie, ale taki 'wysyp' tych nieszczęśliwych psiaków, że ja juz nie jestem wstanie deklarować się stałymi wpłatami ... mogę tylko wrzucić mu do skarpetki 'jednorazówkę':-( i pewnie tez będzie skromna jak i u Aimez.

Posted

jesli chodzi o transport,to Przemek z Psi Ratownicy moglby Ramba do Donki zawiezc,ale koszt to 350zl. troche duzo wyszlo , Szukamy ciagle jakiegos laczonego transportu..a i tak do Donki droga teraz zasypana.

Posted

Niestety teraz do Donki sie nie dostaniemy... Co jakis czas z Katowic do Warszawy jezdzi Figu i zabiera nasze psiaki, moze w ten sposob by sie udalo...Trzeba by bylo tylko zorganizowac transport z Warszawy do Donki, ale najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu z Warszawy bedzie jechala Pati-c, ktora ma zawiezc do Donki psiaka z Boguszyc http://www.dogomania.pl/threads/187860-%C5%9Aledzik-%C5%9Bliczny-ale-przera%C5%BCony-kud%C5%82aczek-prosi-bardzo-o-pomoc-!!! Moze uda nam sie jakos dograc te transporty...Oczywiscie pod warunkiem, ze Donka zostanie odkopana...

Posted

basiapron napisał(a):
fajny psiak, a tymczasu by dla niego nie było?
skoro piromanka mówi że miałby gdzie przenocować to może w międzyczasie znajdzie się domek na stałe

ale Piromance chodzi chyba o jedna noc ,bo mamy jeszcze problem z transportem ,moglby jechac ze slaska do warszawy ,a pozniej z warszawy do radomia

Posted

monika083 napisał(a):
ale Piromance chodzi chyba o jedna noc ,bo mamy jeszcze problem z transportem ,moglby jechac ze slaska do warszawy ,a pozniej z warszawy do radomia

Nie koniecznie o jedna noc. Nawet jakby to miałby być tydzień lub dwa - nie ma problemu.