Sebastian Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Resztę póżniej, jeszcze kilka mam!!! Robione telefonem ale jakość przyzwoita, no i rozmiar pasuje!!! AAA bongo dziękuję za chęci.Spróbowałem i się udało! Pozdrawiam:lol: Alojzyna Jeszcze raz dziękuję!!!;) Quote
bongobongo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 DZIĘKI WSZYSTKIM ZA FOTORELACJĘ!!!!!! Alojzyna! My z Twoich rad też chyba skorzystamy, bo jakoś inaczej wstawiamy foty, chyba tak jakoś "pod górę"....;) :lol: Quote
acroba Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 wejherstaff napisala : tutaj Zw.Rasy DEE DEE Alikana Armiego córeńka :lol: Oj jak my się cieszymy ....:BIG: . Pierwsza wystawa i tak udany debiut . :loveu::loveu:Gratuluje jeszcze raz ALIKANA . Quote
bongobongo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 wejherstaff napisał(a): SUKI: kl. szczeniąt: LINDA Human Dogs WO (+ złoty medal) Tak tylko dla ścisłości..... my nigdy nie dostawaliśmy w szczeniorach medali, zmieniło sie coś?:crazyeye: A można poprosić o sędziego? Quote
Marta Chmielewska Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Gratulacje dla wystawiających :multi::multi::multi: I fotki są, jak miło :p Quote
wejherstaff Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 bongobongo napisał(a):Tak tylko dla ścisłości..... my nigdy nie dostawaliśmy w szczeniorach medali, zmieniło sie coś?:crazyeye: A można poprosić o sędziego? Myślę że nic się nie zmieniło i była to poprostu pomyłka, a sędziowała nas Dorota Witkowska . pozdrawiam. Quote
strumyk Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 bongobongo napisał(a):Tak tylko dla ścisłości..... my nigdy nie dostawaliśmy w szczeniorach medali, zmieniło sie coś?:crazyeye: A można poprosić o sędziego? Jak mowi Kasia - nic sie nie zmienilo i nie wiem czemu ten medal. Ale sedzina powiedziala wyraznie medal dla psa, papiery dla pani. Co tam - mam fajna pamiatke, bo dyplomu nie wypisali :) Quote
Recommended Posts