Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliśmy w Gdyni w zeszłym roku, w tym niestety nas nie będzie.
Odpoczywamy i zbieramy siły przed kolejnymi wystawami a mamy ich w planie sporo :lol: (od następnego weekendu, każdy już zaplanowany, a Charger zgłoszony i potwierdzony ;) ).
Mam nadzieję, że zobaczymy się w Sopocie i może uda się zorganizować jakieś spotkanko na plaży,co by psiury sobie pobiegały :lol: , na które wyciągniemy Martę, Batkę, Huny i wszystkich innych chętnych!

Na stronie Oddziału jest rozpiska, więc możesz sobie zerknąć, kto się zgłosił. Niestety tylko zapamietałam, że będzie hodowla Wejherstaff (chyba dobrze napisałam).

Posted

bongobongo napisał(a):
Byliśmy w Gdyni w zeszłym roku, w tym niestety nas nie będzie.
Odpoczywamy i zbieramy siły przed kolejnymi wystawami a mamy ich w planie sporo :lol: (od następnego weekendu, każdy już zaplanowany, a Charger zgłoszony i potwierdzony ;) ).
Mam nadzieję, że zobaczymy się w Sopocie i może uda się zorganizować jakieś spotkanko na plaży,co by psiury sobie pobiegały :lol: , na które wyciągniemy Martę, Batkę, Huny i wszystkich innych chętnych!

Na stronie Oddziału jest rozpiska, więc możesz sobie zerknąć, kto się zgłosił. Niestety tylko zapamietałam, że będzie hodowla Wejherstaff (chyba dobrze napisałam).

Jasne że się zobaczymy!!! a ja już nie będę sam hi hi!!!:evil_lol:
jutro skoczę do Gdyni, za tydzień Chojnice a za dwa tygodnie do Koszałkowa!!! muszę trochę oko nacieszyć, a to moje rejony:cool3:
...no a za trzy tygodnie toooo??? już wiecie co!!!:lol:
Pozdrowionka!!!:bye:
ps.jak ja już czekam:-( ...

Posted

Giovani napisał(a):
Jasne że się zobaczymy!!! a ja już nie będę sam hi hi!!!:evil_lol:
jutro skoczę do Gdyni, za tydzień Chojnice a za dwa tygodnie do Koszałkowa!!! muszę trochę oko nacieszyć, a to moje rejony:cool3:
...no a za trzy tygodnie toooo??? już wiecie co!!!:lol:
Pozdrowionka!!!:bye:
ps.jak ja już czekam:-( ...

Czy czegoś nie pomyliłeś?
Jeśli Koszałkowo, to Koszalin, to wystawa jest tydzień po Gdyni, czyli 22-23.07! A Chojnice są później. Ale sprawdź, bo może to ja coś mieszam...:oops:

A co do drugiej kwestii, to czas szybko biegnie......szczególnie jak się ma co robić ;) !

Posted

:lol::lol: Spacer jak najbardziej, tylko w granicach rozsądku ;) ostatni spacer Penny z Rudaskiem skończył się skąpaniem Penny :angryy: Gentelmen podtopił mi pannicę :mad::evil_lol: Poza tym Lapis będzie z małym klusakiem, w końcu w Sopocie odbiera Gi...:loveu::cool3::multi:

Posted

Witam, właśnie wróciłem:lol:
Wystawa bardzo sympatyczna, fafiorów mało (5), ale parę fotek udało mi się zrobić.W związku z tym że nie umiem wstawiać poproszę któreś z was żeby to zrobiło, chętnie prześlę mailem już w odpowiedniej wielkości.Zdjęć jest zaledwie kilka a właściciele sami obiecali że się pod swoimi pociechami podpiszą!:cool3:
Pozdrawiam srdecznie, i do jutra bo dziś już PADAM Z NÓG:mdleje:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
:lol::lol: Spacer jak najbardziej, tylko w granicach rozsądku ;) ostatni spacer Penny z Rudaskiem skończył się skąpaniem Penny :angryy: Gentelmen podtopił mi pannicę :mad::evil_lol: Poza tym Lapis będzie z małym klusakiem, w końcu w Sopocie odbiera Gi...:loveu::cool3::multi:

No ja tylko tak zaproponowałam nieśmiało......:oops:

Ale z tym kąpaniem to ja znam wersję, że to same psiury ochoczo poszły sie wykąpać.....:evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Akurat, wepchnął ją cielskiem :evil_lol:;):razz:oosz Marta jak ty grubiańsko określasz delikatne muśnięcie ciałkiem staffiorka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam.Może ktoś zechciałby wrzucić parę fotek na dogo, bo ja niestety nie potrafię:shake:
Najprościej jak przekazałbym je przez GG:lol:
Co niektórzy by się napewno ucieszyli:loveu:

Posted

Giovani napisał(a):
Witam.Może ktoś zechciałby wrzucić parę fotek na dogo, bo ja niestety nie potrafię:shake:
Najprościej jak przekazałbym je przez GG:lol:
Co niektórzy by się napewno ucieszyli:loveu:

Możemy je wstawić, ale poprosilibyśmy je na e-maila.

Posted

Giovani:

1. Zmniejszasz zdjęcie do wymiaru max. 500x500 i zapisujesz je u siebie w komputerze
2. Otwierasz stronę http://www.imageshack.us/
3. Klikasz "Przeglądaj" i wskazujesz adres zdjęcia
4. Klikasz "host it"
5. Po załadowaniu kopiujesz ostatni link na samym dole przy napisie "Direct link to image"
6. W odpowiedzi do wątku klikasz ikonkę
7. Wklejasz skopiowany adres zdjęcia i OK
8. Podziwiasz rezultat swojej pracy (i my też)

Powodzenia!

Posted

To może i mi uda się wstawić jakieś fotki ;)
to śliczna Lindusia

a tu Luka (FELICITA Sirius)

tutaj Zw.Rasy DEE DEE Alikana

A'HERA Button

i jedyny mężczyzna :lol:
LARES z Hambalek

I na koniec wyniki SBT

PSY:
LARES z Hambalek 1 oc dosk.
SUKI:
kl. szczeniąt:
LINDA Human Dogs WO (+ złoty medal)

kl. Młodzieży:
DEE DEE Akikana 1 oc doskonała, zw. młodzieży Zw. Ra
Kl. Otwarta:
1. Siuirus FELICITA oc. dosk. NSwR CWC
2. A'HERA Button oc dosk

Posted

To jeszcze kilka fotek bulików, może ktoś rozpoznaje swoją pociechę

i na koniec takie śmieszne zgjęcie - myślałam że ucięło psa ale psiak przysłonił lok.2 i tak wyszło :eviltong:

Posted

[quote name='Alojzyna']Giovani:

1. Zmniejszasz zdjęcie do wymiaru max. 500x500 i zapisujesz je u siebie w komputerze
2. Otwierasz stronę http://www.imageshack.us/
3. Klikasz "Przeglądaj" i wskazujesz adres zdjęcia
4. Klikasz "host it"
5. Po załadowaniu kopiujesz ostatni link na samym dole przy napisie "Direct link to image"
6. W odpowiedzi do wątku klikasz ikonkę
7. Wklejasz skopiowany adres zdjęcia i OK
8. Podziwiasz rezultat swojej pracy (i my też)

Powodzenia!
Łołł jesteś The Best!!!:crazyeye:
Dziekuję!!!:lol: