Kajusza Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 filmik super i nawet moja Wega się załapała :-) Quote
koelka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Piękny film... Oby wszystkie bezdomniaki przeszły taką metamorfozę. Quote
maxiowa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Może wiecie kto by chciał zaadoptować średnią suczkę,po sterylce ma 6 lat. Jest aktualnie u mnie w DT ale już niedługo znowu wróci do schroniska bo nie mogę jej dłużej mieć. Niedługo ją wstawię na Dogo. Quote
Kajusza Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 maxiowa napisał(a):Może wiecie kto by chciał zaadoptować średnią suczkę,po sterylce ma 6 lat. Jest aktualnie u mnie w DT ale już niedługo znowu wróci do schroniska bo nie mogę jej dłużej mieć. Niedługo ją wstawię na Dogo. wklej trochę fotek, napisz krótki opisi poogłaszamy sunie, może przez ogłoszenia znajdzie dom? Quote
fizia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Witam serdecznie Szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty dla Figi, która przebywa w DT w Krakowie. Pani z Gorzowa Wielkopolskiego zakochała się w Niej i bardzo na Nią czeka. Czy ktoś mógłby pomóc w sprawdzeniu tego domu? http://www.dogomania.pl/threads/199724-Młodziutka-jamnikowata-sunia-z-DT-w-Krakowie-cichutko-prosi-o-ogłoszenia Quote
maxiowa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 tu wątek Kamy ;] http://www.dogomania.pl/threads/201938-Kama-chce-kochać-! Quote
faith35 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='fizia']Witam serdecznie Szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty dla Figi, która przebywa w DT w Krakowie. Pani z Gorzowa Wielkopolskiego zakochała się w Niej i bardzo na Nią czeka. Czy ktoś mógłby pomóc w sprawdzeniu tego domu? http://www.dogomania.pl/threads/199724-Młodziutka-jamnikowata-sunia-z-DT-w-Krakowie-cichutko-prosi-o-ogłoszenia napisałam już do wykrywka . Ona jest z Zielonej Góry, ale mam nadzieję, że zgodzi się i pojedzie na wizytę ;) Quote
Kajusza Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='fizia']Witam serdecznie Szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty dla Figi, która przebywa w DT w Krakowie. Pani z Gorzowa Wielkopolskiego zakochała się w Niej i bardzo na Nią czeka. Czy ktoś mógłby pomóc w sprawdzeniu tego domu? http://www.dogomania.pl/threads/199724-Młodziutka-jamnikowata-sunia-z-DT-w-Krakowie-cichutko-prosi-o-ogłoszenia ja mogę dziś lub jutro zrobić wizytę (potem to dopiero po niedzieli będę miała wolne), poproszę na pw adres i nr telefonu tej Pani , i o co konkretnie się zapytać - czy są jakieś konkretne sprawy które chcecie wiedzeć, poza takimi standardowymi. Quote
fizia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Przepraszam najmocniej za zamieszanie, okazało się, że to chodzi o Gorzów Śląski......wyniknęło nieporozumienie Dzięki serdeczne za pomoc Quote
ancyk1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dziewczyny jak możecie podeślijcie mi zdjęcia Emi tej czarnej labradorki. Quote
faith35 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 fizia napisał(a):Przepraszam najmocniej za zamieszanie, okazało się, że to chodzi o Gorzów Śląski......wyniknęło nieporozumienie Dzięki serdeczne za pomoc ok, spoko :) Każdy ma prawo się pomylić :) Quote
iwcia93 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ancyk1 napisał(a):Dziewczyny jak możecie podeślijcie mi zdjęcia Emi tej czarnej labradorki. nie mam niestety zdjęć, ale ta sunia i tak na razie nie nadaje się do adopcji :( wciąż jest agresywna... Quote
maxiowa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 tak,jest agresywna. Ale miejmy nadzieję,że niedługo się to zmieni ;) Quote
iwcia93 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Zapraszam na wątek psiaka z naszego schronu ! :) : http://www.dogomania.pl/threads/202170-Ciapa-Drako-szuka-kogo%C5%9B-do-kochania-! Quote
czikusiowa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 iwcia93 napisał(a):nie mam niestety zdjęć, ale ta sunia i tak na razie nie nadaje się do adopcji :( wciąż jest agresywna... Emi jest łakoma jak każdy labek ;) dzisiaj za smakołyki pozwalała się głaskać za uszami i po brodzie :) do schroniska trafił też wychudzony labrador :( ... sądząc po zębach i wychodzących gdzieniegdzie siwych włosach nie jest już najmłodszy ... ale jest bardzo sympatyczny :) Quote
maxiowa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 widziałyśmy z Iwcią tego labka. Strasznie jest wychudzony! Miejmy nadzieję,że w miare upływu czasu dojdzie do siebie... i dostaje extra jedzenie. Quote
czikusiowa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 ale go nie je ... ma problemy z brzuchem biedak, ale opieka działa cuda,więc pewnie do siebie dojdzie niebawem :) Quote
maxiowa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Nie wiem czy nie je. W sumie to puszkę dostał i widziałam tylko resztki, więc coś zjadł. Na pewno dojdzie do siebie wystrczy mu czasu i dobrej opieki ;) Quote
buuterfly Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Dziewczynki co z tym wychudzonym labkiem? Mogę mu założyć wątek na forum o labach. Potrzebna jakaś kasa na leczenie czy jedzonko dla niego? A ja mam fest problem....Moja mama wyjechała do pracy na 6 tygodni, mam u siebie na okres ferii 7dmio letnią siostrę. W domu został jej piesek. I on właśnie zaginął...Ojciec i brat wszędzie go szukają. Ale nie ma go...Boją się, że zabili go myśliwi, albo, że ciapa wlazł gdzieś na lód i się utopił:-( Ja nie wiem jak jej to powiem. To dziecko się zapłacze...Nie dość, że jej mama wyjechała to jeszcze zginął jej ukochany piesek. Ojciec powiedział, że chce dla niej przygarnąć jakiegoś niewielkiego pieska może to jej pomoże:-( Póki co czekamy...Może psiak się odnajdzie. Jeśli nie to sama nie wiem czy branie szczeniaka coś da....Mi samej serce pęka za tamtym pieskiem i modlę się żeby wrócił. Co o tym myślicie? Quote
iwcia93 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 a może on w schronie jest? jak wyglądał...? kiedy zaginął? Quote
buuterfly Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Nie...Moja siostra jest z okolic Barlinek-Pełczyce. Dostałam info gdzie go widzieli rano. Dzięku Bogu żyje...Brat ma jechać go szukać zaraz.To jest 50 km stąd więc wątpie , że któraś z was go by widziała. Poważnie zastanawiam się czy tam nie jechać jutro...A wiecie gdzie on się błąka? W okolicy szkoły mojej siostrzyczki:-( Szuka jej....Żeby go złapali tylko. Zabiorę go do siebie. W razie gdyby jakimś cudem znalazł się w schronisku 50km od domu....Bo nie mogą go nadal znaleźć. Chodzę struta, ryczę po kątach...Mój piesio. A zaginął w piątek.Ma na imię Borys i jest bardzo łagodny dla ludzi i innych zwierząt. Quote
Kajusza Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mam nadzieje, że Borys się znajdzie! ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA POKAZ UMIEJĘTNOŚCI PSÓW Z PSIEGO RANCZA, CZYLI SZKOŁY GDZIE CHODZI WEGA :-) JUTRO O 17.00 W HALI SPORTOWEJ PWSZ UL. CHOPINA 52 WCZEŚNIEJ (OD 15.30) POKAZ PSÓW POLICYJNYCH I RASOWYCH SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAMY! Quote
Kapsel Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dziewczyny, czy w schronie w Gorzowie są jakieś boksery? Quote
iwcia93 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 tak, obecnie znajduję się tylko jeden bokser - Robi. Niestety nie jest to psiak socjalizowany i na chwilę obecną nie nadaje się zbytnio do adopcji - jest bardzo mało kontaktowy i reaguje agresją. Quote
Recommended Posts