Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piękna jest !
może uciekła komuś z Chwalęcic albo tych okolic np w Sylwestra i się tak błąka biedna ... :roll:
mam nadzieję,że właściciel się po Nią zgłosi

"Jak na moje oko ma kilka dodatkowych kilogramów" a który labek nie ma :cool3:

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czołem cioteczki:)

Czekoladka śliczna, mam nadzieję, ze jednak komuś zwiała i zaraz wróci do domku.

Spytam koleżanki z Chwalęcic czy nie kojarzy u sąsiadów takiej czekoladki.

Posted

Sunię odebrał dziś właściciel - tak mi powiedziano w schronie. Oby to był jednorazowy wypadek, że sunia im uciekła i chadzała środkiem ruchliwej jezdni!
Może wyprawa do schroniska (nie należąca do przyjemności) troszkę ich zmotywuje do pilnowania.

Posted

Dziś się dowiedziałam, że schronisko nawiąże teraz współpracę z Gazetą Lubuską i z jeszcze jedną gazetą, której nazwy już zapomniałam. Jak będę znała szczegóły to dam znać. Będę odpowiedzialna za wysyłanie zdjęć i opisów, które będą regularnie umieszczane. Kogo dajemy na pierwszy ogień? :) Może m.in. Donkę?

Posted

Milka__ napisał(a):
Dziś się dowiedziałam, że schronisko nawiąże teraz współpracę z Gazetą Lubuską i z jeszcze jedną gazetą, której nazwy już zapomniałam. Jak będę znała szczegóły to dam znać. Będę odpowiedzialna za wysyłanie zdjęć i opisów, które będą regularnie umieszczane. Kogo dajemy na pierwszy ogień? :) Może m.in. Donkę?

super :-)

Może wyżełka? On na miejscu, w schronie siedzi ... taki dzisiaj biedny był, a nawet nie zdążyłam z nim wyjść :-(

Posted

Milka__ napisał(a):
Dobra, Groverek i Donka pójdą na pierwszy ogień. Jeszcze 6 psiaków, ale to już sobie wytypuję :)

to aż 8 psów? extra :-) U kierownika w pokoju zostawiłam reklamówkę z rzeczami z bazarku to bierzcie je wg potrzeby dla psiaków :-)

Posted

Super, dzięki!

Tak, 5 psów do jednej gazety i do Lubuskiej 3.

Kajusza, czy jeszcze jakiś pies potrzebuje bannerków? Mam teraz wolne, to mogę porobić.
Zrobiłam od razu banner do bazarku o książkach, który planujemy:

Posted

[quote name='Milka__']Super, dzięki!

Tak, 5 psów do jednej gazety i do Lubuskiej 3.

Kajusza, czy jeszcze jakiś pies potrzebuje bannerków? Mam teraz wolne, to mogę porobić.
Zrobiłam od razu banner do bazarku o książkach, który planujemy:

to daj znać jak będzie info w Gazetach, to zakupie :-)

Banerka nie ma - terierek, wyżełek, psiak od Butterfly .... i to chyba wszystkie??

Dzięki za banerek książkowy, przyda się do reklamowania :-) Ja postaram się po niedzieli go wystawić.
[quote name='Milka__']Wątek Falka:

http://www.dogomania.pl/threads/220532-HUSKY-FALCO-z-chor%C4%85-trzustk%C4%85-schronisko-Gorz%C3%B3w.-DT-DS-NA-CITO!?p=18329855#post18329855

dzieki, lece do niego :-)

Posted

Może ktoś w końcu sensowny się odezwie...

a co do ogłoszeń ... to niech ludzie pojadą do schroniska, trudno stwierdzić czy spaniel ze schronu to ich pies a w drugim przypadku to nawet fotki nie ma :-(

Posted

tyle że spaniel im zaginął w sylwestra a nasz jest od 21.12...
ale i może w schronie są ogłoszenia że ktoś znalazł ?
chociaż nie pamiętam żebym coś takiego widziała...
warto spróbować.

p.s. może tytuł zmienić ? w końcu już po świętach jakieś dobre 2 tyg :)

Posted

W środę jadę do studia TVP z suczką Lorą (owczarek niem.) i będę o niej opowiadać. Miał jechać "mój" Neruś, ale wet musi zrobić jutro wybranemu psu badania, a z Nerem może być ciężko.. na obcego mężczyznę pewnie zareaguje szczekaniem, a jak nie to będzie się bardzo bał - nie sądzę, żeby wet chciał się siłować..
ale dobrze że i tak jakiś psiak jedzie!

Posted

Odpisane :) Może i to co my robimy czyli szukanie psiakom domów i pomaganie im jest bardzo ciężkie psychicznie czasami do zniesienia. Ale jak widzi się wyratowanego psa który znajduje nowy dom to jest bezcenne. Takie uczucie, że och :D