Jump to content
Dogomania

Fantastyczna Fanta o smaku Lychee, czyli terrier i border

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']No to czekamy na zdjęcia Fanty po trymowaniu z nową obrożą oczywiście :)[/QUOTE]

Tak ją wytrymowałam, że ma pełno dziur. Może poczekam z tydzień ze zdjęciami, aż jej trochę zarosną :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Ta jak zwykle się tarza :lol:[/QUOTE]

Tarzanie, żarcie i szczekanie to jej sens życia ;)

Foty później, wybywamy na spacer z Wełniakiem :loveu:

Posted

Ostrzegam, patrzenie na F. może skrzywdzić Wasze oczy :diabloti: ma dziury, schody i takie tam

Obróżka w kuce :loveu: jako żem pegasis i fanka Rarity to mój kundel musiał ją mieć

Posted

I druga obroża, którą też sucz musiała koniecznie mieć :loveu: mam fioła na punkcie wszystkiego co brytyjskie (kultura, seriale, aktorzy :evil_lol:)

I będzie mi pasowała do trampek :diabloti:

Posted

Wodne mi najbardziej przypadły do gustu :loveu:

Co to trymowania się wolę nie odzywać, bo ja to ta, co psa ciachała nożyczkami do papieru 8)

Bardziej Fanta podoba mi się w obróżce brytyjskiej, choć nie lubię tego typu motywów :D

Posted

[quote name='Sonka95']Obie obróżki są boskie :)
Jak bym musiała wybrać jedną to byłby duży problem ;)

A Fanta się tarza jak Sona po kąpieli ...

Dzięki ^^ dlatego wzięłam obie :D
Fanta się cały czas tarza

[quote name='Ty$ka']Wodne mi najbardziej przypadły do gustu :loveu:

Co to trymowania się wolę nie odzywać, bo ja to ta, co psa ciachała nożyczkami do papieru 8)

Bardziej Fanta podoba mi się w obróżce brytyjskiej, choć nie lubię tego typu motywów :D

Bajorkowe chyba a nie wodne :lol:
A co do trymowania to ja jej trymuję tylko grzbiet, boczki i ogon. Uda i szyję przetrymowuję, a potem jadę nożyczkami do papieru razem z głową, doopką i frontem :diabloti: muszę pozbierać na jakąś maszynkę w końcu.
Ja można nie lubić brytyjskich motywów :loveu: chociaż fakt, obroża nie powala, ale nigdzie innej pro UK nie widziałam

zdjęć jeszcze parę mam

Ryj mojego psa składa się z wąsów, brwi i brody. Oczu nie uświadzczysz

A z tą jej kitą jak zwykle problem miałam :roll: muszę jej jeszcze trochę włosów wyciągnąć, bo ma ogon jak królik

Posted

Mnie się podoba Fanta jaka jest :loveu:

Ja swojemu psu trymuję tylko uda i łapki. Resztę czeszę albo tnę tak jak "ciapki" na łapach oraz brzuch. Teraz zostawiłam to w spokoju, bonie mam sprzętu i tylko psa oszpecam :D

Po prostu nie lubię UK ;P Wolę Kanadę. Mam hopla na tym, co kanadyjskie :D

Posted

fajne te obróżki :D

a już myślałam, że tylko ja obcinam psa nożyczkami do papieru :evil_lol: muszę też w końcu psu grzbiet wyskubać, bo leci z niego mnóstwo sierści

Posted

Woow, to jest nas więcej? To może założymy nowy wątek "Pies kontra nożyczki do papieru", gdzie będziemy wstawiać swoje przepięknie oszpecone psy? 8) :lol:

Posted (edited)

[quote name='Ty$ka']Mnie się podoba Fanta jaka jest :loveu:

Ja swojemu psu trymuję tylko uda i łapki. Resztę czeszę albo tnę tak jak "ciapki" na łapach oraz brzuch. Teraz zostawiłam to w spokoju, bonie mam sprzętu i tylko psa oszpecam :D

Po prostu nie lubię UK ;P Wolę Kanadę. Mam hopla na tym, co kanadyjskie :D

Ja też oszpecam, ale przynajmniej tyla futra mi w chacie nie lata
Kanada jest fajna bo kręcą tam Supernatural :lol:

[quote name='Sonka95']Mi się Fanta podoba i przed i po trymowaniu :)

Ja się ciesze , że pielęgnacja mojego psa jest łatwa ;)

Dlatego następny pies będzie raczej krótkowłosy ;)

[quote name='dagaa111']fajne te obróżki :D

a już myślałam, że tylko ja obcinam psa nożyczkami do papieru :evil_lol: muszę też w końcu psu grzbiet wyskubać, bo leci z niego mnóstwo sierści

dzięki :D wszyscy to robią, tylko się ukrywają :diabloti:

[quote name='Pixeloza']http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/P1070279_zpse00c085d.jpg - oddaj :loveu:
dlaczego ja nigdzie nei mogę znaleźć takich fajnych obroży :roll:

Ja je znajduję na wątku obrożowym, a potem cierpię, bo nie wiem którą wybrać :roll:

[quote name='Ty$ka']Woow, to jest nas więcej? To może założymy nowy wątek "Pies kontra nożyczki do papieru", gdzie będziemy wstawiać swoje przepięknie oszpecone psy? 8)

jesteś gotowa na te wszystkie hejty groomerów? :evil_lol:

[quote name='phase']http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/P1070267_zps50ed3ccd.jpg o mamo co za usmieszek. :loveu:

kolejna z dziwnych min :)

[quote name='betty_labrador']Jak miło patrzeć na szczęśliwe mordeczki wiejskich burków :diabloti: fajnie maja :) i obroże cudowne :) jaki to rodzaj materiału?

a Fanta wcale tak tragicnie nie obcieta :) wygalda na foxa i to najważniejsze :)

Kuce to zwykła taśma, a ta londyńska jest taka śmieszna, chropowata, dzięki czemu łatwo schodzi z niej błoto czy glony ;) wystarczy przetrzeć szmatką
Ostatnio jakiś pan do nas podleciał z drugiej strony ulicy i się nią zachwycał, bo on też ma foksa. I się pytał czy ten mój też tak straszliwie szczeka :diabloti:

Mam jeszcze jakieś resztki fot

Edited by Ada i Fanta
Posted (edited)

[quote name='pcheelkaa']Obroża w kucyki Pony <3 jedyna w swoim rodzaju[/QUOTE]

szkoda tylko, że nie ma na niej Dash, no ale nie można mieć wszystkiego :eviltong:

[quote name='Ty$ka']Ty się nie boisz w takiej zielonej wodzie psa moczyć? ;)

Jednak i tak możliwości ochłodzenia się zazdroszczę :lol:[/QUOTE]

A co jest takiego strasznego w glonach? I tak po kąpielach zawsze płuczę ją w wannie żeby nie capiła rybą :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Fanta jak prezentuje obróżke :) [URL]http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/P1070277_zps3ad389ec.jpg[/URL][/QUOTE]

Lata doświadczenia w pozowaniu :lol:

Mam filmik, kręcony tosterem, ukazujący znęcanie się nad pieskiem za pomocą konga :loveu: jak ktoś chce poświęcić 4 minuty swego życia na wydurnianie się mojego kundla to zapraszam

[video=youtube;1fsbpt3eWv8]http://www.youtube.com/watch?v=1fsbpt3eWv8[/video]

Edited by Ada i Fanta