Akrum Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 wiedziałam, że właśnie takie będzie zakończenie tej sprawy :) Mantis - gratuluję :) A masz może wieści jakieś od Szarej Myszki? Quote
Mantis Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Kpijcie sobie z Mantis, kpijcie :eviltong: A co ja mogę kiedy ten gagatek już dawno sobie taki scenariusz zaplanował? Hę? Od momentu nieudanej adopcji stosuje selekcję naturalną. Cwaniak :diabloti: I biedna Mantis została w dziurawych skarpetach i świadomością, że trylion razy będzie żałować tej decyzji :evil_lol: [quote name='Akrum']A masz może wieści jakieś od Szarej Myszki?[/QUOTE] Mam wszędzie takie zaległości, że aż wstyd, ale niebawem nadrobię, napiszę do Ani. Obiecuję :) Quote
zerduszko Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 No Mantis, to już drugi raz.. o którym wiem :lol: Quote
rodzice Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Afro bezpieczny ma kochający domek a my teraz szukamy domku dla rasowca teriera tybetańskiego , bardzo podobny do Afro . Jeżeli mozecie to miejcie go na uwadze . a to bazarek dla niego http://www.dogomania.pl/threads/221006-Na-18-k%C4%99-na-komuni%C4%99-%C5%9Bliczny-talerzyk-serwetki-kartki-z-kukartki-do-20.01-.?p=18386449#post18386449 Quote
Mantis Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='zerduszko']No Mantis, to już drugi raz.. o którym wiem :lol:[/QUOTE] Przebiegli knuciciele z tych czarnych kudłaczy, nie? ;) A poważnie... Dafne jest jednym z nielicznych darów od życia/niebios/losu, jak zwał tak zwał, za które dziękuje się o każdej porze dnia i nocy. Taki dobry, mądry duszek :) A Afro? Afro to Afro :evil_lol: Zaborczy, męczący, kochany. Ot, facet ;) Idę do Florka... Quote
rodzice Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 o dzięki , jakoś Florek nie ma szczęscia . Quote
zerduszko Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Mantis']A poważnie... Dafne jest jednym z nielicznych darów od życia/niebios/losu, jak zwał tak zwał, za które dziękuje się o każdej porze dnia i nocy. Taki dobry, mądry duszek :) A Afro? Afro to Afro :evil_lol: Zaborczy, męczący, kochany. Ot, facet ;)[/QUOTE] To u mnie odwrotnie, suka to.. tylko substytut psa :lol: Quote
Mantis Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 O jejuniu... jak dawno nas tu nie było... Co prawda to było jakiś rok temu, ale nadal mniej więcej tak to wygląda... [video=youtube_share;AYp_ju32UUg]http://youtu.be/AYp_ju32UUg[/video] Znaczy ja reżyser i operator... gwiazda number 1 Dafne ustawia, a Afruś nas po prostu kocha :D Quote
Andzike Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Mantis!!! Wczoraj o Tobie myślałam, zastanawiałam się co u Twoich czarnych potforuuuf!!! :D Jak już tu jesteś to daj nacieszyć oczy większą ilością fotek :D Quote
Recommended Posts