Mantis Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Z Afro to jest taki problem, że on się uważa za nakolankowego mikropsa :evil_lol: No przecież nie mogę zawieść cukiereczka. Szukam domku, który będzie na rączkach nosił :fadein: Quote
Marta67 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Mantis']Z Afro to jest taki problem, że on się uważa za nakolankowego mikropsa :evil_lol: No przecież nie mogę zawieść cukiereczka. Szukam domku, który będzie na rączkach nosił :fadein:[/QUOTE] z moim cukiereczkiem to samo ;) tak to jest jak się pieska po schronie rozpieszcza a piesek się przyzwyczaja :D Quote
Andzike Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Mantis']Z Afro to jest taki problem, że on się uważa za nakolankowego mikropsa :evil_lol: No przecież nie mogę zawieść cukiereczka. Szukam domku, który będzie na rączkach nosił :fadein:[/QUOTE] Patrz to tak jak Nana -"bernardynka" Madalleny ;) Quote
Akrum Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 co tam słychać u Afro?? na kudłacza nadal chętnych nie ma? Quote
Akrum Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Afro nadal w DT? czy już dawno grzeje dupke w DS? Quote
golf Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Akrum napisał(a):Afro nadal w DT? czy już dawno grzeje dupke w DS? no wlasnie, jak sytuacja?? Quote
Mantis Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Hmm, sytuacja jest nieco skomplikowana. Boo... Afro to przeuroczy chłopak a jednocześnie chuligan :eviltong: Ludzie interesują się Afro, ale po przedstawieniu jego +/- już więcej nie dzwonią... Wykluczam domki (nawet dobre) z małymi dziećmi. Afro nie jest delikatny i w obronie "skarbu" potrafi capnąć. Ale tylko tego, którego uważa za niższego w hierarchii stada. Jak mieszkała jeszcze z nami Szara Myszka, bała się wejść do kuchni jeśli Afro miał coś do jedzenia, była niżej. Dafne potrafi bezczelnie wziąć mu kość spod pyska i nic. Ale to ona jest szefem. Z ludźmi jest tak samo. Moja córka jest najniżej w stadzie i zaznała "uroku" zęboli. Ma 10 lat. Starsi synowie, uważani przez Afro za tych silniejszych, robią z nim co chcą. Także potrzebny dobry, doświadczony dom. Poza "walką" o pozycję w stadzie to najkochańszy psiak na tej planecie. Każdego wita jakby nie widział go lata świetlne. Przytula się, prowokuje do zabawy :) No i jak już kogoś pokocha to musi byc jego. I już. TZ Mantis wcale nie jest zadowolony ;) A Mantis kocha Afro bardzo - bardzo. :loveu: Nie ukrywam, że poprzeczka jest ustawiona wysoko. Jeśli ktoś sprosta, przeskoczy. Oddam. Z bólem serca. No co tam? Pff. Tylko śnieg? Dafne... mooooja guru :p Nie słuchać Mantis. No zobaczcie jaki jestem grzeczny pies :eviltong: No dooobra, czasem śmiecę, ale te papierki takie kuszące są :roll: Quote
leni356 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Hihi nie da się nie kochać Afro :) Szkoda że moja chałupa nie z gumy :( Quote
Akrum Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 śliczny chłopaczynka i widzę że z charrrakterkiem :) a ja już myślałam, że on dawno w swoim domku dupkę grzeje, a on nadal u Mantis siedzi :) Quote
Mantis Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 No i by grzał... ale dżentelmen z niego żaden. Do potencjalnej Pańci wystartował z zębami :roll: Bo to za "dobra dusza" dla łobuza była... :mad: Taaakie zębiska pokazał... A potem twierdził, że nie wie o co chodzi... ;) I udawał, że go nie ma.. Na chwilę pokazał prawdziwe oblicze ;) I stwierdził, że mimo wyraźnych wskazówek, nie widzi drogi do domu... Caaały Afro... :diabloti: Quote
Andzike Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 oj Mantis, ciezko Wam się bedzie rozstać... ;) Quote
farmerka63 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 :crazyeye: Mantis...Czym Ty nabłyszczasz Aferzystę ? Szatę ma jak wystawowiec ! Quote
leni356 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Andzike napisał(a):oj Mantis, ciezko Wam się bedzie rozstać... ;) Z ulgą :D :D Quote
Akrum Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 a ja na prawdę myślałam, że Afro tylko kilka dni zagrzeje u Mantis i szybko nowy domek znajdzie, a tu proszę... już tyle czasu siedzi i siedzi w DT... Quote
Andzike Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 E-S napisał(a):Oj i chyba jeszcze posiedzi :D Jak Bugi ???:roll: :evil_lol: Quote
Mantis Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Andzike']oj Mantis, ciezko Wam się bedzie rozstać... ;) [quote name='leni356']Z ulgą :D :D Ha ha... jedno i drugie :eviltong: [quote name='E-S']Oj i chyba jeszcze posiedzi :D Taa, posiedzi... ciągle się kręci ;) :D [quote name='Andzike']Jak Bugi ???:roll: :evil_lol: O przepraszam, do mistrza Bugiego to mu daleko... aczkolwiek ma swoje fetysze :cool3: Czapki smakują wyśmienicie, skarpetki pożera na śniadanie, ale taki największy marcepan... skarpetki. Zdecydowanie. Nawet czyste ;) Dzieci też lubi... straszyć ;) I dobrych ludzi... chyba dobrze się czuje w "rodzinie Adamsów" :evil_lol: [SIZE="1"]No doooobra... trochę mi się marzy, żeby "skończył jak Bugi"... :eviltong: [quote name='farmerka63']:crazyeye: Mantis...Czym Ty nabłyszczasz Aferzystę ? Szatę ma jak wystawowiec ! Hmm, tym samym co Dafne, ale ona się tak nie świeci... może jego urok osobisty wyłazi na wierzch :D Quote
jambi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Mantis'] [SIZE="1"]No doooobra... trochę mi się marzy, żeby "skończył jak Bugi"... :eviltong: taaaaa.... znaczy intensywne poszukiwania nowgo domu trwają? :evil_lol: Quote
leni356 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Koniec żartów :cool3: Afro szuka domu. Dużo innych biedaków kudłatych czeka :( Ogłoszenia z nowymi zdjęciami dodane, jak zwykle Afro ma dużo obserwujących na allegro - 9. Niech coś z tego wyniknie wreszcie.. Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='leni356']Koniec żartów :cool3: Afro szuka domu. Dużo innych biedaków kudłatych czeka :( Ogłoszenia z nowymi zdjęciami dodane, jak zwykle Afro ma dużo obserwujących na allegro - 9. Niech coś z tego wyniknie wreszcie..[/QUOTE] Nie wiem jak przejdą przez sito dociekliwych pytań i wymagań Mantis :evil_lol: Rzeknę jedno - chętni na Bugiego NIE przeszli :diabloti: choć zazwyczaj sami w pośpiechu się ewakuowali w ciągu pierwszych 2 minut od zapoznania :D Quote
Aleksandrossa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Na pierwszych zdjęciach bardzo przypomina mi naszego Marcelka (już w DS). Sami zobaczcie: Afro: I Marcelek: Quote
Mantis Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 jambi napisał(a):taaaaa.... znaczy intensywne poszukiwania nowgo domu trwają? :evil_lol: Nieustannie :eviltong: E-S napisał(a):Nie wiem jak przejdą przez sito dociekliwych pytań i wymagań Mantis :evil_lol: Sama Mantis by nie przeszła :evil_lol: E-S napisał(a):Rzeknę jedno - chętni na Bugiego NIE przeszli :diabloti: choć zazwyczaj sami w pośpiechu się ewakuowali w ciągu pierwszych 2 minut od zapoznania :D Chętni na Afro kurtuazyjnie wytrzymali dłużej. U Mantis przeszli. Afro miał inne zdanie na ten temat :roll: Dlatego wolałabym domek gdzieś blisko, a jak już jakiś "domek" zadzwoni to z końca świata. No i przemierzy pól świata, a Afro znów dostanie focha. Co ja z nim mam... kochane moje, słodkie psiątko. Łobuz! chciałam napisać. No. Quote
Mantis Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Elloł, elloł. To ja. Aferzysta! Chcę sprostować. Mantis kłamie! Wszystko co popełniłem, zrobiłem dla niej. A ona co? Mówi do mnie: Ty mendo! Ty bandyto! To niewdzięczna kobieta jest... Że niby zęby pokazuje? No a po co je mam? Żeby się chwalić. O, takie ładne! Że ich używam? A w życiu. Fotoszop! O, duszą mnie, duszą. I chcieli utopić. A potem wstawiali gadki, że niby gorąco, że dla ochłody. Próbowali wysuszyć do foty. Quote
Mantis Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Ktoś uwierzy, że ze mnie taki nicpoń i aferzysta? Ja? Taki grzeczny, słodki pies. Niewinny! Wyglądam jak gwiazda? Czy kretyn? A to moje kobiety. Kto zgadnie, która mnie terroryzuje, a która jest pod moją łapą? Quote
Recommended Posts