Jump to content
Dogomania

Afro - kudłaty ideał! :-) [Uwaga! - kradnie serca na "dzień dobry ;-)]

Recommended Posts

Posted

Z Afro to jest taki problem, że on się uważa za nakolankowego mikropsa :evil_lol: No przecież nie mogę zawieść cukiereczka. Szukam domku, który będzie na rączkach nosił :fadein:

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mantis']Z Afro to jest taki problem, że on się uważa za nakolankowego mikropsa :evil_lol: No przecież nie mogę zawieść cukiereczka. Szukam domku, który będzie na rączkach nosił :fadein:[/QUOTE]

z moim cukiereczkiem to samo ;) tak to jest jak się pieska po schronie rozpieszcza a piesek się przyzwyczaja :D

Posted

[quote name='Mantis']Z Afro to jest taki problem, że on się uważa za nakolankowego mikropsa :evil_lol: No przecież nie mogę zawieść cukiereczka. Szukam domku, który będzie na rączkach nosił :fadein:[/QUOTE]

Patrz to tak jak Nana -"bernardynka" Madalleny ;)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hmm, sytuacja jest nieco skomplikowana.
Boo... Afro to przeuroczy chłopak a jednocześnie chuligan :eviltong:

Ludzie interesują się Afro, ale po przedstawieniu jego +/- już więcej nie dzwonią...

Wykluczam domki (nawet dobre) z małymi dziećmi. Afro nie jest delikatny i w obronie "skarbu" potrafi capnąć. Ale tylko tego, którego uważa za niższego w hierarchii stada.
Jak mieszkała jeszcze z nami Szara Myszka, bała się wejść do kuchni jeśli Afro miał coś do jedzenia, była niżej. Dafne potrafi bezczelnie wziąć mu kość spod pyska i nic. Ale to ona jest szefem. Z ludźmi jest tak samo. Moja córka jest najniżej w stadzie i zaznała "uroku" zęboli. Ma 10 lat. Starsi synowie, uważani przez Afro za tych silniejszych, robią z nim co chcą.
Także potrzebny dobry, doświadczony dom.

Poza "walką" o pozycję w stadzie to najkochańszy psiak na tej planecie.
Każdego wita jakby nie widział go lata świetlne. Przytula się, prowokuje do zabawy :) No i jak już kogoś pokocha to musi byc jego. I już. TZ Mantis wcale nie jest zadowolony ;) A Mantis kocha Afro bardzo - bardzo. :loveu:
Nie ukrywam, że poprzeczka jest ustawiona wysoko. Jeśli ktoś sprosta, przeskoczy. Oddam. Z bólem serca.

No co tam?

Pff. Tylko śnieg?

Dafne... mooooja guru :p

Nie słuchać Mantis. No zobaczcie jaki jestem grzeczny pies :eviltong:

No dooobra, czasem śmiecę, ale te papierki takie kuszące są :roll:

• 4 weeks later...
Posted

No i by grzał... ale dżentelmen z niego żaden. Do potencjalnej Pańci wystartował z zębami :roll: Bo to za "dobra dusza" dla łobuza była... :mad:

Taaakie zębiska pokazał...

A potem twierdził, że nie wie o co chodzi... ;)

I udawał, że go nie ma..

Na chwilę pokazał prawdziwe oblicze ;)

I stwierdził, że mimo wyraźnych wskazówek, nie widzi drogi do domu...

Caaały Afro... :diabloti:

Posted

[quote name='Andzike']oj Mantis, ciezko Wam się bedzie rozstać... ;)
[quote name='leni356']Z ulgą :D :D

Ha ha... jedno i drugie :eviltong:

[quote name='E-S']Oj i chyba jeszcze posiedzi :D

Taa, posiedzi... ciągle się kręci ;) :D

[quote name='Andzike']Jak Bugi ???:roll:

:evil_lol:

O przepraszam, do mistrza Bugiego to mu daleko... aczkolwiek ma swoje fetysze :cool3: Czapki smakują wyśmienicie, skarpetki pożera na śniadanie, ale taki największy marcepan... skarpetki. Zdecydowanie. Nawet czyste ;)
Dzieci też lubi... straszyć ;) I dobrych ludzi... chyba dobrze się czuje w "rodzinie Adamsów" :evil_lol:
[SIZE="1"]No doooobra... trochę mi się marzy, żeby "skończył jak Bugi"... :eviltong:

[quote name='farmerka63']:crazyeye: Mantis...Czym Ty nabłyszczasz Aferzystę ? Szatę ma jak wystawowiec !
Hmm, tym samym co Dafne, ale ona się tak nie świeci... może jego urok osobisty wyłazi na wierzch :D

Posted

[quote name='Mantis'] [SIZE="1"]No doooobra... trochę mi się marzy, żeby "skończył jak Bugi"... :eviltong:

taaaaa.... znaczy intensywne poszukiwania nowgo domu trwają? :evil_lol:

Posted

Koniec żartów :cool3: Afro szuka domu. Dużo innych biedaków kudłatych czeka :( Ogłoszenia z nowymi zdjęciami dodane, jak zwykle Afro ma dużo obserwujących na allegro - 9. Niech coś z tego wyniknie wreszcie..

Posted

[quote name='leni356']Koniec żartów :cool3: Afro szuka domu. Dużo innych biedaków kudłatych czeka :( Ogłoszenia z nowymi zdjęciami dodane, jak zwykle Afro ma dużo obserwujących na allegro - 9. Niech coś z tego wyniknie wreszcie..[/QUOTE]

Nie wiem jak przejdą przez sito dociekliwych pytań i wymagań Mantis :evil_lol:
Rzeknę jedno - chętni na Bugiego NIE przeszli :diabloti: choć zazwyczaj sami w pośpiechu się ewakuowali w ciągu pierwszych 2 minut od zapoznania :D

Posted

jambi napisał(a):
taaaaa.... znaczy intensywne poszukiwania nowgo domu trwają? :evil_lol:

Nieustannie :eviltong:
E-S napisał(a):
Nie wiem jak przejdą przez sito dociekliwych pytań i wymagań Mantis :evil_lol:

Sama Mantis by nie przeszła :evil_lol:
E-S napisał(a):
Rzeknę jedno - chętni na Bugiego NIE przeszli :diabloti: choć zazwyczaj sami w pośpiechu się ewakuowali w ciągu pierwszych 2 minut od zapoznania :D

Chętni na Afro kurtuazyjnie wytrzymali dłużej. U Mantis przeszli. Afro miał inne zdanie na ten temat :roll: Dlatego wolałabym domek gdzieś blisko, a jak już jakiś "domek" zadzwoni to z końca świata. No i przemierzy pól świata, a Afro znów dostanie focha. Co ja z nim mam... kochane moje, słodkie psiątko. Łobuz! chciałam napisać. No.

• 2 months later...
Posted

Elloł, elloł. To ja. Aferzysta! Chcę sprostować. Mantis kłamie!
Wszystko co popełniłem, zrobiłem dla niej. A ona co?
Mówi do mnie: Ty mendo! Ty bandyto!
To niewdzięczna kobieta jest...

Że niby zęby pokazuje? No a po co je mam? Żeby się chwalić. O, takie ładne!

Że ich używam? A w życiu. Fotoszop!

O, duszą mnie, duszą.

I chcieli utopić. A potem wstawiali gadki, że niby gorąco, że dla ochłody. Próbowali wysuszyć do foty.

Posted

Ktoś uwierzy, że ze mnie taki nicpoń i aferzysta?
Ja? Taki grzeczny, słodki pies.
Niewinny!

Wyglądam jak gwiazda? Czy kretyn?

A to moje kobiety. Kto zgadnie, która mnie terroryzuje, a która jest pod moją łapą?