Izabela.S Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wczoraj udało mi się zakupić dla mojego pekina odżywkę Biogance. Do tej pory używałam 1All Systems. No i mam porównanie. Po All Systems miał napuszoną sierść, wyglądał jakby był nadmuchany i wielkością jeszcze raz taki. Po Biogance ma piękną sierść, zero napuszenia, pięknie błyszczy a i podszerstek łatwo uczesać. Jestem zachwycona ;) mam nadzieję, że Santi również :) A jakie WY macie doświadczenia z tymi kosmetykami? I czy w Polsce jest jakis przedstawiciel tej firmy? Quote
groomer10 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Tez miałam okazje zakupic z Biogance na jednej z wystaw Odzywke i Szampon,a takze srodek do rozczesywania koltunow Gliss Liss-rewelacja i Perfum Vaniliowy.Efekty po kapieli i wyczesaniu byly rewelacyjne.;) Moje terrierki wygladały i wygladaja jak laleczki a i klienci sa zadowoleni ;P A szczegolnie jak pokropie po calym zabiegu perfumem vaniliowym.Dystrybutor to World Pets miesci sie w Koleczkowie www.worldpets.pl Quote
evarystek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 faktycznie Biogance jest rewelacyjny. Dostałam próbkę od dystrybutora z Wrocławia na wystawie w Nowej Rudzie i po kąpieli włos lśni jak po żadnym z dotychczasowych szamponów. Znalazłam je w sklepie internetowym [url]http://sklep.armaka.com/index.php/ca..._BIOGANCE.html[/url]. Ceny są (jak na tej jakości kosmetyki) umiarkowane a wybór spory. Quote
Hawanka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ja tez mam zamiar kupić w tym miesiącu szampon proteinowy i odżywke GLISS HAIR CONDITIONER Quote
hekate811 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Hawanko i jak ci się sprawdził ten zestaw? zwłaszcza pod względem wydajności, rozczesywania i zapobieganiu kołtunieiu się? Quote
Hawanka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 hekate811 napisał(a):Hawanko i jak ci się sprawdził ten zestaw? zwłaszcza pod względem wydajności, rozczesywania i zapobieganiu kołtunieiu się? Co do wydajności to wydajny jest :) kołtunów nie mam wcale po tej odżywce włos ładnie sie rozczesuje daje +++ ;) Zestaw godny polecenia .... Quote
hekate811 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Dzięki, widać same zachęcająco opinie. Rozcięczałaś szampon z wodą? W jakiej proporcji? Niestety przy gabarytach berneńczyka kosmetyków schodzi dużo więcej, a co mnie niepokoi to zalecane dwukrotne nanoszenie szamponu :roll: Quote
Hawanka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 hekate811 napisał(a):Dzięki, widać same zachęcająco opinie. Rozcięczałaś szampon z wodą? W jakiej proporcji? Niestety przy gabarytach berneńczyka kosmetyków schodzi dużo więcej, a co mnie niepokoi to zalecane dwukrotne nanoszenie szamponu :roll: Ja szamponu nie rozcieńczam.....jedynie odzywke na oko :D Quote
Kaya Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 A ma ktoś porównanie tych kosmetyków do Iv San Bernard? Właśnie wpadłam na stronę dystrybutora i po przeczytaniu opinii bardzo chętnie bym wypróbowała ;) Quote
Recommended Posts