savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mam nadzieje przeczytac któregoś dnia:jest bus,jest klatka,jest Lenka....:loveu: Trzymam kciuki...;) Quote
Jasza Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 savahna napisał(a):Mam nadzieje przeczytac któregoś dnia:jest bus,jest klatka,jest Lenka....:loveu: Trzymam kciuki...;) Przeczytasz, przeczytamy wszyscy! Quote
kaja555 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 jakos się nie martwie już że jej nie złapiemy dzisiaj nie mogłam znależć misek, wszystko porozrzucane w promieniu 5 metrów miski po mięsie w ogóle nie znalazłam, może sobie wyniosła dzisiaj znowu asystowała mi Bengalska Quote
savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 kaja555 napisał(a): dzisiaj znowu asystowała mi Bengalska O, widze ,że Kaja, sprytna dziewczyna , już nam tu Bengalską reklamuje...Ale trzeba przyznać,ze wyjatkowej urody kot.:p Ja bardzo poproszę,ze jak już ta Lenka- Nielenka pojedzie do domu, to kontynuować watek, bo czegoś byłoby mi brak... Quote
Nutusia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 O matko moja! Siedzę od blisko 3 tygodni w Bieszczadach, leczę kości i zaglądam jak tylko mi nie zrywa połączenia... Bengalska zjawiskowa! Może się złapie razem z Lenką i będzie... 2 w 1 - jak wash and go! :) Quote
savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Gdybyście wiedzieli o kims chętnym na dużego psiaka,lagodnego do ludzi ale nie kochającego innych psów. to pomyślcie o Barrym. Ludzie go zwrócili po pól roku i dali jeden dzień na odebranie, bo sie do bloków przeprowadzają!:angryy: Psiak jest w dt na śląsku. Lenka wybacz mi Offa, ale Twój wątek juz niestety powoli będzie sie kończył...:evil_lol::loveu: Quote
kaja555 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 a z suczkami się zgadza? Wątek Lenki na pewno będzie kontynuowany, spokojna głowa :) Nad nią pewnie będzie dużo pracy, zanim przestanie się bać człowieka. Na początku będzie najważniejsze, żeby nie uciekła. Wtedy byłoby po psie :( nie do złapania. Quote
savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No niestey ,Barry musi byc jedynakiem, ale ponoc do ludzi aniołek. Jutro mam go ogłaszac. Kurcze ,Lenka, prawda,ze fajny chłopak?:lol: Quote
MagdaH Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='savahna']Gdybyście wiedzieli o kims chętnym na dużego psiaka,lagodnego do ludzi ale nie kochającego innych psów. to pomyślcie o Barrym. Ludzie go zwrócili po pól roku i dali jeden dzień na odebranie, bo sie do bloków przeprowadzają!:angryy: Psiak jest w dt na śląsku. Lenka wybacz mi Offa, ale Twój wątek juz niestety powoli będzie sie kończył...:evil_lol::loveu: A dziecko oddają w pakiecie z psem? Bo na bloku to jak nic blokersem zostanie i co? już lepiej, żeby z psem na wsi zostało... Quote
MagdaH Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nielenko-Wiochmenko, właź do klatki, bo już zaczynasz wkurzać...:mad: Quote
AlfaLS Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 MagdaH napisał(a):A dziecko oddają w pakiecie z psem? Bo na bloku to jak nic blokersem zostanie i co? już lepiej, żeby z psem na wsi zostało... Święta prawda!!! :evil_lol:. Na wsi to choć pies przypilnuje żeby nie zeszło na manowce....... Quote
JOMA Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No to WAS rozczaruję - dziecko i pies z miasta :lol: - a swoją drogą próbowałam już to dziecko zaadoptować - nie udało się :evil_lol: Lenka - ale ci wątek zaśmiecamy :oops: - nie martw się może wypożyczą dziecko do zdjęcia :evil_lol: Quote
go-ja Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Lenka, Lenka - kiedy Ty się złapiesz i nowe życie zaczniesz co? A my, ekostrażowo mamy piękną lisiczkę do adopcji: [video=youtube;lOqcCLVlKQo]http://www.youtube.com/watch?v=lOqcCLVlKQo[/video] http://www.facebook.com/album.php?aid=288740&id=335087058500 http://www.facebook.com/album.php?aid=271146&id=644380722&fbid=500142745722 Quote
savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 MagdaH napisał(a):A dziecko oddają w pakiecie z psem? Bo na bloku to jak nic blokersem zostanie i co? już lepiej, żeby z psem na wsi zostało... No, nie, nie dziecko jest z domu gdzie psiak był no i niestety znów jest na tymczasie, przyszła dogomaniaczka...;) Quote
kaja555 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 no dziecko bez psa na bank zejdzie na psy... a ja muszę uaktualnić wpłaty, i tutaj od razu napiszę: KONIEC WPŁACANIA NA LENKĘ. WYSTARCZY!!! TERAZ MUSI SIĘ TYLKO ZŁAPAĆ. Quote
kaja555 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Nowe wpływy: MagdaH - 100zł (miesięczna za styczeń i luty) 03.02.2011 Isiak - 30zł 04.02.2011 Dziękuję w imieniu Lenki, więcej już nie wpłacajcie!!! Wystarczy na sterylkę, leczenie. Dzisiaj znowu nie przyszła rano, zastanawiam się nad zostawieniem klatki na noc, ale jak się złapie, to nie będę mieć czym przyjechać. Może w przyszłym tygodniu coś wykombinujemy, żeby na noc nastawiać i czekać na telefon ochrony. Quote
Becia66 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 W przyszłym tygodniu fala mrozów, może częściej zaglądać do żarełka... Quote
J_ulia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Lenko kochana ja cię bardzo proszę daj się złapać... nie wygłupiaj się! Quote
caldien Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Lenko Nielenko, już sio do klatki! Ileż moża czekać aż łaskawie dasz się złapać? ;) Na wolności dobrze, ale w dobrym domku najlepiej, zaufaj nam ;) Quote
Jarekk Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Kaja ja już dla niej nauczyłem sie gotowac, dom tymczasowy a może i docelowy już na nią czeka .....wepchnij ja tam:evil_lol: Quote
savahna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Tylko to chciałam powiedzieć,ze jak będzie chycona, to na ewentualne wyjścia obroza , szelki i dwie smycze. A majac na uwadze jej cwaniactwo to wszystkiego należy sie spodziewać, podkopów, przeskoków, przesmykania pod nogami i tysiąca innych metod No,złap ją Kaja....:p.Czas zmienic tytuł...;) Quote
kaja555 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Jarekk napisał(a):Kaja ja już dla niej nauczyłem sie gotowac, dom tymczasowy a może i docelowy już na nią czeka .....wepchnij ja tam:evil_lol: spoko, jak jest zimniej to ona zawsze też rano zagląda, jak dzisiaj nie wejdzie, to na bank w przyszły tydzień ją mamy właśnie nastawiłam klatkę, deszcz pada, dałam śmierdzącego tuńczyka dzisiaj znowu mamy tylko czas do 11.00, bo potem nie ma busa, ale w przyszłym tygodniu będzie dłużej, może nawet na noc się zostawi ta cholera tak mnie denerwuje, że nogi z tyłka wyrwę jak dopadnę a tak poważnie, to będziemy mieć nie psa a dzikie zwierzę, ona jest na wolności chyba od maja/czerwca zeszłego roku, może z nią nie być łatwo i pewnie będziemy się radzić fachowców może być wycie, sikanie pod siebie na widok człowieka itp. obrożę i jedna smycz już ma, ale szelek nie umiem dopasować, może Jarekk kup mierząc na swoją bernardynkę, weż rachunek - a ja oddam z konta Lenki Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jarekk - a co ugotujesz dla Nielenki na przywitanie ;-)? Quote
savahna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jasza napisał(a):Jarekk - a co ugotujesz dla Nielenki na przywitanie ;-)? Może się załapiemy...? Bo mając na względzie jej upodobania kulinarne, moze byc niezła wyżerka...:evil_lol: A za wierne kibicowanie to chyba należy nam się jakiś ochłapek...:p :roll: Quote
Recommended Posts